To Artık 27 mart öncesine dönüyor

• Kullanıcı stannis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

stannis

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar bende son 2 gündür ciddi artış var to 3 gün önce %0.80 iken dün %2 bugün şu saatte ise %4 civarında.Ben gibi olan varmı ? %70 Türkçe çalışıyorum sanırım Türk firmalar reklamlara başladı artık hayırlı olsun :D

iki gün önce dediğiniz gibiydi bende aha dedim reklamlar kaliteleşti. Ama sonra ki günler yine eskisi gibi oldu. :D Sizin öyle olmaz tabi inşallah ama fazla umut bağlamaya gerek yok :D

edit : siftahı şimdi yaptım 0.1 olan tbm 0.24 le başladı. Benim adsense saati pasifik saatine göre. Sabah bu saatlerde gün değişiyor :D

Son düzenleme:
Evet arkadaşlar bende son 2 gündür ciddi artış var to 3 gün önce %0.80 iken dün %2 bugün şu saatte ise %4 civarında.Ben gibi olan varmı ? %70 Türkçe çalışıyorum sanırım Türk firmalar reklamlara başladı artık hayırlı olsun :D

Bgbg 3 dolarda geziyordu. Tam 10 Haziran'da Bgbg 4.5 dolar oldu. 11 Haziran'da ise 4 dolar. %100 Türkçe içerik benim. 10 Haziran'dan itibaren çok büyük bir yükseliş var.

Ben ateşledm tam gaz gidiyorum dün 0.32 olan to bugün 2.75 tbmde 0.14 civarı

Hocam bu zararlı değilmi ? Maşallah bu arada :)

Doğal olduğu için zararlı olduğunuda düşünmüyorum :) Birşey de olmuyor :)

Edit: Bu arada benim bgbg de yüksekmiş 20 TL ve üzeri forumu okudukça tırsıyorum artık : )))

Son düzenleme:
hocam tık saldırısı alıyor olmuyasınız

Sanmıyorum hocam.Çünkü ben senelerdir adsense çalışmıyordum.Geçenlerde başlıyayım dedim.Adsensede güzel kazandıracak değişik bir show buldum :) kanalı beklemeden öylesine adsense bağladım çünkü hani umrumda değil adsense yüzlerce partnerli kanal var nasıl olsa.Bağladığımın ilk günü 20+TL bırakmaya başladı şu an 100 e dayadı : )

Son ıkı uç gundur sayfa to 2 lerden şuan 0.50-1 arasında aşırı derece dusuş var sayfa to da nasıl yukseltebılırım katagorıde hep uzun vıdeolar var 1 saatın uzerınde genelde ama yınede sayfa to çok dusuk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri