Toplu Para Kazanmalar Kapatıldı

• Kullanıcı NoEroin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

NoEroin

Kayıtlı Üye
Bu konuyu açmamdaki amaç.
Herkes kaç Dünya engeli yediğinde kanalın Riske girdiğini felan merak ediyordu.
Bende bunu bir nebze olsun cevaplamak adına bu konuyu açıyorum.
Bu sebep gösterilen kanala 1'er gün arayla toplamda 5 Dünya Engeli geldi ve sabah kalktığımda tüm kanalların para kazanmasını kapattıklarını dördüm.
Uyarı mesajı almadığım için kanalı siledim.
:cool:

Şimdi İşe yaramayan tüm kanalları silerek diğer işe yarayan kanalları G+ yöntemiyle açmaya çalışıcam.
Bakalım işe yarayacak mı?
2-3 gündür bu yöntem işe yaramıyor diyorlar bakalım yaracak mı.

Edit : Başlık Toplu Para Kazanma Kapatıldı Olacaktı.
Arada hızlı yazarken kaynamış.
Modlar düzeltebilir konuyu.
Google+'ya bağladım tüm kanalları bakalım para kazanmalar açılacak mı açılmayacak mı bunuda gözlemlemiş oluruz.

Cevap: Top Para Kazanmalar Kapatıldı

Dünya geneli engelli videolar nekadar süre durdu kanalda anında sildinizmi?
Benim de dünya geneli engelden dolayı kanallarım para kazanmaya kapatıldı , attığım videolara sonrandan dünya geneli engel geldi ve ben farkında olmadığım için müdehale edemedim bi sabah kalktığımda para kzanama kapatılmıştı sanaırm 1 gün kadar 30 tane dünya geneli engelli video kanalımda durmuş.

Dünya geneli engelli videolar nekadar süre durdu kanalda anında sildinizmi?
Benim de dünya geneli engelden dolayı kanallarım para kazanmaya kapatıldı , attığım videolara sonrandan dünya geneli engel geldi ve ben farkında olmadığım için müdehale edemedim bi sabah kalktığımda para kzanama kapatılmıştı sanaırm 1 gün kadar 30 tane dünya geneli engelli video kanalımda durmuş.

5 saat duranda oldu 10 saat duranda.
Toplamda 5 Dünya Engeli yedi o kanal.
Yani ben bundan sonra kendime sınır olarak 4 Dünya Engeli diyorum.
Yani 3 Dünya Engeli yiyen kanalı silicem uğraşmıcam.
4. yedikten sonra risk zaten.

anında silince sorun olmuyor sanırım

geçmiş olsun
toplamda 5 8 dünya geneli çıkınca gümlüyor :D
1 kanalda 5 dünya değil :D
not: kişiden kişiye değişiklik gösterebilir yt

geçmiş olsun
toplamda 5 8 dünya geneli çıkınca gümlüyor :D
1 kanalda 5 dünya değil :D
not: kişiden kişiye değişiklik gösterebilir yt

Yt'nin standartı yok.
Ama en garantisi 3 Dünya engeli yiyen kanalı silmek.
Artık Böyle çalışıcaz.
Yani Yt 3'e 5'e bakmıyor bahane arıyor zaten para kazanmaları kapatmak için.
:D

o kadar dünya engelini filmlerden mi yediniz...

Sıfırdan Zirveye Çıkmıştım 1 Ayda.
Ayın sonunda tekrar Sıfıra indim.

Kendi Adsense Rekorumu kırcaktım o kötü oldu.
Yoksa zaten kanalların önemi yok siler tekrar açarım.
3-4 günde yine günde 20-30tl sabitlerim.
:cool:

Benim bu konuda en uyuz olduğum nokta Kanalları G+'ya bağlayınca kanalların alt kanal olması.
Ben hiç alt kanal çalışmıyordum şimdi mecburen tüm kanallar alt kanal oldu.
$ aktif olmazsa siler sıfırdan açarım kanalları.

Benim de 2 saat önce 7 ay önce açtiğim kanal yüzünden para kazanma kapandı.
Sorun lu kanal 7 ay once çok sayıda dunya engeli bulundurmuş ve telif hakkindan kapanmiş bir kanal.
Şimdi ben bu kanala ve gmail e giriş yapamiyorum, Bu adense daha iş Yaparmı sizce?

Evet kanalları Google+'ya bağladıktan birkaç saat sonra kanallar $ açıldı.

Reklamlar çıkıyormu diye test için videomu tıkladım, Reklamlarda çıkıyor.

Adsense bakalım kaç günde toparlayacak kendini.
Burdan birkaç gün sonra Adsense tıkları nasıl olacak onlarıda yazarım.

Dip Not : Bu konudaki amacım, daha önce bu sorunu yaşayanlardan Gözlemlediğim şeyleri kendinim uygulaması vede işlemlerin nasıl yapıldığını göstermektir.

Kanalımın para kazanması kapandı ne yapmam lazım diye soranlara iyi bir yol haritası olacaktır bu konu.

kendi adıma teşekkür ederim paylaşımcılığın için..rahatlığına zaten lafım yok :D işi bilen adamın havası başka oluyor

Benim de 2 saat önce 7 ay önce açtiğim kanal yüzünden para kazanma kapandı.
Sorun lu kanal 7 ay once çok sayıda dunya engeli bulundurmuş ve telif hakkindan kapanmiş bir kanal.
Şimdi ben bu kanala ve gmail e giriş yapamiyorum, Bu adense daha iş Yaparmı sizce?

o yüzden diyorum 1 telif bile gelse kanalı kendiniz silin diye!!!

geçmiş olsun, önemli spamcılardan birisin sen de :) Dua edelim Ocak ayı spam yöntemimizi bitirmesin.

Ben de bazı tecrübelerimi paylaşayım:

Dünya Geneli'ni yememek önemli, kanalın siciline işlenir. Sonradan silmek sizi temize çıkarmaz.

Eski adsense'lerinize çok emek verdiğiniz işleri bağlamayın, ne gelirse kar, allah ne verdiyse spam tarzı olaylara girin eski adsenseler ile. Çünkü taa 7-8 ay önceki kanal sebep gösterilip para kazanma kapatılabiliyor.

Yeni adsenselerinize bağladığınız her kanalı not edin, sorunlu kanalları kökten silin.

5 Dünya geneli sınırı olabilir, benim de böyle bir sebepten kapanmıştı 1 kanala çok dünya geneli yeyince. Görünüşe göre G+ çalışıyor hala bu bizim için çok iyi.

Size en önemli önerim mutlaka ama mutlaka deneme kanalı kullanın, bu para kazanma kapanma riskini çok çok azaltır. Herkese başarılar.
[MENTION=318]NoEroin[/MENTION] bu konuyu açtığın tecrübelerini canlı yayında bize gösterdiğin için teşekkürler, geçmiş olsun, ama üzülmedim hızlıca toparlarsın sen yine.

Dunya Geneli uyarisini 100 tane de yeseniz, uyariyi aldiktan hemen sonra soz konusu video veya videolari silerseniz sorun olmaz.. Unlemli , eslesen uyarisi almis videolar da ayni sekilde...

Uyari verilen her video (yas kisitlamasi haric) , uyari alindiktan sonra silinirse kanala sorun cikarmaz..

Dunya Geneli uyarisini 100 tane de yeseniz, uyariyi aldiktan hemen sonra soz konusu video veya videolari silerseniz sorun olmaz.. Unlemli , eslesen uyarisi almis videolar da ayni sekilde...

Uyari verilen her video (yas kisitlamasi haric) , uyari alindiktan sonra silinirse kanala sorun cikarmaz..

Bizde niye çıkarttı ?

5 Videodan dolayı kanalların para kazanması kapatıldı.

Ben tecrübelerimi yazıyorum, inanıp inanmamak okuyanların taktiri.
Risk almakta yine aynı şekilde.

1 dünya engeli yüzünden bile kanalım para kazanmaya kapatıldığı olmuştur. YT artık çok zorlaştıracak.

aynn bende senn dedıgın gıbı yapıyorum. vıdeo yukerken her zaman takıp ederım dunya engelı,eslesen para kazanmayan ne bılım unlem cıkarsan hemen anında sılıyorum ve bı sorun da cıkmıyor sızde dıkkat edın arkdaslar.

bende de bir kanalıma bir anda 5 telif hakkı geldi hepsi bir anda geldi için 1 telif ihtarı yapmış oldum 10 sonra tum kanallarımın para kazanması bu kanal yuzunden gitti

aynn bende senn dedıgın gıbı yapıyorum. vıdeo yukerken her zaman takıp ederım dunya engelı,eslesen para kazanmayan ne bılım unlem cıkarsan hemen anında sılıyorum ve bı sorun da cıkmıyor sızde dıkkat edın arkdaslar.

Onu herkes yapıyor zaten.

Sorun biz uyurken Abd'li şirketlerin attıkları Dünya Engelleri.
Gece 3 te dünya engeli geliyor kanala.
Sabah kalkınca siliyoruz tabiki ama uzun süre kalınca kanalın siciline ekleniyor.
Sonuçta robot değiliz 7-24 online değiliz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri