Kanal Adi : odeme almadan kanal adi veya url vermeyecegim(cekincesi olanlar icin , eger Muslera06 kabul ederse , odemeyi ona yapabilirsiniz , bende ona bilgileri veririm , bi bakima garantor olur.)
Kanal Kategorisi : 1.Extreme-kaza(acilis 21 mayis) 2.Haber(acilis 8 haziran) 3.spor (acilis 12 haziran ) 4.rusca how-to (acilis 1 haziran) 5.yol kavgalari (17 haziran) 6.teknoloji (acilis 1 kasim 2011)
Kanal Dili : 1 rusca kalanlari ingilizce.
Abone Sayisi : 51 toplamda
izlenim Sayisi : toplamda 150 bin civari
Kanalinizda UYARI Varmi :hicbir kanalda uyari ihtar yoktur.
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 2-10 dolar arasi
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :butun hepsinde yesildir ciddi aliciya hepsi gonderilir.
Kanal Satis Fiyatiniz :1000 dolar
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanallarda dedigim gibi hicbir uyari ihtar olmamistir , butun videolar tek tek elle yuklenmistir.Ortalama tbm su an icin 0.11 dolar dir.Gunluk en dusuk hali 0.08 dir.
1.kanal . 378 video
2.kanal . 460 video
3. kanal. 42 video (2 ve 3. kanallar bir marka altinda olusturulmustur.)
4. kanal 6 video , acilisinda 6 video attim bir daha yuklemedim.
5. kanal 30 video
6.kanal 50 video , kanali iki gun once kurdum , hesabin tarihi 2011 , o yuzden yuklenen video cok rahat izlenim aliyor .
Fiyat hepsi icin 1000 dolardir , kanallarin icinde 80 kusur dolar da para vardir toplamda.Fiyat budur arkadaslar bazilari pahali diyebilir ama hepsi emekle olusturulmus , tek tek videolar yuklenmistir , bir hesabda eskidir 2011 , yeni bir is yuzunden ilgilenemeyecegim youtube la bir sure , olmadi kendi hallerine birakicam kanallari , ne gelirse , zamanini harcayip okuyan herkese tesekkurler.
Kanal Kategorisi : 1.Extreme-kaza(acilis 21 mayis) 2.Haber(acilis 8 haziran) 3.spor (acilis 12 haziran ) 4.rusca how-to (acilis 1 haziran) 5.yol kavgalari (17 haziran) 6.teknoloji (acilis 1 kasim 2011)
Kanal Dili : 1 rusca kalanlari ingilizce.
Abone Sayisi : 51 toplamda
izlenim Sayisi : toplamda 150 bin civari
Kanalinizda UYARI Varmi :hicbir kanalda uyari ihtar yoktur.
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 2-10 dolar arasi
Kanal Ozellikleri Kisminin Capsi :butun hepsinde yesildir ciddi aliciya hepsi gonderilir.
Kanal Satis Fiyatiniz :1000 dolar
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz : Kanallarda dedigim gibi hicbir uyari ihtar olmamistir , butun videolar tek tek elle yuklenmistir.Ortalama tbm su an icin 0.11 dolar dir.Gunluk en dusuk hali 0.08 dir.
1.kanal . 378 video
2.kanal . 460 video
3. kanal. 42 video (2 ve 3. kanallar bir marka altinda olusturulmustur.)
4. kanal 6 video , acilisinda 6 video attim bir daha yuklemedim.
5. kanal 30 video
6.kanal 50 video , kanali iki gun once kurdum , hesabin tarihi 2011 , o yuzden yuklenen video cok rahat izlenim aliyor .
Fiyat hepsi icin 1000 dolardir , kanallarin icinde 80 kusur dolar da para vardir toplamda.Fiyat budur arkadaslar bazilari pahali diyebilir ama hepsi emekle olusturulmus , tek tek videolar yuklenmistir , bir hesabda eskidir 2011 , yeni bir is yuzunden ilgilenemeyecegim youtube la bir sure , olmadi kendi hallerine birakicam kanallari , ne gelirse , zamanini harcayip okuyan herkese tesekkurler.