Toplu Kıyım Yaşayanlara 1 Soru

• Kullanıcı atameh
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

atameh

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.smartishost.com
Merhaba arkadaşlar,

Kanalları 10 ve üzeri kapanan arkadaşlar yt a attığınız videolar her zaman aynı videolar mı yoksa sürekli olarak farklı kategori mi çalışıyorsunuz benim çalışma şeklim şu şekilde düzgün bir kategori yakaladığım zaman ve kimse o kategoriden çalışmamışsa 10 yakın o kategoriden kanal oluşturuyorum fakat geçenlerde yt bende toplu bir kıyım yaptı 38 kanalım uçtu ve bu kanallar çok temiz açılmış kanallardı içlerindeki videolarsa 20 yi geçmez aşırı bir spam yok yani videoları her zaman kaliteli olarak atmaya çalışırım soru şu benim 3 adsensem var ve bu zamana kadar hiç bu kadar kanalım kapanmadı hatta spam dan kanalım kapanmadı diyebilirim.

Şöyle bir şey fark ettim : Youtube acaba atılan videoların içeriklerini adsense den takip ediyor mu böyle bir şey olabilir mi??
Çünkü sadece 3. adsensem de böyle bir olay yaşadım ve sadece bu hesabımdaki 38 kanal uçtu açtığım kanalları 1 ve 2. adsensem de de kullandım dolayısı ile kanalla ilgili olsa bu 2 hesabımda ki kanallarında uçması gerek ama 1 tane bile uçmadı

değerli yorumlarınız bekliyorum..

selamlar..

Benim dün kapandı 10 video yüklü,40 tane freedom boş partnerli kanaldan 36 tanesi kapandı ama ilginçtirki bu boş partnerli kanallardan 4 tanesi halen sağlam giriş yapıyorum maillerde ise Topluluktan kapandığı yazıyor boş kanal topluluktan nasıl kapanıyor anlamadım.

Benim dün kapandı 10 video yüklü,40 tane freedom boş partnerli kanaldan 36 tanesi kapandı ama ilginçtirki bu boş partnerli kanallardan 4 tanesi halen sağlam giriş yapıyorum maillerde ise Topluluktan kapandığı yazıyor boş kanal topluluktan nasıl kapanıyor anlamadım.

kanalları satın mı aldın kendin mi açtın sen hocam.

çok fazla yt editör kullanmakta toplu kapanma sebebidir bilginize...

aynı anda birden fazla renk değiştirme işlemi, kesme işlemi vs vs

ünlem geçme adına her ne yapılıyorsa yt editörü kullanıyorsanız o...

yt bi bakıyor 50 tane video birden editleniyor sürekli bi edit işlemi var ve izlenmelerde şuursuz bi şekilde artıyorsa spam algılıyor...

Dostum ben kendimi anlatıyım 100 tane kanalım var uzun video çalışıyorum hepsi aynı kanalların kopyası şuanda telif dışında toplu kapanma hiç yaşamadım, hatta bu kanallar arasında 2 kez dünya engeli yiyen kanallarda var hiç toplu kıyım yapılmadı sorun başka birşeyde.

Dostum ben kendimi anlatıyım 100 tane kanalım var uzun video çalışıyorum hepsi aynı kanalların kopyası şuanda telif dışında toplu kapanma hiç yaşamadım, hatta bu kanallar arasında 2 kez dünya engeli yiyen kanallarda var hiç toplu kıyım yapılmadı sorun başka birşeyde.

kanallarını yeni tarihli mi yeni mi açtın

tek çözümü forumda garantili hesap satıyorum diyenlerden hesap almayın kendi hesabınızı kendiniz açın bu kadar basit

aynı anda birden fazla renk değiştirme işlemi, kesme işlemi vs vs

ünlem geçme adına her ne yapılıyorsa yt editörü kullanıyorsanız o...

yt bi bakıyor 50 tane video birden editleniyor sürekli bi edit işlemi var ve izlenmelerde şuursuz bi şekilde artıyorsa spam algılıyor...

yalnız ben hiç yt editör ü kullanmadım hep farklı programlar la çalıştığım halde bile kanallar gümledi bence yt adsense yi kontrol ediyor ve ne kadar aynı kanaldan varsa hepsini kapatıyor.

Kapanmaya sebep ayni ipden giris yapman olabilir ve ya vds den. Benim 4gun once 10a yakin kanalim kapandi.sebeb spam ve oyunculukmus.kanallarda max 100video bile yokdu.bide kanallarin cogunu k7.netden dogrulamisdim bundanda olabilir

Tapatalk vasitәsilә Azәrbaycandan göndәrildi.

kanallarını yeni tarihli mi yeni mi açtın

aynen kardeşim 60 tanesi bundan 1 ay öncesine ait diğer 40 tanesi son 10 güne ait hiç bir sıkıntı yok şuanda kardeşim. kanalları açarken özen göstermem hepsini firefox gizli sekme ile ip değiştirmeden açtım dediğim gibi bugüne kadar toplu kapanma hiç yaşamadım. 50 taneden fazla video yüklemem kanala maksimum 30 video atarım ünlem sıkıntım yok özel bir işlem yapmıyorum attığım videolardan 2-3 tanesine ünlem gelir.

Kapanmaya sebep ayni ipden giris yapman olabilir ve ya vds den. Benim 4gun once 10a yakin kanalim kapandi.sebeb spam ve oyunculukmus.kanallarda max 100video bile yokdu.bide kanallarin cogunu k7.netden dogrulamisdim bundanda olabilir

Tapatalk vasitәsilә Azәrbaycandan göndәrildi.

vds le yükleme yapıyorum 15-20 günde bir ip yi değiştiriyorum o kadar kanala tek bir vds den giriş yapmıyorum bu kadar takla attırıyoruz hiçbir kanala yükleme yaparken ünlem bile olsa eşleşen bile gelse o kanalı bağlamam adsense ye yine de kanallar temiz olsa bile yakalanıyor demek ki piramitin tepesinden yt bizi takip ediyor orası da adsense

hazır hesaplardan kaynaklanıyor büyük ihtimalle ya sağlam kişilerden alacaksınız ya da kendiniz açacaksınız hocam.kanala ilk yüklemede ünlem,eşleşen ne gelirse gelsin onları siler kalanları bağlarım,gmailler sağlamsa hiç te bişeycikler olmaz.

Buna kimse çare Bulamadı.
Kafasına göre kapatıyor.

Hadi biz 2 arkadaş aynı videoları attık kapandı diyelim, Diğer arkadaşınki neden kapandı?

Hiçbir zaman hiçbir mantıklı sonuca varılamaz.

Ben hesapladım, Periyodik olarak 4 Ayda bir toplu spamdan kanallarımı kapattı Youtube.
Onun dışında hiçbir kapanma olmuyor.
4 aydır sorun yoktu ama işte 2-3 gün önceki kıyımda bende nasibimi aldım sonunda.
:D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri