Arkadaşlar 10 lira yükleteceğim buraya bim uzak olduğu ve benim evden dıaşrı çıkasım olmadığı için paypal karşılığı 10 lira yüklettireceğim ilgilenenler teklif verebilir 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar 10 lira yükleteceğim buraya bim uzak olduğu ve benim evden dıaşrı çıkasım olmadığı için paypal karşılığı 10 lira yüklettireceğim ilgilenenler teklif verebilir![]()
BİM'e gerek yok hocam internet bankacılığı ilede yükletilebilir. Hesabımda sınırlama var yoksa yardımcı olmak istedim.
Bimcell yok hocam ucuz olsun diye o tür işlere girmiyorlar AvveA vs var ama bimcell yok![]()
Arkadaşlar 10 lira yükleteceğim buraya bim uzak olduğu ve benim evden dıaşrı çıkasım olmadığı için paypal karşılığı 10 lira yüklettireceğim ilgilenenler teklif verebilir![]()
Saat kaça kadar lazım kardeşim ?
https://bimcell.com.tr/bimcell/pages/tl-yukle.aspx?snkok=1
kendi siteleri üzerinden yükleyebilirsiniz.
Ne kadar erken olursa o kadar iyi hocam siz ne zaman yükleyebilirsiniz
kredi kartı kullanmıyorum nakit kartla denedim ama ordanda olmadı
Hocam yolumuzun düşme ihtimali varda akşam üstü civarı ozaman işinizi görmez sanırım.![]()
öğleye kadar olmassa ben çıkarım artık yapacak bir şey yok hava almış olurum![]()
Valla hocam halletmek isterdim kusura bakmayın.
tarık ben bime gidiyorum şimdi nereye yükliyim 10 tl yi
youtube insanları çok bozmuş . Ağlanacak bir durum bence![]()
YOUTUBE insanları çok bozmuş . Ağlanacak bir durum bence![]()
sen okadar youtubeden kazan git bimcell kullan faturasız yok artık![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.