Toplu Kanal Kıyımı Part2 23.05.2014

benim hergün kapanıyor açıyorum kanalı 10 dk sonra gümmm

şimdilik sıkıntı yok gerci bende o kıyımdan sonra bu sabah başladım tekrar alt kanal halen açık

bende de sıkıntı yok, kanalları satın mı aldınız ? kendiniz mi açtınız ?

hocam valla 3 kanal için 3 ayrı vds aldım,onlarıda vds üzerinden açtım 3 aydır kullanıyorum.problem yok,aynı ip üzerinden 1 kere bile girseniz ille de yakalıyor youtube ve hesabınızı kapatıyor.

bu tür konu açan arkadaşlar bilgi versin bi zahmet.
kanallar ne zaman açıldı
hangi bota bağlandı
kaç video vardı
günde kaç tane atılıyordu
mailler satınmı alınmıştı vs

Allaha sukur kiyim felan yok bnde senden kaynakli bnce

GT-S5360 cihazımdan gönderildi

Geçmiş olsun kardeşim bende bunu 1 ay önce yaşıyordum, alsam 20 dkya kapanıyordu.
Bende 15 gün hiç uğraşmadım şuan 3 kanalım var 6 tane daha açtım ama kendi bilgisayarımdan veya vds'den değil sorun yok.
Bir süre vds ve bilgisayarından bu işlemleri yapma.

spamın sonu felakettir..:) sivil toplum örgütü sloganı gibi oldu be :D :D şakası bir tarafa geçmiş olsun walla daha çok çekeceksiniz gibi.. hayırlısı..

Bilmiyorum bir faydası dokunuyor mu fakat alttaki linkten giriş yapıyorum kanal id ve şifresiyle. Kapanma yaşamıyorum. Her alt kanal açtığımda da çerezleri sıfırlıyorum.

https://accounts.google.com/Service...ps://accounts.google.com/displayunlockcaptcha

captcha kodunu kapatıyor o ip için sanırım bu. Bazen 100+ video atınca şüpheli davranış diyor çünkü. Bu da batıl inanç olabilir tabi ama denemekte yarar var :)

kardeşim toplu kıyım falan yok milleti galeyana getirme

Kurban bayrami havalari yaratmayin daha seker bayramini gormeden...

Dönüşte Alırım...

Kanallarım kapanmıyor diyen spamcılara itibar etmeyin

Kanallar çatır çatır kapanıyor

Ortada bir sorun var sorun yokmuş izlenimi yersiz.

3-5 kanal açıp 5-10 video atanlar kapanmıyor demesin lütfen. Ka-pa-nı-yor :)

bu ben ayda 5000 tl alıyorum diyip aslında 200 tl yi zor geçen spamcılarla aynı olay.Şu an açsınlar bir kanal atsınlar içine video bakalım kapanıyormu kapanmıyormu

bu ben ayda 5000 tl alıyorum diyip aslında 200 tl yi zor geçen spamcılarla aynı olay.Şu an açsınlar bir kanal atsınlar içine video bakalım kapanıyormu kapanmıyormu

Aynen, konuşmak kolay açın 5-10 hesap yarın'a 5 tanesi ayakta kalsın benden 200 TL.

O kadar iddaalıyım her açılan kanal kapanıyor şuan.

hocam çoğunluk ne kadar sürüyor kapanması sabah açtığım 70 videolu bir alt kanal ayakta şuan sabaha çıkarmı dersiniz

Arkadaslar acil disari cikmam gerekti yeni geldim bota bagliydi evet ,kendi kullandigim gmaillerdi 5 aydir saglam kanallardi.Bugun oldu ben zaten kiyim var demiyorum olabilir diyorum niye konuda illaha polemik ariyorsunuz bu kotu gunlerde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri