Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
![]()
Beyler öldük ya bu nedir?
Millet 1k görüntülenmeye aynı parayı alıyor
Not: Video kısa olabilir ancak kısa videoda %6 TO'nun en normali olduğunu söyleyenler var.
Geçmiş günlerde de aynı 0,08'e kadar düştü kardeşim.Geçmiş günlerde de aynı mı idi ? Yoksa sadece bugün mü böyle :? Bende 2 gün önce aynı problemi yaşamıştım.Bir gün sonra düzelmişti.
Valla böyle olmaz uzun video candır ya.benim sürekli gördüğüm şey alıştım takma sende alışırısn
Evet ancak Youtube'a 20k izlenim yansıdı, Adsense'ye 75k. Bunun nedeni nedir ?Yeni patlayan bir videon varmı son 1 gün içinde?![]()
Maalesef sormayın ya. 0,08'e düştüğünü biliyorum.Kısa ve çocuklara yönelik olmayan videolarda faza TO olmuyor.
Ama seninki de harbi T.O'nun dibi olmuş =)
%1'in %10'ukısa videoda %1 to normal.Uzun videolarda 3-4 arası.
Hemen geçiyorum hocam[MENTION=10014]Anıl[/MENTION] hocam inşallah yükselir
birde skype bakabilirsen müsait olunca![]()
Youtube izlenimi geç güncelliyor, ve Adsense'de her zaman daha fazla izlenim görülüyor. Takma onu.![]()
Calıstıgın kategoriye baglı olarak izlenmeler arttıkca TO'da mutlaka artar.
TBM cok iyi senin, benim 0.4 - 0.5 uzun video olmasına ragmen.
TBM'si cok iyi olan arkadaslar neler yaptıgınız yazarsa herkes faydalanır![]()
![]()
Beyler öldük ya bu nedir?
Millet 1k görüntülenmeye aynı parayı alıyor
Not: Video kısa olabilir ancak kısa videoda %6 TO'nun en normali olduğunu söyleyenler var.
Hahabenim niche taktiklerinide bırakmışsın galiba ilk paylaştığımda tbm 0.50 lerde diyodun şimdi düşmüş![]()
Ben o izlenimi alsam gunluk kazancim 1000+ olur![]()
Bugun asiri dudus var To-da.
Evet Türkçe çalışıyorum ama Türkçe'de bir yere kadar yani. Normalde en az 120-130 tl bekliyordum bundan. Not : İzlenim 90k oldu kazanç 13,20.O izlenime 250 - 300 tl arası para aliyorum sen kesinlikle türkçe çalışıyorsun
İnsana en çok koyan şey bu işte.
Daha önce aynı izlenmeye günlük 200 tl alırken şimdi aynı izlenmeye 50 tl alıyorum.
Bunada şükür tabi Allah ondan da mahrum bırakmasın.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.