toplu mail kontrol programı ban sebebi olabilir.!

serkannakres

Yasaklanmış
Selam arkadaşlar..

Biliyorsunuz ki , birçok masaüstü olarak kullanılan foxmail ve tuhunderbid programları var ve bunlara sınırsız mail girerek gelen ve giden mailleri kontrol edebiliyorsunuz. Şimdi aklıma gelen ve diğer forumlarda da konusu geçen bu programlar sonuç itibari ile masaüstü olduğu için senin ip adresini kullanarak maillere giriş yapıyor , ve spam çalıştığınızda aynı anda 50 maile bile girebiliyor. Bende bu programı kullanan biri olarak devamlı olarak spam ve diğer sebepler den kanalım kapanıyor , ve ben bu olayın sorumlusu olarak ta bu masa üstü toplu mail programlarında suç buluyorum. Bir fikri ve düşüncesi olan varsa yazarsa sevinirim teşekkürler.

NOT: Uzun zamandır banlı idim vere giremedim sanki evimden dışarı atılmış gibi hissettim , öncelikle aşkolsun [MENTION=1523]mNote[/MENTION] hocam inan bana forum kurallarını okumadıgım için hatalıyım ama , kazanç paylaşdım diye beni banladın inan bana maksatım kazancı ve kategoriyi açıklayarak insanlara yardımcı olmaktı ama neyse :(.

[MENTION=5182]serkannakres[/MENTION] maillerini önce başka bir maile yönlendirip o maili, mail kontrol programıyla denetlesen daha iyi olur sanki. benim çok kanalım olmadıı için 5 erli şekilde yönlendirdim onları da telefonun eposta uygulamasıyla kontrol ediyorum 1,5 aydır falan sıkıntı yok.

Oyle yapacaginiza, kanallariniza ait mailleri bir maile yonlendirin..

aynen hocam bencede çünkü bir anda hepsine giriş yapıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri