TO nındaki fazla artış..

• Kullanıcı Megadeth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Megadeth

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar dünden beri to nında acayip bi artış oldu... sürekli artmakta... ve işin garip tarafı artışa başlamadan önce adsensdeki kanallarım spama düştü yalnızca bu kanal kurtuldu.. kanaldaki videoların uzunluğu 20 ile 50 dk arasında değişmekte video ortası reklamlar açık.. acaba kapasam mı.. çünkü böyle yükselmeye devam ederse adsenste patlıcak... tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim :)

Adsense mi patlayacak? ahahha :) to dan adsense patladığı ne zaman görülmüş :)

7053incid9544201.jpg

hocam bi korku sardı beni bide ünlem olayından dolayı perşembeden beri videoda yüklemiyorum.. kanallarım spama düştü ama inadına kazancım katlandı :D
ben ocak ayından beri yüklemiyorum ama to oranından değil,2.telifi yememek için yüklemiyorum.to 15 lerde benimde 1 aydır...millet tıklayıp da suçlusu biz olmayız rahat ol.

İlla uzun kategorilere yönelticeksiniz bizi bea :D ben 0 küsürlerle uğraşıyorum tbm to dan daha yüksek

Arkadaşlar dünden beri to nında acayip bi artış oldu... sürekli artmakta... ve işin garip tarafı artışa başlamadan önce adsensdeki kanallarım spama düştü yalnızca bu kanal kurtuldu.. kanaldaki videoların uzunluğu 20 ile 50 dk arasında değişmekte video ortası reklamlar açık.. acaba kapasam mı.. çünkü böyle yükselmeye devam ederse adsenste patlıcak... tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim :)

videolu reklam gösterimi sorunu var bazı hesaplarda hiç çıkmazken bazı hesaplarda tamamen videolu reklam cıkmakta artısın sebebi budur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri