To + tbm

r0dosto

Kayıtlı Üye
Yaklaşık 2 yıllık bir kanalım var(yt-adsense işine gireli 2 hafta oldu), istatistikler aşağıdaki şekilde. T.O ve TBM den şikayetçiyim :) Azda olsa bunları yukarı çekme imkanımız var mı. Taktik ayar vs vs. ( Kanal 2 yıl önce tanıştığım amatör bir grubun şarkılarını içeriyor yani türkçe içerik, 5m toplam izlenme ve 7k abone var )

zQZ7E9.jpg

Son düzenleme:
Kardeşim benim TO 0,21 sen düşün yani :)

Valla hocam o kazanca şükret onu alamayan var :)

görenler genelde çok düşük diyor bir sen çıktın hocam bunu diyen.

Aynı konuyu 2. defa açman ceza almana neden olabilir

aynı konu değil dostum, önceki konumda izlenme oranımın sıkıntısına değindim. arkadaşların to ve tbm düşük demesi üzerine edit çektim fakat kimse görmedi. Bunda ise özgün olarak to ve tbm hakkında soru soruyorum.

Kardeşim benim TO 0,21 sen düşün yani :)

ah bizde de öyle oluverse... Yok mu hocam taktiği vs.

maşallah istekte bulunduğum şey dışında bütün cevapları aldık.

görenler genelde çok düşük diyor bir sen çıktın hocam bunu diyen.

aynı konu değil dostum, önceki konumda izlenme oranımın sıkıntısına değindim. arkadaşların to ve tbm düşük demesi üzerine edit çektim fakat kimse görmedi. Bunda ise özgün olarak to ve tbm hakkında soru soruyorum.

ah bizde de öyle oluverse... Yok mu hocam taktiği vs.

maşallah istekte bulunduğum şey dışında bütün cevapları aldık.

Yalnız kardeşim benim %21 değil. Yüzde %2,1'de değil. Yüzde %0,21.

to gayet normal ama tbm asırı düşük türkçe + kısa videolar çalışıyorsun muhtemelen eğer oyleyse normal

1 aydır tbm 0,10 bu ay 0,12 oldu bugün 0,17 normalde günlük 50 60 tl aliyorum bugün daha sabah 40 tl oldu tbm 0,17 akşama kadar 100 tl olur yani bu tamamen şans geçen ay herkezde kötüydü ama bu ay gayet iyi

Türkçe kısa videolarda tbm 0.03-0.04 normal.İngilizceye geçip +15 dk çalış.Minimum 2 kat artar.

To oranın gayet iyi bence. Çok uzun videolar olmadığı sürece cok daha yüksek bir to bekleme. Özellikle müzik sektöründe bu oran çok iyi. tmb kötü sadece, bnce bir kaç tane niche kelime serpiştirebilirsin aralara. tabi alakasız niche değil. yine müzik sektörü ile ilgili nicheler

to gayet normal ama tbm asırı düşük türkçe + kısa videolar çalışıyorsun muhtemelen eğer oyleyse normal

hocam en kısa 2,40 en uzun 5 dakika şuan. Normal diyorsanız sıkıntı yapmayayım ben kendi kendime :)

1 aydır tbm 0,10 bu ay 0,12 oldu bugün 0,17 normalde günlük 50 60 tl aliyorum bugün daha sabah 40 tl oldu tbm 0,17 akşama kadar 100 tl olur yani bu tamamen şans geçen ay herkezde kötüydü ama bu ay gayet iyi

hocam türkçe mi içerik yabancı mı ? + olarak ekstra kanal ayarı vs yaptığınız bir şey var mı? mesela hangi ülkeyi seçtiniz

to ve tbm arttırma yolu kategori değişikliği diğer her denilen şey hurafedir

Türkçe kısa videolarda tbm 0.03-0.04 normal.İngilizceye geçip +15 dk çalış.Minimum 2 kat artar.

teşekkür ederim hocam tavsiye için

To oranın gayet iyi bence. Çok uzun videolar olmadığı sürece cok daha yüksek bir to bekleme. Özellikle müzik sektöründe bu oran çok iyi. tmb kötü sadece, bnce bir kaç tane niche kelime serpiştirebilirsin aralara. tabi alakasız niche değil. yine müzik sektörü ile ilgili nicheler

öncelikle teşekkür ederim. Son çıkan ünlülerin şarkılarına göre vs mi tag atarak mı güncel tutayım hocam? mesela eminem ft sia çıktı 2 gün olacak sanırım hemen yapıştırmak mı gerek etiket altına.

to ve tbm arttırma yolu kategori değişikliği diğer her denilen şey hurafedir

teşekkür ederim farklı bir şeyler var aklımda yakında hayata geçiricem :)

Bence to normalin üstünde bile sayılır ama tbm düşük 6-7 türkçe içeriğe iyidir.

hocam türkçe mi içerik yabancı mı ? + olarak ekstra kanal ayarı vs yaptığınız bir şey var mı? mesela hangi ülkeyi seçtiniz

Hiç bir ülke seçmiyor hiç bir ayar yapmiyorum yabancı çalışıyorum ve benim sektörde 2 3 kişi var prof olarak yapan bide ben ondan gayet güzel izlenim aliyorum

Kesnlikle yabanc içerik uzun video+ video arası reklam kanal tasarımı düzgün olursa abonede gelir

benim tbm 0.07 .to da senin gibi yaptıgım tek sey beklemek niche ye sakın bulaşma

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri