TO'da fena düşüş yaşayanlar, Buraya

SomaliFakiri

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar, sizde de aynı durum geçerli mi TO'da bırakın gözle görülür düşüşü sıfıra yaklaşıyor git gide :D Fikirlerimizi paylaşalım, geçici bişe mi yoksa kişisel mi beyin fırtınası yaratıp çözmeye çalışalım :)

dün %0,80 ile kapadım soruları alayım :D

reklamlarda düzensizlik var bu ay... diyelim ki insallah bir sıkıntı cıkmaz bu surecin sonunda bizim kanallarda :S

dün 0.93'tü bugün 4.26 olmuş. Bazen çözemiyorum ne oluyor ne bitiyor diye :)

bende tam tersi artış var 2.70lerde normalde tık oranı daha az dı

arkadaşlar bende sorun devam edıyor... reklam çıkmıyor.. ama reklam çıkıyor diyo videolar.. boşa reklamsız donuyor videolar..
ama reytınglılerle manuel uğraştım, son anda para çıkartmayı başarttım ;) ama şans önemli yada kopyasını oluşturdum aynı taglarla... bu işi yapınca çunu fark ettım tbm ler arttı deli gibi hemde... demekki genel sorun var, reklamlar iyi pra verıyor :D .. ama
sıkıntı devam edıyor izlenme ve reklam kaybı git gide arttı... %35 lerde zarardayım... reklam çayarı yapıyorsun yıne reklam çıkmıyor ilgilenmek lazım pc başında tek tek oda zorr yaniii zamanım yok

Re: Cevap: TO'da fena düşüş yaşayanlar, Buraya

arkadaşlar bende sorun devam edıyor... reklam çıkmıyor.. ama reklam çıkıyor diyo videolar.. boşa reklamsız donuyor videolar..
ama reytınglılerle manuel uğraştım, son anda para çıkartmayı başarttım ;) ama şans önemli yada kopyasını oluşturdum aynı taglarla... bu işi yapınca çunu fark ettım tbm ler arttı deli gibi hemde... demekki genel sorun var, reklamlar iyi pra verıyor :D .. ama
sıkıntı devam edıyor izlenme ve reklam kaybı git gide arttı... %35 lerde zarardayım... reklam çayarı yapıyorsun yıne reklam çıkmıyor ilgilenmek lazım pc başında tek tek oda zorr yaniii zamanım yok

benımde tbm 1 doları geçti ama TO sürünüyor değişik :)

---------- Post added at 12:07:28 ---------- Previous post was at 12:07:08 ----------

arkadaşlar çok yükleme yapıyorsanız normal zamanla yükselir. benim 4 ün altına düşmüyor.

yumi sen spam mı çalışıyorsun manuel mi?

---------- Post added at 12:08:18 ---------- Previous post was at 12:07:28 ----------

dün 0.93'tü bugün 4.26 olmuş. Bazen çözemiyorum ne oluyor ne bitiyor diye :)

Sen hiç kurcalama boşver böyle devam etsin :D

Cevap: Re: Cevap: TO'da fena düşüş yaşayanlar, Buraya

benımde tbm 1 doları geçti ama TO sürünüyor değişik :)

---------- Post added at 12:07:28 ---------- Previous post was at 12:07:08 ----------

yumi sen spam mı çalışıyorsun manuel mi?

---------- Post added at 12:08:18 ---------- Previous post was at 12:07:28 ----------

Sen hiç kurcalama boşver böyle devam etsin :D

manuel diyelim :) vdsde tarayıcıyla topluca atıyoruz :)

reklamlarda düzensizlik var bu ay... diyelim ki insallah bir sıkıntı cıkmaz bu surecin sonunda bizim kanallarda :S

Böyle toplu sıkıntı olduğunda hiç korkmuyorum dostum, genel düzenleme falan oluyor çoğunlukla.

kanal kopyalıyoruz ya TO ların düşmesi normal benim merak ettiğim o kopyaladığımız kanallar yaşlandıkça TO tekrar yükselişe geçiyor mu?

Benim TO'da son gunlerde artmaya basladi. Acaba birisi kasitli olarak reklamlarima mi tikliyor diye aklimdan geciyor.

Benim TO'da son gunlerde artmaya basladi. Acaba birisi kasitli olarak reklamlarima mi tikliyor diye aklimdan geciyor.

Dostum TO'nun anormal artmasından hiç korkma kanalına hiçbişe olmaz sadece ay sonunda geçersiz tıklar silinir o kadar. Eğer reklamlara tıklamayla kanal kapansaydı GoPro'nun tüm kanalları kapatırdım :D

youtube olası her münferit saldırıyı algılıyor, sorun olmaz :)

srvll.jpg

gözünüz tbm ve to görsün kendinize gelin :D

Cevap: TO'da fena düşüş yaşayanlar, Buraya

Aynen hocam bi ara %10 oldu dedim ne oluyor? biri kasıtlı olarak dalga mı geçiyor benimle :D

Tıklanma sayım her zamanki gibi ancak izlenmede aşırı düşüş yaşıyorum bu yüzden TO %5 i geçiyor.

BENDE son 1 haftadır tık, hit, to, tbm hepsinde yükselme var :)

9.5 ile 7.7 arasında gidip gelirken bugün ani düşüş yaşandı. 18 yaş altına hitap eden yayınlarda TO düşmesi çok normaldir. Okulların açılmasıyla biraz düşüş olur, sonra yükselir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri