Toplu Email yönetim Programı Masaüstü Otomatik Sistem.

serkannakres

Yasaklanmış
selam arkadaşlar..
geçen günlerde bir konuda telif topluluk vs gibi olayları nasıl takip ediliyor ve nasıl önlem alınıyor diye bir konu açılmıştı bunula ilgili olarakta bildiğim ve yardımcı olacagını düşündüğüm bir programı tanıtmak istedim bilmeyen arkadaşlar için.

programın adı ( foxmail )..

programda sınırsız mail adresi ekleyebiliyorsunuz ve gmail adresindeki gibi maillerinizi aynı şekilde kullanabiliyorsunuz. çöp kutusu , gelen kutusu, spam vs vs çok yararlı ve çok güncel çalışan etkili bir programdır.

Ben bu program sayesinde 36 mail adresimi aynı anda kullanabiliyorum sesli ve görsel olarak kullanımı oldugu için mail adresini hiç aratmıyor. ayrıca programın içinden ayrı sayfa açmadan mailerinizi görsel ve işitsel görebiliyor, ve silebiliyorsunuz.

programın en sevdiğim huyu arka planda çalışabilmesidir bu sayede anlık yükleme vs herşeyi sağda alttarafta otomatik pop up açarak sesli uyarı vermektedir.

İndirme Sayası : Foxmail for windows
Bu sayfaya girdiginizde direk indirme linki karşınıza çıkacakdır.

Tanıtım ve Kurulum Videosu..
https://www.youtube.com/watch?v=OEzCUcfezrM

Burdan Aldığım bilgiler sayesinde çok şey başardım bende birine azda olsa bir bilgi verebildiysem eger onuda bana burdan bu olanagı sağlayan arkadaşlara borçluyum herkese tşk.. Allah Yardımcınız Olsun.:o

Hep çok merak etmişimdir bu tür programları neden yaparlar diye sanırım herşeyi kontrol etmek için :)

teşekkürler güzel paylaşım

Hocam, izin almadan mail göndermek spam mailinge girer ve suçtur diye biliyorum. Şikayet edilebilirsiniz yani. izinli e-mail marketing öneriliyor genelde. Paylaşım için teşekkürler.

elinize sağlık buna alternatif olarak bende Thunderbird kullanıyorum, onu da herkese tavsiye ederim.

paylaşım için teşekürler, kardeşim nasıl kullancagız bunu çince ingilizceye çevriliyormu

sağ üstten 3 çizgiye tıklayın 10.satırdaki yazıya tıklayın ve alttan ingilizceyi seçin

benim üstten üçüncü kısım yok ama sagdakı kısımdan dedigin gibi 10 siradan degiştirdim dili teşekkür

ilk başda mail ekledim sonraki eklemeleri nereden yapıyoruz acaba ? [MENTION=5182]serkannakres[/MENTION]

teşekkürler bütün maillerimi ekledim :)

eski favorim thunderbirds e dönüş yaptım süzgeçleri ekledim ve bütün sıkıntılı videoların mailleri süzgeçe düşüyor.

Paylaşım için teşekkürler.
Oturumunu sadece VDS de açmış olduğum gmail hesaplarını kendi bilgisayarım üzerinden bu programı kurarak hesapları eklemek hesapların IP açısından güvenliğini olumsuz yönde etkileyebilir mi ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri