TL YÜkleme Fatura Ödeme Paypal Alım Satım İşlemleri

wbmasterforum

Kayıtlı Üye
TL YÜkleme Fatura Ödeme Paypal Alım Satım İşlemleriniz düşük Komisyonlar ile yapılır.

Elektrik Firmaları

elektrik1.png
elektrik2.png.jpg

SU Firmaları

su.jpg

Telefon İnternet ADSL Firmaları

internettelefon.jpg

Doğalgaz Firmaları

dogalgaz.jpg

Digitürk, Dsmart, Bağkur

digiturkdmartbagkur.jpg

Önemlidir Okuyunuz.
Kurum Ödemeleri Saat 16:00'a kadar yapılmaktadır. 16:00'dan sonra yapılan ödemeler sisteme diğer gün düşmektedir.

Avea Turkcell ve Vodafone TL Yükleme İşlemlerinde 1 TL Komisyon Paypal İle Yapılan TL Yükleme İşlemlerinde 1,5 TL İşlem Ücreti Alınmaktadır.

Avea Turkcell ve Vodafone TL Yükleme işlemleriniz ister parça tl olarak ister tam tl olarak dilersenizde paket olarak yükleme işlemi yapılır.

Ödeme Kabul Ettiğim Yöntemler: Paypal ile işlem Yapmadan önce bilgi alınız

isbank.jpg
ziraat.jpg

paypal.jpg
enpara.gif

dipnot: detaylı pm diye konuya yazanlara kesinlikle pm gönderilmez ne için pm istiyorsanız onu yazın

Hayırlı satışlar hocam turkcell kontör attırıcam :D skype ekledim sizi

Paypal bozuyor musunuz hocam

Discovery cihazımdan gönderildi

Hepimiz internet kullanan insanlarız, niye bir başkasına yüklettiriyorsunuz ki hiç anlayamadım bunu. :)

Hepimiz internet kullanan insanlarız, niye bir başkasına yüklettiriyorsunuz ki hiç anlayamadım bunu. :)

siz ve ben hatta forumda ki üyelerin % 99 kullanıyor interneti evet

şöyle durumlarda mevcut kişinin paypal hesabı vardır kontor ihtiyacı vardır böyle bir aracılık hizmeti arıyordur.

banka hesabı vardır lakin 18 yaşından küçük olduğu için internet şubesi yoktur. kredi kartı yoktur. partnerden para almıştır ailesine jest olsun diye paypal ile evinin elektrik suyunu ödemek istemiştir.

almanyada ki akrabası paypal göndermiş sevgilisine sms gönderemiyordur. paypal ile ödeme yapabilecek durumdadır.

Paypal 21,50 tl karşılıgı 20 tl turkcell tl alınmıştır.İlgili bir arkadaştır.Teşekkürler. :)

paypal alım satımı bu hafta sonu şuan itibariyle yoktur hafta içi tekrardan alım satımlar devam edecektir. paypal ile kontor yükleme işlemleri 7/24 devam etmektedir. Kontorleriniz ödemenizden sonra hemen gelmektedir.

konu güncel

Paypal karşılıgı 15 tl kontor atımı yapılmıştır.Teşekkürler sorunsuz alışveriş için.

paypal karşılığı amazondan ürün alıyormusunuz ?

Son düzenleme:
Paypal ile Turkcell 20 TL alınmıştır. Teşekkürler.

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İyi bayramlar bütün müşterilerime ve ytpara ailesine

Tüplü Televizyondan Atari İle Gönderilmiştir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri