TL Geçişinden Sonra TBM Nasıl?

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

flyx

Süper Moderatör
Sizde nasıl arkadaşlar? TL'ye geçtikten sonra benim tbm'de artış var acaba bana mı öyle geliyor sizde de durum aynı mı arkadaşlar?

son 7 günde

en düşük 0,10 TL
en yüksek 0,23 TL

daha düşük olan var mı?

oh ne güzel benim max 9 oldu ortalama 6

arkadaşlar yükselme düşme diye bişi oalcağını sanmıyorum senin içeirğin ne ise onun tbm si aynı duru sadece $ dan TL ye çevrilir....Hesapları halen $ olanlar ise bizden bi eksiğiniz yok merak etmeyin sizde birgün mutlaka Şaşıracaksınız sabredin :)

gecenlerde düşüş yasadım tbmlerde 2 gündür fırladı hem tbm hem tıklamalar. anlamadım bir türlü ne oluyor buna.

arkadaşlar yükselme düşme diye bişi oalcağını sanmıyorum senin içeirğin ne ise onun tbm si aynı duru sadece $ dan TL ye çevrilir....Hesapları halen $ olanlar ise bizden bi eksiğiniz yok merak etmeyin sizde birgün mutlaka Şaşıracaksınız sabredin :)

ayın 1.inden itibaren bende yükselme var bende anlayamadım..

günlük 5$ alıyodum şimdi 3-4 tl alamıyom ya sinir oldum

en yüksek 40 krş en düşükte 20 krş arası gidip geliyorm. ama düşüş oldu

bende video ortası reklam ile kazanıyorum ortalama 5 en düşük 4 vine kanalı patlamadan önce 35 di tabi tık 50 idi şimdi 200

---------- Mesaj saat 12:20:59 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:19:37 civarında gönderildi. ----------

tl ile alakası yok zaten genel olarak biraz düştü ay sonu yükselir tekrar

bende yabancı tıklarda ( site için adsensede ) 1 tıka en az 1 dolar verirken şimdi 0.15tl yani 0.7 dolar :( TAMAMEN HÜSRAN..
youtube içinse: DOLARKEN .. 0.04 dolardı. ( turk) şimdi 0.05 TL .. anlayacagınız yarı yarıya

Benim sadece Dolar TL oldu rakamlar aynı

en düşük Tbm'leri gördüm sağolsun YT.
0.04$ eski hesapla şimdki hesapla 0.09Tl yazıyor.
4 gündür üstüne çıkmadı tbm.
:D

o zaman benim tbmler iyi :) geçişten sonrasına denk gelmesi tesadüf demek ki :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri