Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
VERSION BUILD=8820413 RECORDER=FX
TAB T=1
SET !REPLAYSPEED FAST
SET !ERRORIGNORE YES
SET !VAR1 0
ADD !VAR1 {{!LOOP}}
WAIT SECONDS=1.6
'URL GOTO=http://www.youtube.com/my_videos?o=U
TAG POS={{!VAR1}} TYPE=SPAN ATTR=TXT:Düzenle
WAIT SECONDS=1.6
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Özel<SP>küçük<SP>resim
TAG POS=1 TYPE=INPUT:FILE ATTR=* CONTENT=C:\logo.jpg
WAIT SECONDS=4.2
TAG POS=2 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Değişiklikleri<SP>kaydet
WAIT SECONDS=3.2
BACK
bu kodu video yoneticisinde tüm videolar onumuzdeyken acıcazdimi?Resminizi c: ye atın ismini logo.jpg yapın play loop ile o sayfadaki 30 videoya uygulayın. Bütün videolara belirlediğiniz resmi yükler.
Kod:VERSION BUILD=8820413 RECORDER=FX TAB T=1 SET !REPLAYSPEED FAST SET !ERRORIGNORE YES SET !VAR1 0 ADD !VAR1 {{!LOOP}} WAIT SECONDS=1.6 'URL GOTO=http://www.youtube.com/my_videos?o=U TAG POS={{!VAR1}} TYPE=SPAN ATTR=TXT:Düzenle WAIT SECONDS=1.6 TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Özel<SP>küçük<SP>resim TAG POS=1 TYPE=INPUT:FILE ATTR=* CONTENT=C:\logo.jpg WAIT SECONDS=3.2 TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Değişiklikleri<SP>kaydet WAIT SECONDS=3.2 BACK ONDIALOG POS=1 BUTTON=OK CONTENT=
bu kodu video yoneticisinde tüm videolar onumuzdeyken acıcazdimi?
My videos a girip 1. sayfayı açın macroyu ekleyin playloop 30 dediğiniz zaman sırayla o sayfadaki bütün videolara kucuk resmi ekler. Bitince 2. sayfaya geçip tekrar playloop 30 yapın sayfa sayfa yapmanız gerekiyor.
ONDIALOG POS=1 BUTTON=OK CONTENT= silip denermisiniz uzun süredir kullanmıyorum tasarım değişti belki tıklamıyordur.
onu sildim macro basladı faat kücük resim ekleme yerinde kalıyor tıklamıoyr sanırım sonra kırmızı sn sayıyor 60 a kadar.
Kodu düzenledim şuan yukarıda verdiğim kod düzgün çalışıyor. Ama internet hızınıza göre resmi yükleme süresi artar
WAIT SECONDS=4.2
burada yazan wait second kısmını hızınıza uydurursunuz
c: ye logo.jpg dosyası attınız mı?
Oldugu zaman kodu yeni haliyle paylasırsanız eger sevinirim![]()
VERSION BUILD=8820413 RECORDER=FX
TAB T=1
SET !REPLAYSPEED FAST
SET !ERRORIGNORE YES
SET !VAR1 0
ADD !VAR1 {{!LOOP}}
WAIT SECONDS=1.6
'URL GOTO=http://www.youtube.com/my_videos?o=U
TAG POS={{!VAR1}} TYPE=SPAN ATTR=TXT:Düzenle
WAIT SECONDS=1.6
TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Özel<SP>küçük<SP>resim
TAG POS=1 TYPE=INPUT:FILE ATTR=* CONTENT=C:\logo.jpg
WAIT SECONDS=4.2
TAG POS=2 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Değişiklikleri<SP>kaydet
WAIT SECONDS=3.2
BACK
Şuan kendi kanalımda denedim ilk verdiğim kod çalışıyor sadece resmi yukleme süresini (WAIT SECONDS=4.2) internet hızınıza göre düzgün ayarlamalısınız.
Kod:VERSION BUILD=8820413 RECORDER=FX TAB T=1 SET !REPLAYSPEED FAST SET !ERRORIGNORE YES SET !VAR1 0 ADD !VAR1 {{!LOOP}} WAIT SECONDS=1.6 'URL GOTO=http://www.youtube.com/my_videos?o=U TAG POS={{!VAR1}} TYPE=SPAN ATTR=TXT:Düzenle WAIT SECONDS=1.6 TAG POS=1 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Özel<SP>küçük<SP>resim TAG POS=1 TYPE=INPUT:FILE ATTR=* CONTENT=C:\logo.jpg WAIT SECONDS=4.2 TAG POS=2 TYPE=BUTTON ATTR=TXT:Değişiklikleri<SP>kaydet WAIT SECONDS=3.2 BACK
hala olmadı hocam :S
hocam macro ile diğer sayfaya atla komutu nedir video yöneticisinden tek tek videoları seçip yan çevirip ünlem geçme yapacamda bu macro mümkünmü tek tek oluyor ama toplu sıkıntı yaşadımbu kodu video yoneticisinde tüm videolar onumuzdeyken acıcazdimi?
herhangi bir test kanalınız varsa 3 - 5 dandik video atın team açın yardım edeyim ekranınızdan
tamam hocam skype eklerseniz
tuncyanik
ekledim
hocam kod tıklama yapmıyor ozel resım ekleye bakabılırmısınız
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.