Toplama Pc Siparişimi Verdim ( Bakarmısınız )

Dermy12

Yasaklanmış
Arkadaşlar Bi Pc Siparişi Verdim Bizim burdan . $ Yüksekti Düşmicek gibi görünüyor babam dedi al şiimdiden . bende siparişi verdim quiz darbe vurmasaydı daha iyi yaptıracaktım ama neyse

pc ram 8 Kingston
anarkart felan işlemci hep asus i7
ekran kartı 2gb asus 256 bit . ( adama Sırf render ve Oyun dedim )
1 TB SATA harddisk
fanlar felan bide ek fanlar için bi kasa

Pcyi ( arkadaşımızın Samimi Bi Arkadaşı var Onla Beraber yaptırdık )

sorum şu şimdi bunda render ve adobe after felan visual lar oyunlar rahatlıkla kaldırırmı ? pc hemen hemen ASUS hep ?

büyük ihtimalle bilmediğin için kazıklanmışsın ama yinede güle güle kullan.

işlemci i7 ama ne ? 2600 mü 4790K mı 3770 mi ?

ekran kartı 2 gb ama ne ? model hangisi

bu şekilde yardımcı olmamızın imkanı yok hocam.
Anakart asus ama hangi model

Kaça aldıysan ucuza almışsın hayırlı olsun. :) Bu kadar bilgiyle ancak oyun oynar render yaparsın diyebiliriz. i7 demişsin ama hangi i7. 8gb ram demişsin ama kaç mhz.

büyük ihtimalle bilmediğin için kazıklanmışsın ama yinede güle güle kullan.

Kazıklandıgımı Sanmıyorum Çünkü Adam cesaret etmez ona :)

işlemci i7 ama ne ? 2600 mü 4790K mı 3770 mi ?

ekran kartı 2 gb ama ne ? model hangisi

bu şekilde yardımcı olmamızın imkanı yok hocam.
Anakart asus ama hangi model

abi 4790 dı galiba tam hatırlamıyorum ama 4790dı

listeyi keşke alaydım yanıma

---------- Spam Engelliyici 16:43 ---------- Önceki Mesaj 16:42 ----------

Kaça aldıysan ucuza almışsın hayırlı olsun. :) Bu kadar bilgiyle ancak oyun oynar render yaparsın diyebiliriz. i7 demişsin ama hangi i7. 8gb ram demişsin ama kaç mhz.

hea mhz söyledi 1600 galiba yanlış hatırlmıyorsam

---------- Spam Engelliyici 16:45 ---------- Önceki Mesaj 16:43 ----------

Bide Dükkan Sahibi Hem Ögretmen Hemde Abimin Arkadaşı . Yani Abim Bana Onu iyi Söyledi Adamın Kazık Yapacagını İmkansız Dedi.

Bende i5 li sapphire li 8gb ramli falan bir bilgisayar topladım rahatım senin ki i7 falan mış iyidir heralde.

arkadaşlar Yarın Liste Geldiginde Yollarım 2.400 TL patladı Bana Ama . Ben Güveniyorum Sahibine Adam para İhtiyacı yok olan insanlardan . Ögretmen OLAN BİRİ Kazık Atmaz . Çünkü Abimden Bilirim Abimde Ögretmen :) yarın hem pcyi alır hemde listeyi alır buradan yazarım sizlere . Gta viceden sıkıldım :) Hayırlısı Diyelim .

i74790 1.000 Lira emin misin ayrıca onu aldıysan niye 2gb ekran kartı aldın yapmayı bilmeyen biri yaptırdı yada sen yanlış biliyosun.

Muhtemelen kazıklanmışsındır keşke önce burada konu açıp tavsiye isteseydin.

Bana güzel bi pc toplarmısınız donanımcı arkadaşlar, Yani belirli bi bütçe sınırım yok ama bi pcyede 4 5 bin lira ermem, Ona gör bir kaç pc ve fiyat kombini yaazarmısınız?

tam özelliklerini detaylı yazmamışsın ama dış görünüş olarak bu bilgisayar oyunların hepsine yeter ekran kartı modeli sormuşsunuz 256 bit diyo zaten gerisi önemli değil oyunları vs açar diye düşünüorum

İşlemcinin sonundaki harflerin anlamı :)
Yakın arkadaşımda i7 U sınıfı işlemci vardı, bende i5 H sınıfı bir işlemci var. Daha iyi performans alıyordum :)

HQ Yüksek kalite, H yüksek performans ve U düşük güç tüketimli demek oluyor. Yani HQ>H>M>U gibi düşünebilirsiniz.

H: Yüksek performanslı grafik işlemci demektir
M: Hareketli işlemci anlamına gelmektedir.
R: Yüksek performanslı grafikler ile BGA1365
MX: Mobil extreme edition en güçlü işlemcilerden biridir.
MQ: Quad-Core mobil işlemcidir.
HQ: Yüksek performans grafik işlemcilerden biridir. En iyi olarak nitelendirelebilir.

Dikkat etmek lazım :)

donanım olarak yorumlara bakıyorumda konu enkaz yığını haline gelmiş konuyu açan arkadaşın yazdığı configürasyon'a sahip bir pc yi 1300 tl yede toplayabilirim sadece 256 bit ekran kartını 3000$ da alabilirim ayrıca sevgili kardeşim hayırlı olsun yeni pc ama 2400 tl lik pc ile renderin R sini bile alamazsın ama youtube için yeterlidir i7 işlemcin "K" serisi ise iş yapar düz ise quad serisinden bile kötü render yapar 5 para etmez bir işlemcidir anakrt asus olunca ne oluyor gigabyte yada abit ,msı fark yok önemli olan yonga seti ve soğutma sistemidir elimdeki asrock anakartımı 50 tane asus versen değişmem bu böyle birşeydir boş kasanın kendisi en az anakart ve işlemci kadar değerlidir render yapacaksan paraya kıyıp quadro serisi kart alaman lazım ama dediğim gibi ev için idealdir 2400 tl lik pc güle güle kullan isteyen arkadaşlara 200 tl karşılığı pc toplarım inasan tam 1 gününü alıyor para istememin sebebide budur.

Hayırdır ya millet bi kaziklanmişsindir gidiyor?
Benim kaçırdığım biryer mi var?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri