Tiktok Türkiye dışından İzletme

bojan54

Kayıtlı Üye
Tiktok bir kaç video attım 10k ya yakın izlenme geldi 10 tane videodan ama izleyenlerin %90ı Türkiyeden bunu ABD ye nasıl çevirebiliriz İngilizce yüklüyorum videoları gene de Türkiyeden izleniyor.

1.Telefondan sim kart çıkarıp Vpn ile yada proxy ile ABD ip bağlanman lazım.
2.Tarayıcıdan ABD ip ile bağlanman lazım.
3.Usa sim card alıp istediğin ip den bağlanıp paylaşabilirsin.

Benim bildiklerim bu 3 seçenek. Ben 2.sini kullanıyorum residental ABD proxy ile çözülüyor.

AdsPower browser yükle... seni sittim sene yakalayamaz ne yt ne tiktok ne instagram...ister amerika ister canada gözük..detay sorma o ayrı tabi..araştır az biraz :)

1.telefondan sim kart çıkarıp vpn ile yada proxy ile abd ip bağlanman lazım.
2.tarayıcıdan abd ip ile bağlanman lazım.
3.usa sim card alıp istediğin ip den bağlanıp paylaşabilirsin.

Benim bildiklerim bu 3 seçenek. Ben 2.sini kullanıyorum residental abd proxy ile çözülüyor.
residental ip nerden buluruz ücretli(uygun fiyatlı) yada ücretsiz abd lokasyonlu

residental ip nerden buluruz ücretli(uygun fiyatlı) yada ücretsiz abd lokasyonlu

Privateproxy kullanıyorum ben 25bhw koduyla %25 indirimli

---------- Spam Engelliyici 11:45 ---------- Önceki Mesaj 11:42 ----------

AdsPower browser yükle... seni sittim sene yakalayamaz ne yt ne tiktok ne instagram...ister amerika ister canada gözük..detay sorma o ayrı tabi..araştır az biraz :)

Bu yöntemle yüklediğim videolar 0 izlenimde kalıyor. Tiktok diğer sosyal medyalara göre çok değişik

Enteresan. Hiç bir şey kullanmıyorum. Tamamen doğal ve özgün içeriklerle dün attığım video 200 bin izlendi ve ulan diyorum neden 200k da kaldı.
Türkçe içerik üretiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri