Toplu Kapanmalara Karşı - Kanal Alırken Neye Dikkat Edilmeli?

chrome felakette. firefox gizli pencereden açılması gerektiğini düşünüyorum.

Açıkcası firefox için google desteklemesi olduğu için ben güvenemiyorum. Ama net birşey demem mümkün değil

aynı şekilde opera'da ctrl+shift+n tuşlarına basarak gizli modda açabilirsiniz.

Bilgi için Teşekkürler

cok güzel yazmış videoyap sahibide neden kapanmalar devam ediyor sizin sistemde.

Bizim Sistemde 35 gündür bir kıyım söz konusu değildir. Kullanıcının kanalıyla alakalı durumdur. Çok kanal çalışıyorsa bir kişi her yerde sılıntı yaşama ihtimalleri bu anlatıklarımla mümkündür.

şimdi firefox gizli pencere de mi sakat diyorsunuz ?

Gizli mod için kesin birşey diyemem hocam.

Yandex browser kullanıyorum choremedeki gibi yeni kullanıcı açarak onlarca kanala mudahale edebiliyorum ve sorun yaşamamaktayım.mailleri kendim android işletim sisteminden açıyorum.

Evet yandex tarayıcıda çok iyi bir seçim

operadan açtığım gmailleri en az birgün bekletiyorum. sonra kanal açıp 1 gün daha bekletiyorum. yine birgün sonra 1-2 tane özgün video atıp yine bir gün bekletiyorum. 9-10 video atıyorum kanal kapanıyor. slot 19-25 arası sürekli kapanıyor ama daha önce bu yöntemle açtığım kanallar sağlam. 1-19 numaralı kanallar sağlam. 10 gündür açtığım kanallar ayakta kalmıyor.:(

alla halla chrome i pc den kaldırmıştım da mozilla gizliden giriyordum hep..
dediğiniz diğer tarayıcılardan gireyim madem

yandex kurdum tarayıcı olarak.gmail.com a girdim ve yeni hesap açmaya çalışıyorum ama şuan yeni hesap isteginizi karşılayamıyoruz diyor sürekli.onu demezsede telefon onayı istiyor.firefox ile açmaya çalıştım,hiçbi sorun çıkarmadan açıyor...

Ben buradan firefox portable kuruyorum. İlk kurduğuma Orj.(orjinal) ismini veriyorum ve o sabit kalıyor. Sonra açıyorum bir klasör misal "Freedom Network"
Buna bağlı 10 mail aldıysam. Klasöre 10 adet "orj" diye kayıt ettiğim portableyi yapıştırıyorum içine.Yani her kanal için ayrı browser kullanıyorum.Tabi her birine girişte "ip reset" yapıyorum.
Kendimden kaynaklı spam diye kanalım kapandı. Lakin bi ara bottan ve aldığım kanallardan kaynaklı kapanmalar oldu.

Mozilla Firefox, Portable Edition

İsteyen aynı sistemle buradan farklı tarayıcıları da indirebilir.
Diğer portable browserlar

Merhaba Arkadaşlar,

Aranızda bazı arkadaşların bir anda toplu kanalları kapanmış olabilir. Ve hala sebebinide öğrenememiş ve kapanmaya devam ediyorda olabilir. Bu nedenle aşağıdaki yazımı okursanız bunun önüne geçmiş olacağınızı düşünüyorum.

Bir kanalınızda aşağıdaki adrese giriniz.

https://security.google.com/settings/security/activity?service=ldui&hl=tr_TR&pli=1

kHXCCK2.png

Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi en alttaki linke tıklayınız. Hemen sağ tarafta detayları açılacaktır. Buradaki önemli olay şudur

1) Aldığınız kanallardaki ip adreslerine bakın. Hepsi aynı ipden kanal oluşturulmuşsa kanallarınız çok büyük riskde demektir.

2) Yine Chrome veya Firefox ile açılmışsa da çok büyük risk içerir. Internet Explorer, Opera, Safari gibi google ürünü olmayan tarayıcı kullanınız. Böylelikle Mac adresinizi youtube görmemiş olur.

Eğer aldığınız kanallar aynı ipden, aynı tarayıcıdan ve aynı günde açılmışsa ve bu rakam 5 den fazlaysa o kanallardan büyük ümidiniz olmasın. Kanalları kenara koysanız hiç girmeseniz dahi en geç 10-15 gün içinde kendi kendi hepsi aynı saniyede kapatılacaktır.

Bu yazıyı paylaşma sebebime gelince : Kanalın spamden kapanması 2 ye ayrılıyor. 1 tanesi tek tek kanallar spamden kapanmasıdır. Diğeri ise toplu kanalların spamden kapanmasıdır. Burada toplu kanallarınızın spamden kapanmaması için çözümü anlattım.

Kişisel düşüncelerimdir. Farklı düşünenler varsa saygı duyarım.

Not: Bu olay Benim sistemim, vdsler veya manuel çalışanların hepsi için geçerlidir. Zaten biraz detaylı araştırma yapan varsa konularda görmüştür. 50 kanal aldım liste geldi indirdim 50 side kapalıydı. Veya 30 kanal yedekde olsun biraz süresi geçsin değerlensin diye ellememiştim 30'uda kapandı yazanları belki onlarca kez gördüm. Büyük ihtimalle sebebi yukarıdaki durumlara uyulmadığı içindir.

Saygılarımla,
Videoyap.com

keşke konu linkini yaptırsaydın altınada yazsaydın Melihin kanalları diye be hocam bu kadar yazı döktürmene hiç gerek kalmazdı biz çok gördük böle şeyleri ama işte insanlık bizdeymişki forumun yüzde 80inin kullandıgı botu patlatıp herkesi madur edememişiz ksuura bakma melihle benim elimden bir 30 birde 50 kanallık zarar çıkabilmiş senin izindeyiz yakında tüm kazananları muhtaç duruma düşürücez inş

keşke konu linkini yaptırsaydın altınada yazsaydın Melihin kanalları diye be hocam bu kadar yazı döktürmene hiç gerek kalmazdı biz çok gördük böle şeyleri ama işte insanlık bizdeymişki forumun yüzde 80inin kullandıgı botu patlatıp herkesi madur edememişiz ksuura bakma melihle benim elimden bir 30 birde 50 kanallık zarar çıkabilmiş senin izindeyiz yakında tüm kazananları muhtaç duruma düşürücez inş

burda size hitaben bişey yazdığını ben göremedim neden alındın orçun onu da anlamadım. doğru şeyleri söylemiş. eğer siz veya sizin çalıştığınız kişiler böyle açıyorsa zaten sıkıntı bellidir demektir.

Ben sana laf atmadım ki üstüne alınıp yazıyorsun. 15 mayısda benden dolayı mağdur olduğunu düşünen olduysa da gelip iadesini aldı. Kendi gerginliğini benim konumda yaşama. Burada sadece doğruları ve nedenleri yazdım. 20 ay boyunca youtube.com hiç birşey demediği bölümüme birgün geldi engel koydu youtube. O ilgili bölümleri kapattım ve 35 gündür kıyım sıkıntısı söz konusu değildir. Ben gerekli düzenlemelerimide yaptım. Zaten 21 aydır hizmet veriyorum. Senin gibi 1 hafta hizmet veren bir kişi değilim. Satışımı hiçbir zaman durdurmadım, 1 kişiyi mağdur bırakmadım. Kendinle beni aynı kefene koyman büyük hata. Konunda ne yazmışlığım var nede birşey demişliğim var. Gelip burada adam akıllı halkı bilinçlendirme yapıyorum diye yazı yazmanda hoş değil.

burda size hitaben bişey yazdığını ben göremedim neden alındın orçun onu da anlamadım. doğru şeyleri söylemiş. eğer siz veya sizin çalıştığınız kişiler böyle açıyorsa zaten sıkıntı bellidir demektir.

Aynen hocam, bu şekilde kanal satın almış varsa almaması içindir. Aynı ipden veya chrome dan kanal açmak kadar riskli bir iş yoktur diye yazıyorum.

hocam bizim çocuklar iş basvurularında bile uyarılıyor ben 170-180 kanal sattım elimde 240 stok varken 60 kanalı yeni eleman açtı die beklettim düşün okadar takip içndeyim hemde sadece 24 saatlik maıl satıcısı olmama ragmen ama 15 mayıs olayındada melihe haksızlık yapıldı burdada arkadas resmen bizdeki şikayet edilen mesajları kopyalamıs gibi yazmıs

Tekrar söylim hocam sizede içiniz rahat olsun sizden toplanan kanallar günlük açılıyor 4-5 kişilik bir ekip açıyor hepsi işe alınmadan önce kanalları önce melih tarafından test ediliyor saglammı değilmi diye ama ben artık gerçekden hakkımızın yendigini düşünüyorum

14 mayıs tarihien kadar yandex kanallarda zirveye oynayan herkesin oh be şükür melih senin bu yandexler kapanmıyor diyen herkes bu çocugu 15 mayısda yerin dibine soktu şunu artık anlamamız lazım insanlar farklı taktikler paylasıyor vs vs bişiler oluyor bu forumda güzel veya işe yaramaz bir sürü konu açılıyor
[MENTION=11810]Rukan[/MENTION] die bir adam ben satısı devraldıgımda dakka bir gol bir bu sitenin yönetime laf etmekle suçladı beni ve ssleri var elimde demesine ragmen o ssleri burda paylasmadı
aks***** yotube yıkım yapıyor konu açılıyor bir yandan benim haberim bile yok kanal satısına devam ediyorum stoklar bitiyor

Herkese normal cevaplar veren ben kimseye ters düz konusmazken adamın biri çıkıp bana hesap soruyor şimdi siz olsanız naparsınız açılan konuyu devraldım zarardan ben sorumluyum diyelim ok çekelim bu konuyu bir kenera burda beni suçlayanlar haklı diyelim

2.duruma geçelim melih burda satıs yaparken 1 haftası dolmus kalanlar iade alınmaz diyor bunuda marketteki süt olarak görelim adamın biride girmiş dükkana diyorki burası önceden bakkalı şimdi market olmus ama ben bu sütü 10 gün önce aldım bunu değiştirin adama sormazlarmı aklın nerdeydi be kardeşim bak tarihi dolalı 3 gün geçmiş diye

Yani bu sitede herkes bir ekip var birilerine yamalananlar var diye herkese laf atıyor napalım yani ben şimdi arkadas listemimi sileyim benim en iyi arkadaslarım abilerim kardeşilerim bu sitede süper moderatör moderatör vs napsaydım bu adamlarla iletişimimi koparsaydım kaç kere bana ban atmıslar kaçı benim arkadasım değilmiş baksınlar profilime [MENTION=10030]CBurak[/MENTION] bile kaç kez uyarı vermiş onu bunu yapmış bana insanları bazen okadar çok bıktırıyorlarki benim derdim bu şimdi bana palazlanmıssın diyen kişilerin hepsinin yarın öbürgün bu kanal satış işlerine gircegini duycaksınız görceksiniz

ben artık baska yorumda yapmıcam bu konuda ilk kez bu kadar açık konustum içimde kalanlarıda söylemiş oldum teşekkür ederim herkese

[MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] ben yine de bu konunun uzaktan yakından sizle alakası olduğunu düşünmüyorum tekrar tekrar okudum genel bi anlatım tarzı var ve [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bu açıklamaları daha önce de kendi konusunda dile getirdi.

eyvallah yeni aldığın satış konusunda kimse sana bişey diyemez sattıkların hariç. ben de geçen gün sizden mail aldım ki 15 mayıstan beri mail falan almıyorudm kendim açıyordum. şimdi melihten aldığım kanallara bişey yüklemediğim halde kapanıyorsa burda farklı bi sıkıntı vardır.ben bunu melihe skype tan yazdım. ki beni tanıyanlar bilir her zaman hoşgörü ile yaklaşırım ip kopana kadar. senden melihten veya çalıştığınız arkadaşlardan kaynaklanan bi problem var bence de. konunuzda da gereken iadeyi son 1 hafta için yapacağınızı söylemişsiniz bu benim için yeterli.

burdaki konu sizle alakalı değil onu anlatmak istemiştim ben sadece. senin videoyap botuna karşı tavrın hoş olmamış.

hocam bizim çocuklar iş basvurularında bile uyarılıyor ben 170-180 kanal sattım elimde 240 stok varken 60 kanalı yeni eleman açtı die beklettim düşün okadar takip içndeyim hemde sadece 24 saatlik maıl satıcısı olmama ragmen ama 15 mayıs olayındada melihe haksızlık yapıldı burdada arkadas resmen bizdeki şikayet edilen mesajları kopyalamıs gibi yazmıs

Tekrar söylim hocam sizede içiniz rahat olsun sizden toplanan kanallar günlük açılıyor 4-5 kişilik bir ekip açıyor hepsi işe alınmadan önce kanalları önce melih tarafından test ediliyor saglammı değilmi diye ama ben artık gerçekden hakkımızın yendigini düşünüyorum

14 mayıs tarihien kadar yandex kanallarda zirveye oynayan herkesin oh be şükür melih senin bu yandexler kapanmıyor diyen herkes bu çocugu 15 mayısda yerin dibine soktu şunu artık anlamamız lazım insanlar farklı taktikler paylasıyor vs vs bişiler oluyor bu forumda güzel veya işe yaramaz bir sürü konu açılıyor

[MENTION=11810]Rukan[/MENTION] die bir adam ben satısı devraldıgımda dakka bir gol bir bu sitenin yönetime laf etmekle suçladı beni ve ssleri var elimde demesine ragmen o ssleri burda paylasmadı
aks***** yotube yıkım yapıyor konu açılıyor bir yandan benim haberim bile yok kanal satısına devam ediyorum stoklar bitiyor

Herkese normal cevaplar veren ben kimseye ters düz konusmazken adamın biri çıkıp bana hesap soruyor şimdi siz olsanız naparsınız açılan konuyu devraldım zarardan ben sorumluyum diyelim ok çekelim bu konuyu bir kenera burda beni suçlayanlar haklı diyelim

2.duruma geçelim melih burda satıs yaparken 1 haftası dolmus kalanlar iade alınmaz diyor bunuda marketteki süt olarak görelim adamın biride girmiş dükkana diyorki burası önceden bakkalı şimdi market olmus ama ben bu sütü 10 gün önce aldım bunu değiştirin adama sormazlarmı aklın nerdeydi be kardeşim bak tarihi dolalı 3 gün geçmiş diye

Yani bu sitede herkes bir ekip var birilerine yamalananlar var diye herkese laf atıyor napalım yani ben şimdi arkadas listemimi sileyim benim en iyi arkadaslarım abilerim kardeşilerim bu sitede süper moderatör moderatör vs napsaydım bu adamlarla iletişimimi koparsaydım kaç kere bana ban atmıslar kaçı benim arkadasım değilmiş baksınlar profilime [MENTION=10030]CBurak[/MENTION] bile kaç kez uyarı vermiş onu bunu yapmış bana insanları bazen okadar çok bıktırıyorlarki benim derdim bu şimdi bana palazlanmıssın diyen kişilerin hepsinin yarın öbürgün bu kanal satış işlerine gircegini duycaksınız görceksiniz

ben artık baska yorumda yapmıcam bu konuda ilk kez bu kadar açık konustum içimde kalanlarıda söylemiş oldum teşekkür ederim herkese

Ya ben senin konundan bir mesaj kopyaladığım veya aldığım yok. Konuyu bir oku istersen ben bilinçlendirme yazısı yazdım. Sana göre aynı ipden çok kanal açmak doğru gelebilir, sana göre chrome'dan kanal açmak ve kullanmakda doğru gelebilir. Bana gelmiyor ve fikirlerimi söyledim. Ben istatistiksel verilere göre bunları yazdım. Senin canın sataşacak yer arıyor fakat yanlış yöndesin. Burası bir bilinçlendirme konusudur ve sana filan laf atmadım. Ama şayet bu yöntemi kullanıpda kanal açıyorsan bana göre hata yapıyorsun demekdir. Eğer hata yapmıyorsan da bu konuda gelip kendini haklı çıkarmaya çalışmazdın.

Not : Bu konunun bir reklam amacı veya birisini küçük düşürme / yüceltme gibi bir durumu yoktur. Bu konu dediğim çok kanal spam yapanları bilinçlendirme adına açılmıştır. Dediğin gibi son mesajın olmuş olsun.

[MENTION=13074]mixnewss[/MENTION] ben yine de bu konunun uzaktan yakından sizle alakası olduğunu düşünmüyorum tekrar tekrar okudum genel bi anlatım tarzı var ve [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bu açıklamaları daha önce de kendi konusunda dile getirdi.

eyvallah yeni aldığın satış konusunda kimse sana bişey diyemez sattıkların hariç. ben de geçen gün sizden mail aldım ki 15 mayıstan beri mail falan almıyorudm kendim açıyordum. şimdi melihten aldığım kanallara bişey yüklemediğim halde kapanıyorsa burda farklı bi sıkıntı vardır.ben bunu melihe skype tan yazdım. ki beni tanıyanlar bilir her zaman hoşgörü ile yaklaşırım ip kopana kadar. senden melihten veya çalıştığınız arkadaşlardan kaynaklanan bi problem var bence de. konunuzda da gereken iadeyi son 1 hafta için yapacağınızı söylemişsiniz bu benim için yeterli.

burdaki konu sizle alakalı değil onu anlatmak istemiştim ben sadece. senin videoyap botuna karşı tavrın hoş olmamış.

ben sizden alıntı yapınca size yazmıs gibi oldum bu konusmalar sadece geneldir hocam üstünüze alınmayın tabi benim tavrım bazaılarını rahatsız eder bazıları haklı adam der Tamam iyi aksamlar dilerim size

bu arada pcden hesap açamama problemimi mecburen 3cx ile çözdüm.umarım bi sorun çıkmaz onun yüzünden :)

valla hocam sizin konularınıza yazmamak için elimden geleni yapıyorum ama maalesef yazmadan da geçemiyorum.

1) Aldığınız kanallardaki ip adreslerine bakın. Hepsi aynı ipden kanal oluşturulmuşsa kanallarınız çok büyük riskde demektir.
kendime özel mailler açtırmaktayım çalıştığım kişi youtubedan gmailden anlamaz sadece mail açmayı ve 3cx sistemini öğrettim. ip değiştirmesini istemedim telefon onayı ile açmakta. kapanmıyor. arada tek tük 1 tane belki kapanıyor.
2) Yine Chrome veya Firefox ile açılmışsa da çok büyük risk içerir. Internet Explorer, Opera, Safari gibi google ürünü olmayan tarayıcı kullanınız. Böylelikle Mac adresinizi youtube görmemiş olur.
Firefox ile açtırtmaktayım. firefox google'ın değil sadece destekçisidir. yapımcısı mozilladır. firefoxda mozillanın projelerinden bir tanesidir. bilgileri vereceğini sanmıyorum. diğer tarayıcıları bilemem mail açtırmada onları kullanmıyorum.
Eğer aldığınız kanallar aynı ipden, aynı tarayıcıdan ve aynı günde açılmışsa ve bu rakam 5 den fazlaysa o kanallardan büyük ümidiniz olmasın. Kanalları kenara koysanız hiç girmeseniz dahi en geç 10-15 gün içinde kendi kendi hepsi aynı saniyede kapatılacaktır.
tek tarayıcı içerisinde 10 gmail i hesap ekle ile oturum açarak kontrol ettiriyorum hiç sıkıntım yok.içerilerinde alt kanallarıda dolu dolu vardır(30-40-50 tane alt kanal içlerinde kapanmış olanlarıda mevcuttur teliften ötürü) yıllanmış kanallarım dahi vardır.
Bu yazıyı paylaşma sebebime gelince : Kanalın spamden kapanması 2 ye ayrılıyor. 1 tanesi tek tek kanallar spamden kapanmasıdır. Diğeri ise toplu kanalların spamden kapanmasıdır. Burada toplu kanallarınızın spamden kapanmaması için çözümü anlattım.
düşünceniz çok güzel olmasına rağmen bana göre çok yanlıştır. ister istemez yanılgıya düşürebilir insanları.
Not: Bu olay Benim sistemim, vdsler veya manuel çalışanların hepsi için geçerlidir. Zaten biraz detaylı araştırma yapan varsa konularda görmüştür. 50 kanal aldım liste geldi indirdim 50 side kapalıydı. Veya 30 kanal yedekde olsun biraz süresi geçsin değerlensin diye ellememiştim 30'uda kapandı yazanları belki onlarca kez gördüm. Büyük ihtimalle sebebi yukarıdaki durumlara uyulmadığı içindir.
şu noktaya dikkat edin hatanız olabilir.
mailleri kenara koyuyorsunuz, kullanmıyorsunuz. Google neden ölü mailleri sisteminde barındırsın ki? kapatır kurtulur yani

umarım güzelce anlatabilmişimdir.

özellikle "mailleri kenara koyuyorsunuz, kullanmıyorsunuz. Google neden ölü mailleri sisteminde barındırsın ki? kapatır kurtulur yani" kısmına katılıyorum.bu şekilde çok hesabım gitti.bu aralar degil üstelik,yıllardır olan bişey bu.

Cyberdan aldığım kanallar giriş yapmadan kapandı hala neyin kafası bu diğer kanallar sağlam toplu kıyım falan yok.

Aynen dediginiz gibi ben 30 hazirada alıyorum kanalları ikisini üçüne baglayan geceydi sanırım 50 kanal hadi 2 tanesini kullandım 48 ne bırakın yükleme yapmayı kanallara giriş bile yapmadıgım halde 50 kanal patlıyor her ne hikmetse benim kendi açtıgım 3 kanal ve diger kanallarımın hiç birinde sorun yok.

arkadaşlar dün satın aldığım bir gmaile 10 tane video yükledim bir de kendim açtım ve alt kanal oluşturarak ona da 10 tane video yükledim.. akşama sonucu yazarım çünkü 1 haftadır sadece tam 24 saat dayanıyor gmailler..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri