Tiktok Hesap Satışı 1800 Takipçi

Unknow

Kayıtlı Üye
Canlı Yayın : Açık
İhtar Kural İhlali : Yok
Takipçiler : Organik Ve %100 türk takipçi 1812 Takipçi Ve Artıyor

İçindeki özgün videolar ile verilcektir bilgi tarzı videolar ile kasılmıştır

Fiyat 750 TL.

Son düzenleme:
Hesap 4k takipçiyi geçmiştir hızla ilerliyor fiyatta güncelleme yapıldı

Hesap videolar silinmeden teslim edilcektir dileyen o tarzda videolar editleyerek yoluna devam edebilir

Hayırlı satışlar. 34k hesap için 750tl yazmıştım. 350tl teklif edenler oldu. Bu mantıkla piyasa ölücü dolu.
Hesabın için bence fazla istiyorsun. Zor satarsın bu takipçi sayısıyla.

Yanlış anlama hocam ama fiyat çok yüksek ...
Malum sitede bu fiyatlara , bu şekilde satıyorlwr hesapları ...

Kullanıcı Adı : PM
Hesap Durumu : Organik Hesap
Hesap Takipçi Sayısı : 70.000
Keşfet Durumu : Açık
Canlı Yayın İhlal Durumu ve Herhangi Bir Engeli Var mı ? : Hayır
Hesap Kuruluş Yılı : 2015
Mail Durumu : Üzerindeki Mail
Hesaba Telefon Numarası Eklendi mi : Değişiyor
Hesap Fiyatı : 1000

Bot takipci ve izlenme basılmış onlar oyüzden ucuza veriyorlar kapanma riskleri var benimki tamamen videolardan kasılmış genede birşey diyemem ama benim fiyatım bu emek veriyorum kanalları için

Tiktok da sadecer canlı yayınlar ile para kazanılıyor değil mi ? çok bilmediğim bir yer ondan sordum hocam

Tiktok da sadecer canlı yayınlar ile para kazanılıyor değil mi ? çok bilmediğim bir yer ondan sordum hocam

Video izlenmedende kazanılıyor ama onun için 10k takipçi şartı var önümüzdeki günlerde 10k olur benim kanal

Video izlenmedende kazanılıyor ama onun için 10k takipçi şartı var önümüzdeki günlerde 10k olur benim kanal

Kardeşim yanlış anlama ama şimdi bir hesap açsam 1 haftada zaten 10k oluyor. Benim ana hesap 300k civarı takipçi. 34k olanı ise öylesine açtım. Bir şey yaptığım bile yok.
hepsi organik abone.
2k ya da 5k takipçi inan bir şey değil.
ben 34k olan hesabı 750tl ye satamıyorum. 350tl veriyorlar. Senin 1800 takipçili hesap neden 750 olsun :D
belli ki küçük bir kardeşimizsin. Boşuna uğraşma bence. Okuluna ve derslerine önem ver. Bu işler sana bir şey kazandırmaz hele ki öğrenme çağında...

Kardeşim yanlış anlama ama şimdi bir hesap açsam 1 haftada zaten 10k oluyor. Benim ana hesap 300k civarı takipçi. 34k olanı ise öylesine açtım. Bir şey yaptığım bile yok.
hepsi organik abone.
2k ya da 5k takipçi inan bir şey değil.
ben 34k olan hesabı 750tl ye satamıyorum. 350tl veriyorlar. Senin 1800 takipçili hesap neden 750 olsun :D
belli ki küçük bir kardeşimizsin. Boşuna uğraşma bence. Okuluna ve derslerine önem ver. Bu işler sana bir şey kazandırmaz hele ki öğrenme çağında...

Bi keresinde makarasına arkadaşımla arabada giderken yolu video çekip bir şeyler yazdım 90k izlendi 700 abone geldi 1 haftada :D
Bu tiktokta bu kadar paralar dönmez maalesef.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri