tolga çevik bir numara ya :D

• Kullanıcı ugs9305
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Eğlence & Viral İçerikler
bu kaçıncı bölüm bilen varmı ?

Bunlar cem yilmazin tirnagi olamaz. Tek gecerim.

Her zaman her yerde bu polemiği gördüm lakin takıldığınız bir nokta var hocam. Bu adam standup yapmıyor biliyorsun değil mi ?

Bu adam tiyatro'da doğaçlama yaparak oynuyor. Bilmiyorum belki biraz çalışıyordur lakin Cem Yılmaz gibi yapacağı skeçi ezberlemiyor.

Cem Yılmaz ezberden gidiyor , ama Tolga ise o an ne sorulduysa o soruya doğaçlama cevap vermesi ve kaliteli cevap vermesi insani güldürüyor, ama Cem yaşadığın hayatı ve hayatındaki olayları anlatıyor birazda abartıp milleti güldürüyor işte (:
Tolga en iyisi.

Ben Tolga Çevik'e gülmem beni güldürecek olan Ezgi'dir :D

Cem Yılmaz ezberden gidiyor , ama Tolga ise o an ne sorulduysa o soruya doğaçlama cevap vermesi ve kaliteli cevap vermesi insani güldürüyor, ama Cem yaşadığın hayatı ve hayatındaki olayları anlatıyor birazda abartıp milleti güldürüyor işte (:
Tolga en iyisi.

tamamen doğaçlama değil o program dostum sorulan sorular verilen cevaplar hep prova eseri..özellikle yönetmenin sorduğu sorulara dikkat.. ama tabiki doğaçlama da var. bu arada benimde kişisel fikrim kimse cem yılmazın eline su dökemez bu konuda

Cem yılmaz ve şahan ı tolgayla karşılaştıramazsınki kendini ispatlamış adamlar.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Valla bu adam çok ayrı bende en çok tolga çevik'i severim ön hazırlık varsa yapılıyorsa bile ki ben sanmıyorum çünkü akışı her an değişebiliyor gelen konuk olsun bi başkası olsun bu durumu etkiliyor yani ön hazırlıklı prova olduğunu hiç sanmıyorum sadece yönetmen belirliyor ve arka ekip ona göre hazırlık yapıyor akış her an değişe biliyor senelerdir izleyen biri olarak bundan kesinlikle eminim ki Antalya 'da askere gitmeden önce geldiğinde canlı izledim ve doğaçlamanın kralı der geçerim adama kimse eline su dökemez :D

Bu aksam 10.5 da yeni bolum var kanal d de izlemenizi siddetle oneririm

Her zaman her yerde bu polemiği gördüm lakin takıldığınız bir nokta var hocam. Bu adam standup yapmıyor biliyorsun değil mi ?

Bu adam tiyatro'da doğaçlama yaparak oynuyor. Bilmiyorum belki biraz çalışıyordur lakin Cem Yılmaz gibi yapacağı skeçi ezberlemiyor.

hepsi doğaçlama değil hocm önceden prova edilmiş şeyler onlar

Allah razı olsun Tolga Çevik'den sayesinde hem para kazandık hem de güldük ama benim en sevdiğim komedi Şahan'ın eski programlarıdır ve daha bana göre rakibi yoktur ) O dişi yakarış, tehlike çanı, cevizkıran programları falan onlar ne güzel programlardı arkadaş. Ah çocukluğum ah :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri