TO oranı çok düşük

• Kullanıcı silentspy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

silentspy

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bilenler vardır 12k'ya yakın izlenme alıyordum hergün 1 haftada 350 tl yapmıştım to oranı %4.5 falandı bütün 8 kanalımda para kazanmadan gitti yeni kanal açtım kendime yılmadım hala devam ediyorum 6k izlenme aldım tek 1 kanalımdan fakat tıklama oranı %0,20 yani 7 TL kazandım daha bugün, bunada çok şükür şikayetim yok fakat Mart ayı girdiğinden beri TO baya düştü bende sizde durumlar nasıl ?

Bendede ayni 1 marttan beri hergun 3-4k izlenime 10 tik alirsam sukrediyorim :D

Bende diyom partnerde mi sorun var ne oldu böyle demek ki genel sorunmuş gene ay başı süprizi yaptılar :)

Marttan önce to yüksek olanlar düştü, düşük olanlar yükseldi marttan önce to 1 di dün gece yüzde 6 ile kapattıydım sabaha para kazanmalar uçmuş :D

Valla arkadaşlar bir sorun çıkmasın kanallarda yani öyle kendi haline takılsınlar ben yine razıyım bu TO'ya fakat kanallar yine uçacak gibi :)

bende de aynı durum söz konusu mart ayında daha kazançlarım bir dengeye giremedi

her ay başı ve somu bu tarz konu açılıyor sebebi ise standart youtube işileyişi.

bir süre sonra geçer mi diyosun ?

ayin ilk 5 gunu ve son 5 gunu kazanc, sayfa to genellikle duser..
para kazanma kesinlesmden once yani her ayin 12-13 unden onceki 3 gun ve sonraki 3 gun, para odenme gunu yani her ayin 23-24 unden onceki 3 gun ve sonraki 3 gun de para kazanmalar gidebilir, kanallar kapanabilir, telefler yagabilir..
geri kalan gunler ( ki kaldiysa :) ) daha rahat gecer.. :)

aynı şekilde bendede düşüş var her zaman 4-6 arası giden to 2yi zor görüyor

Benim tıklar yılbaşından beri dibe burdu halada toparlanamadı...

mart girmesiyle to'larda düşüş oldu :(

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

genel birşey değil, ayın sonu veya başı farketmiyor bende martta en düşük bu şekilde
5.972
888
14,87%

Martta Hiç Bir Düşüş Yaşamadım An itibariyle

30k görüntlem sayfa to %16.47

bende çok aşırı düşüş var %3 lerden %0.30 lara düştük küfür gibi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri