Toplu kanal açsak kazanırmıyız ?

• Kullanıcı amkde
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

amkde

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar

Diyelim 100 adet youtube kanalımız var

her birinde 300 adet video olsa

günlük tahminen ne kadar bırakır.?

5$ bırakırmı veya 10 $ ?

Bu kanalları "youtube ve yotube" şeklinde yükleksek görebilirmiyiz bu rakamları ?

Hocam Forumu bir araştır. Delik deşik et bence sonra konu aç. Bu bilgilerin hepsi mevcut.

Biraz da şansla ve telif sıkıntın olmazsa çok çok rahat 10$ ı geçer.Şansın varsa 30$a kadar çıkarsın.

Merhaba arkadaşlar

Diyelim 100 adet youtube kanalımız var

her birinde 300 adet video olsa

günlük tahminen ne kadar bırakır.?

5$ bırakırmı veya 10 $ ?

Bu kanalları "youtube ve yotube" şeklinde yükleksek görebilirmiyiz bu rakamları ?

bence bir dene,sonuçta herkesin kısmeti ayrıdır..kötü yada iyi olur diyemeyiz..

Spam 'dan alırlar paçanı aşağıya, ay sonunu getirebilirsen ne mutlu sana......

[MENTION=51]beyto33[/MENTION] Hesap yapmak için bekleniyorsunuz :D

Yükledigin videolarida kimse izlemez benden söylemsi.

100 kanal acip videolardan para kazanmak öyle kolay olsaydı...

yardımcı olmak adına olmaz, tutmaz diyen arkadaşlar sebebini de 1-2 cümleyle yazarlarsa arkadaş için daha yararlı olur.. bu şekilde kazan vardır kazanmayan vardır.. biri bana alay eder şekilde azarlar şekilde olmaz, tutmaz dese ben şahsen onun o işi yaptığını düşünürüm.. haksız mıyım..

yardımcı olmak adına olmaz, tutmaz diyen arkadaşlar sebebini de 1-2 cümleyle yazarlarsa arkadaş için daha yararlı olur.. bu şekilde kazan vardır kazanmayan vardır.. biri bana alay eder şekilde azarlar şekilde olmaz, tutmaz dese ben şahsen onun o işi yaptığını düşünürüm.. haksız mıyım..

haklısın ben de aynı düşünceler içerisindeyim
benim şahsi fikrim 100 kanal 300 er video 10 dolardan fazla bırakır, birazcık özenerk videolar seçilirse 30 dolar falan rahat bırakır ben bu şekilde birkaç kanal açtım yt to yt 1 tanesinde 800 video var 1.5 dolar bırakıyor günlük,ama toplu olarak açma kanalları günlük 3-5 kanal aç öyle devam et yoksa spama düşebilirsin hepsi kapanır kanlların

hayretle okuyorum yazılanları :)

20 kanal ile 17,5 doları gördüm günlük

Her kanaldan 0,75 dolar kazanırsın 300 er video ile,

100x0,75 = 75 dolar en az kazanırsın günlük

hayretle okuyorum yazılanları :)

20 kanal ile 17,5 doları gördüm günlük

Her kanaldan 0,75 dolar kazanırsın 300 er video ile,

100x0,75 = 75 dolar en az kazanırsın günlük

spamdan kaç kanalın gitti kardeşim onuda söylermisin ?

haklısın ben de aynı düşünceler içerisindeyim
benim şahsi fikrim 100 kanal 300 er video 10 dolardan fazla bırakır, birazcık özenerk videolar seçilirse 30 dolar falan rahat bırakır

bırakır hocam dediğin gibi videolar biraz özenilierek seçilirse.. benim 2-3 haftadır video yüklemediğim (içinde de 100 civarı video var) az da olsa bişey getiriyo 100 tane olsa onun gibi çok rahat 10doları geçer.. zor olan o kadar kanalla uğraşmak.. kanalları da özenle açmak lazım spam falan olmasın diye.. 1 günde hepsini açıp video doldurmadan zamana yayarak yani.. demek istediğim uğraştırıcı olur ama olursa iyi olur düşüncesindeyim :)

spamdan kaç kanalın gitti kardeşim onuda söylermisin ?

işte bu dediğin oldu artık sürümden kazanmak zorlaşıyor gibi 9 kanalım kapandı en son şimdi yine günlük 6 dolara düştüm

dediğim hesap normal şartlar altında kanal kapatılmazsa gelebilecek kazanç

ne kazanılacağının asla garantisi yoktur ve bu tür konuların açılması bence gereksizdir.Kanalların kalitesine göre değişir bu, çarpım tablosuna dayanmaz yani, şu kadar video şu kadar kazanç.100 tane patlayan videoyla o yükleyeceğiniz 3000 videonun 100 katı da kazanılabilir günlük.Nicelik değil nitelik önemli.

Sebebi açık bir şekilde beyan edildi kardeşim, sen daha 10kanalx300 video 'nu yüklemeden youtube senin spam yaptığını anlayacaktır ve senin kanallarını, ya toplu, yada gün gün kapatmış olacaktır. Bu sebeple yükselmen ve büyük kazançlar elde etmen mümkün değildir.

Deneme : Bir kanal açılmıştır ve 400 video 1 hafta içinde yüklenip güncelleme "yapılmamıştır". ilk izlenimler 2000-1000 iken 1 ayın sonunda izlenim 100 e kadar düşmüştür. Aylık kazancı 4$ olarak yansımıştır.

Sebebi açık bir şekilde beyan edildi kardeşim, sen daha 10kanalx300 video 'nu yüklemeden youtube senin spam yaptığını anlayacaktır ve senin kanallarını, ya toplu, yada gün gün kapatmış olacaktır. Bu sebeple yükselmen ve büyük kazançlar elde etmen mümkün değildir.

Deneme : Bir kanal açılmıştır ve 400 video 1 hafta içinde yüklenip güncelleme "yapılmamıştır". ilk izlenimler 2000-1000 iken 1 ayın sonunda izlenim 100 e kadar düşmüştür. Aylık kazancı 4$ olarak yansımıştır.

bende denemek icin 20 kanala 500-er video yukledim videolari yuklediyimden 1-ay gecti kanallar halen aktiv ve para kazaniliyo..kimse yapma bu isi spama dusersin dememeli bence bu isi yapmak isteyen kendisi denemeli belki spama dusmeyecek

ben gunluk 3 4 saat calısmayla gunluk 15$ kazanıyorum hatta daha fazla kazanıyorum gunluk 25 video ıle

Çok kanal acarak para kazanma cabasını ben bıraktım.

Artık bu şekil çalışıyorum ve kanallar para kazanmaya başladı diyebilirim.

1- Önce biraz kategori araştırması
2- Sonra bu kategoriye uygun video kaynakları araştırması
3- Ve bu bir kanal üzerine yogunlaşıyorum. Yüklediğim videoları sosyal medya da yayıyorum.

Bugün aynı videoyu 2 ayrı kanalıma yükledim. Birisini sosyal medyada tanıttım 2000 geckin hit aldı. Diğer video ise hiç izlenmedi.

bende denemek icin 20 kanala 500-er video yukledim videolari yuklediyimden 1-ay gecti kanallar halen aktiv ve para kazaniliyo..kimse yapma bu isi spama dusersin dememeli bence bu isi yapmak isteyen kendisi denemeli belki spama dusmeyecek

Videoları 1 günde mi attınız yoksa azar azar mı ?

Günlük ortalama ne kadar bırakıyor ?

Hesapları nasıl aldınız ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri