Titizin Gmail Dükkanı

en güvenilir gmail açma yöntemi açılışta telefon vermeden açılış yöntemdir. telefon istemesi o pc den huylandığının kanıtı. pc de tel nosuz gmail açmak biraz zahmetli. iş yüküm arttı eğer böyle ham gmail açabilirsen seninle çalışırız. sadece gmail istiyorum söylediğim gibi. +15 onayı yada youtube kanalı değil sadece tel nosuz pc den açılan gmailler.

Hocam bende 2 adet kanal var telefon vs. onaylı sadece gmail baglantısını kesmek için para kazanmayı devre dısı bırakmıstım. içinde 30 civarı video var 2 kanalın. 1 ay önce açmıştım hala sapasağlam duruyorlar. Kanal alıyor musunuz?

hocam banka hesabın olaydı çakmıştım ön siparişi :D

30 adet kanal kanal başı 1tl dir arkadaşlar kısa süreliğine :) 30uda aynı şekilde belirttiğim şekilde açılmıştır. refler dağıtılmış ref bulunmamaktadır

---------- Spam Engelliyici 22:34 ---------- Önceki Mesaj 21:28 ----------

gunceldir arkadaslar

hocam sizden hesap almayı düşünüyorum,yalnız şu konuda garanti verebilir misiniz?

forumda satış yapan bir arkadaştan 20 adet mail aldım. 3-4 tanesini kullandım, kullandıklarım içinden bir tanesi spamdan kapandı, yen kanal açmak için maillere grdigimde digerlerinin de kapandıgını gordum. halbuki hiç kullanmamıştım. arkadaşa durumu ilettiğimde, beni yalancılıkla itham etti. adamlar hesaba 10 telif getirip kanal telafsi istiyor, ne bileyim senin de yalan soylemediğini dedi. yne benden bulmasın diye satış konusunda bir şey yazmadım, ve hesap telafisi istemedim. kim oldugunu açıkca yazmıcam, soran olursa pm ile iletirim.

böyle bir durumda makul züre zarfında hesapları telafi eder misiniz? buna göre alım yapmak istiyorum.

hocam sizden hesap almayı düşünüyorum,yalnız şu konuda garanti verebilir misiniz?

forumda satış yapan bir arkadaştan 20 adet mail aldım. 3-4 tanesini kullandım, kullandıklarım içinden bir tanesi spamdan kapandı, yen kanal açmak için maillere grdigimde digerlerinin de kapandıgını gordum. halbuki hiç kullanmamıştım. arkadaşa durumu ilettiğimde, beni yalancılıkla itham etti. adamlar hesaba 10 telif getirip kanal telafsi istiyor, ne bileyim senin de yalan soylemediğini dedi. yne benden bulmasın diye satış konusunda bir şey yazmadım, ve hesap telafisi istemedim. kim oldugunu açıkca yazmıcam, soran olursa pm ile iletirim.

böyle bir durumda makul züre zarfında hesapları telafi eder misiniz? buna göre alım yapmak istiyorum.

hocam size şöyle söyleyim 1 hafta hesap kapanmasına garanti veriyorum 1 ayda hesap kurtarmasına garanti vermekteyim. hesap kurtarmada şöyle oluyor tel onayı istiyor siz bana belirtiyorsunuz bende hesabınızı tel onayı ile (o kanala girmiş oldugum numara ile) onaylıyorum ve kanalı teslim ediyorum

---------- Spam Engelliyici 22:04 ---------- Önceki Mesaj 21:36 ----------

Ayrıca sözüm kendini bilen arkadaşlara sipariş verip 100 kanal vb beni bir gün boyunca oyalayıp kanal açmak için. sonra alıcakmısınız diye sormama ragmen cevap vermemenizin amacı nedir anlamış değilim. yoo sağolun slota gidiyor gmailler ama diger alacak arkadaslar sizin yüzünüzden sırada kalıyor

hocam bana 50 tane mail ayırırmısın dursun kenarda,Alıcam 1 hafta içinde

hocam bana 50 tane mail ayırırmısın dursun kenarda,Alıcam 1 hafta içinde

ayiririm tabiki hocam ozele skype birakin haftaya sali yazarim size hazir olur

---------- Spam Engelliyici 24.09.2014 00:26 ---------- Önceki Mesaj 23.09.2014 22:54 ----------

stoktan son 50 kanal bu günlük son kanallar almak isteyen ulassın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri