Toplu Kanal Kıyımı Part2 23.05.2014

kardeşim azar azar yükleyenler değil benim derdim.

Biz spamcıyız videoları basar geçeriz 100, 200.

Onlara sesleniyorum ben, 1'er 1'er atacak olsam benim de kapanmazdı heralde.

Gerçi boş kanal da gidiyor son günlerde :)
Boş kanal hakkında bilgim yok,
Ama çok videodan kapanıyo diyosan azar azar atıcaksın demek ki basıp geçmiyceksin.
Ben kanallarımın telif haricinde kapanacağını düşünmüyorum bence çok video yükleme konusundaki fikrini değiştir 100 çöp video = 1 sağlam video benim anlayışım bu. Kolay gelsin.

Dün açtım ve açtığım gibi yükleme yaptım saglam duruyorlar

Seninle niye böyle bir iddaya gireyim ki ? Neden senin bu dediğin için zaman tüketeyim ? çocukca davranmayın..

Başarılarının devamını dilerim, kanalların kapanmasın sorun yok ;) Biz de hallederiz inş.

Çarşamba gününden sonra kanal kapanması yok, bugün videoyap ile 7 tane kanal açtım hepsi ayakta kanal başı 150-250 video atıyorum, yetiyor.

Atın ölümü arpadan olsun,verin spamı verin spamı :D
10 dk sonra kanal güümm :D

1 haftadır actigim kanallar kapanmadı sadece para kazanmaları devre dışı bırakıldı onuda duzelttim

Az once de ne cesıt video atarsam atayim unleme dusuyordu onuda tek tek para aktif ederek yaptim oldu sonrasında tekrar toplu aktifle düzeltildi ( Kimse o ilk videolar sorunluydu diye unleme dusdu demesin cunku onlarca video denedim )

bu forum bu konuları böle konuşdukca diger google forumdaki rütbe hastası arkadaşlar burdan aldıklarını sattıkca astlarına üstlerine biz ileride tc yollamadan kanalda açmicaz mesajım yanlış anlaşılmasın lafım ebedi spam içindir. ama artık bırakalım açıkda konuşmayı ve herkes güvendiği kişilere yardımcı olsun tanımayanda istediğinden pm ile yardım istesin bizi burdan çözüyolar arkadaşlar herşeyimiz ortada saklımız yok açığımız çok biz spamdan onlarda yakalamakdan engellemekden kazanıyorlar.

arkadaş, istenmediğiniz yere neden girmeye çalışıyorsunuz. spamcıları istemiyor youtube daha neden ısrar edip tekrar tekrar kovulmanın dayanılmaz cazibesini yaşıyorsunuz.:D eğer özgün yapacak yeteneğiniz yoksa öğrenin editleme programlarını videoların üzerinde oynarak manuel çalışın, kimse sizi banlamaz. ben temiz bir vds ile edit programlarıyla çalışıyorum ne gelen var ne giden. işin kolayına kaçmayın, çalışın arkadaşlar. yatarak botla para kazanma dönemi bitti artık bu acı gerçekle yüzleşin. :D istenmiyorsunuz artık

arkadaş, istenmediğiniz yere neden girmeye çalışıyorsunuz. spamcıları istemiyor youtube daha neden ısrar edip tekrar tekrar kovulmanın dayanılmaz cazibesini yaşıyorsunuz.:D eğer özgün yapacak yeteneğiniz yoksa öğrenin editleme programlarını videoların üzerinde oynarak manuel çalışın, kimse sizi banlamaz. ben temiz bir vds ile edit programlarıyla çalışıyorum ne gelen var ne giden. işin kolayına kaçmayın, çalışın arkadaşlar. yatarak botla para kazanma dönemi bitti artık bu acı gerçekle yüzleşin. :D istenmiyorsunuz artık

evet bir spam konusu ve bir spamı bitiren arkadaş daha vatana millete hayırlı olsun :cool:

ben her gmailime aynı pc aynı ip ile giriyorum bir şey olmuyor bence vds ile açtığınız için olmuştur

Her turlu iddiaya girerim bende kapanma falan yok, ister 100 ister 200 video atilsin.. Dun deneme amacli 100 video attim 3 kanala, hala ayaktalar. Bugun de 3 kanala attim 100 video, onlar da sahte telif vs. den kapanmazsa zaten hic kapanmazlar.

Videoyap kıyımnda 15 kanalım kapandı. Şu an kanal açmıyom .

XXX,xx tl mi alcam adsenseden yicem bi ay tatil ortamda yavaşlar soğur :)

Video edit ve eşlesen olayınA yüklencem :)

Başarabilenler ayakta kalacak herkesin gönlüne göre olsun çalışmalara devam

Küçük bir soru.

Sizin evinize hergün bir kişinin geldiğini düşünün.

Gelen herkesi evinize alırmısınız yoksa sadece tanıdığınız güvendiğiniz kimseleri mi alırsınız.

Kimliğinizi gizlemek için her seferinde değişik bir ip ile veya mac adresini değiştirerek çerzleri temizleyerek giriş yapmak aceba ne kadar doğru olabilir.

Siz google ın yerinde olsanız takibini yapamadığınız hesaplara ne kadar güvenirdiniz?

Özellikle kıyımdan en az etkilenen hesapların vds ile yönetilen hesaplar olduğu anket sonuçlarından da ortada.

Aceba onlar bunu sık sık ip değiştirerek mi yapıyorlar.

Tabiri caizse;

Alın size kıyım sebebi

GOOGLE TARAFINDAN TAKİBİ YAPILAMAYAN GOOGLE HESAPLARI

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri