Title formülü işe yaramıyor :(

• Kullanıcı ilhanmrt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ilhanmrt

Yasaklanmış
Title formülü işe yaramıyor :(

Nasıl açabiliriz para kazanmayı Tarih: 26.01.2014 Saat: 23:10

Yeni bir formül bulan varmı acaba ?

BOL KAZANÇLAR...

Yorumları okuduktan sonra , benim de aklım olan Videoların para kazanma seçeneği ünlem yemeden para kazanmaları kapattım yarın sabah tekrardan title yöntemini deniyerek açmayı denicem eğer bi ilerleme kaydedersem buraya not düşüceğim.

Herkeze teşekkür ediyorum...

konu başlıgını yt800 yap etikete vines,vine videos etiketlerini gir para kazanmayı kapa geri aç ben bu yöntemi yapıyorum genellikle işe yarıyo :)

A yöntemini kullanın derim

ben hep sallıyorum dasd ewqwqrw xvzvx gibi :D ama yaptıklarımın %80 işe yarıyor bazen o %20 işe yaramıyor ve hiçbir zaman para kazanma aktif edemiyorum normalde video para kazanma açık ama aktif edilmiyor inceleniyor kalıyor bende para kazanmasını kapatıyorum.

bu formulle kesin sonuca ulasabilirsin
kesik_koni.gif

saka bir yana konuyu birazdaha acarmisin dostum kanallarinin para kazanmasimi kapandi yoksa dolar isareti yesil yanmiyormu ?

bu formulle kesin sonuca ulasabilirsin
kesik_koni.gif

saka bir yana konuyu birazdaha acarmisin dostum kanallarinin para kazanmasimi kapandi yoksa dolar isareti yesil yanmiyormu ?

yok video yeni ama acılmıyor yeşil ışık :D dostum

videoyu silmem 1 haftaya 100bin olacak :D

Para kazanmaya açamadığım videolarda ünlem kalmaması için para kazanmasını kapatıp ertesi gün açıyorum, bazıları açılıyor. En iyisi videoyu editleyip yüklemek.

Video işlendikten sonra feedlere gönderiliyor diyor ya. İşte o anda yapıldığında title yöntemi çok yüksek ihtimalle işe yarıyor.

Para kazanmaya açamadığım videolarda ünlem kalmaması için para kazanmasını kapatıp ertesi gün açıyorum, bazıları açılıyor. En iyisi videoyu editleyip yüklemek.

Aklımda bu vardı zaten.
Yarın sabah denerim hadi hayırlısı

Ben A yöntemiyle açıyorum, işe yarıyor daha yeni yaptım yine oldu.

Olmuyorsa zorlamadan silmek en iyisi

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bak başlığı Title yağ özele al sonra geri başlığı düzelt sonra genel yap düzelecekir bende yeni yaptım oldu

Herkes değişik kelime diyor bugün title işe yaramıyor konusunu gördük yarın mitle işe yaramıyor gibi bir konu görmeyiz umarım :)

Valla şuan hiçbir şey yapmadan tıkır tıkır para kazanma açılıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri