Top 10 Videolarını Nerede Yapmalıyım sizce

• Kullanıcı Chipoyun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Chipoyun

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

özgün olarak top 10 videoları yapacağım camtasia programını iyi şekilde biliyorum sizce nı tür videolar hangi programla çok güzel bir sonuç verir yardımcı olursanız sevinirim.

Nacizane size bir fikir vereyim. Bu tür şeyler bana kalırsa PowerPoint ile daha güzel oluyor. Hem PowerPoint'in MP4 formatında render özelliği de var. PowerPoint Templates - 2600+ PPT Themes to Choose From | GraphicRiver adresindeki gibi güzel bir tema bulun kendinize. Ve markanıza kanalınıza göre sabit bir tasarım yapın. Sonrasında slayt şeklinde top 10 videolarınızı hazırlayabilirsiniz.. Bana kalırsa böyle çok daha rahat ve güzel oluyor.

önerin için teşekkürler

Nacizane size bir fikir vereyim. Bu tür şeyler bana kalırsa PowerPoint ile daha güzel oluyor. Hem PowerPoint'in MP4 formatında render özelliği de var. PowerPoint Templates - 2600+ PPT Themes to Choose From | GraphicRiver adresindeki gibi güzel bir tema bulun kendinize. Ve markanıza kanalınıza göre sabit bir tasarım yapın. Sonrasında slayt şeklinde top 10 videolarınızı hazırlayabilirsiniz.. Bana kalırsa böyle çok daha rahat ve güzel oluyor.
bunu daha önce hiç düşünmemişdim bi bakıyım bakalım powerpointlede aram iyidir başka önerisi olan arkada warmıdır

Top 10 videolarına o kadar ağır bir olaymış gibi bakmanıza gerek yok :) . Windows Movie Maker ile mükemmel işler çıkaran kişiler var. Önemli olan içeriktir. Sonra görsele gelebiliriz.
Sony Vegas bu tarz renderlar için çok ağır gelebiliyor bazen. Çok kısa süre kullandım ve yoruldum. Camtasia kullanıyordum bir yere kadar. Fakat içerikteki efektler falan yetersiz ve kalitesiz gelmeye başladı. Şu an Adobe After Effects ile çalışıyorum. Biraz karmaşık ama kurcalaya kurcalaya çözerseniz daha akılda kalıcı sonuçlar alırsınız.

Top 10 videolarına o kadar ağır bir olaymış gibi bakmanıza gerek yok :) . Windows Movie Maker ile mükemmel işler çıkaran kişiler var. Önemli olan içeriktir. Sonra görsele gelebiliriz.
Sony Vegas bu tarz renderlar için çok ağır gelebiliyor bazen. Çok kısa süre kullandım ve yoruldum. Camtasia kullanıyordum bir yere kadar. Fakat içerikteki efektler falan yetersiz ve kalitesiz gelmeye başladı. Şu an Adobe After Effects ile çalışıyorum. Biraz karmaşık ama kurcalaya kurcalaya çözerseniz daha akılda kalıcı sonuçlar alırsınız.

düşüncelerin için teşekkürler

Search Stock Video & Video Templates | VideoHive
ben de bir akıl vereyim azıcık after effect bilgisiyle yapabilirsin
zaten satın aldıgın adam muhtemelen nasıl yapacagını vs hepsini tutorial adı altında bir dosyada anlatır hemde cok profesyonel işler cıkarırsın

tşk

Bana kalırsa büyük bir ae arşivi edin. Edindiğin ae arşivini kategorilere ayır. Title, Box, Leaks, geçişler v.s şeklinde. Sonra oturup bir şablon oluştur Edius ya da premiere tarzı bi programda. Şablonu iyi bir yere kaydet ve bu şablona bağlı olmaya çalış. Başta güzel bir şablonla başlarsan devamı da gelir. Sonra geri dönüşlere bakarak şablonda oynamalar yapabilirsin. Yurtdışında yapılan işlere bakarak kendine güzel bir şablon oluşturabilirsin. Benim tavsiyem intro, abone ol ve ilgili ya da ilgisiz videoları da şablonunda göster.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri