Toplu para kazanmaya neden olan kanal

crazykanka61

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Adsense hesabım eski pinli ve kendi adıma açılmış önemli bir adsense
20 gün önce toplu banlanma kanallar gitti.

Sorum Şu:Toplu banlanmaya neden olan kanal giriş yapıyorum.Askıya alındı yazıyor.Gmail giriş yapıyorum yine askıya alındı yazıyor.Ben bu adsense hesabını nasıl kurtarabilirim.

Askıya mı alındı yazıyor devre dışı bırakıldı mı yazıyor?
Bir de adsense hesabın mı askıya alındı?Yoksa kanalların mı?Bunları net yaz ki net cevap verebilelim.

Askıya mı alındı yazıyor devre dışı bırakıldı mı yazıyor?
Bir de adsense hesabın mı askıya alındı?Yoksa kanalların mı?Bunları net yaz ki net cevap verebilelim.

Hocam adsense hesabım askıya alınmadı.O adsense hesabımda kanallarımın para kazanması devre dışı oldu topluca bunun sebebi bir kanal yüzünden o kanal a giriş yapınca ''Hesap devre dışı bırakıldı'' yazıyor.Benim ne yapmam lazım

Hocam youtube kanalın Url yazınca Bu hesap, YouTube'un spam, oyun ve yanlış yönlendiren içeriğe karşı politikalarını ihlal etmesi veya diğer Hizmet Şartları ihlalleri nedeniyle askıya alındı.Böyle yazıyor

hocam adsense hesabına giriş yap ardından yeni bir hesap al daha sonra adsense ayar yerinden kullanıcı yönet bölümü var oradan yeni açtıgın kullanıcıyı ekle tamamdır.

hocam adsense hesabına giriş yap ardından yeni bir hesap al daha sonra adsense ayar yerinden kullanıcı yönet bölümü var oradan yeni açtıgın kullanıcıyı ekle tamamdır.

Hocam gmail alın diyorsunuz sonra onu adsense ayarlara girdiğiniz zaman davet et diyorsunuz.Yönetici o mail yap diyorsunuz.Peki bunu yapınca sadece yön değiştirmiş oluyor.Adsense hesabı temiz mi olucak böylece

[MENTION=847]crazykanka61[/MENTION] hocam devre dışı bırakıldı yazıyorsa ona şuanlık senin yapabileceğin bir şey yok.Hesapları devre dışı bırakılan bazı kişiler (yabancı şahıslar) google product forumunda sormuşlar.İsmini tam hatırlayamadığım bir elemanın 4-5 kişinin bu problemini çözdüğünü görmüştüm.Nasıl yaptığı nasıl ettiği hakkında hiçbir fikrim yok.Adam senden kullanıcı adını ve şifreni istiyor.Bir kaç saat sonra seni bilgilendiriyor.Tabi şimdi sen konu açsan senin konunu görür mü?Görse bile uğraşır mı şuan bilemiyorum.En iyisi google forumuna konunu aç sen.

[MENTION=847]crazykanka61[/MENTION] hocam devre dışı bırakıldı yazıyorsa ona şuanlık senin yapabileceğin bir şey yok.Hesapları devre dışı bırakılan bazı kişiler (yabancı şahıslar) google product forumunda sormuşlar.İsmini tam hatırlayamadığım bir elemanın 4-5 kişinin bu problemini çözdüğünü görmüştüm.Nasıl yaptığı nasıl ettiği hakkında hiçbir fikrim yok.Adam senden kullanıcı adını ve şifreni istiyor.Bir kaç saat sonra seni bilgilendiriyor.Tabi şimdi sen konu açsan senin konunu görür mü?Görse bile uğraşır mı şuan bilemiyorum.En iyisi google forumuna konunu aç sen.

Hocam arkadaşın fikri hakkında ne düşünüyorsunuz.Adsense hesabımda bir gmail hesabımı yönetici yapacağım bunun sizce nasıl bir etkisi olur

Hiçbir alakası yok onunla.Sen başka kullanıcıyı yönetici olarak atadığın zaman izlenimler devam ediyor mu?Ediyor.Kazançlar yansıyor mu?Yansıyor.Demek ki kanallarla ilişkisi devam ediyor.Yönetici atamak adsense mailini yt kanalı olarak kullananlar için önerilir genellikle.
Hocam arkadaşın fikri hakkında ne düşünüyorsunuz.Adsense hesabımda bir gmail hesabımı yönetici yapacağım bunun sizce nasıl bir etkisi olur

Hiçbir alakası yok onunla.Sen başka kullanıcıyı yönetici olarak atadığın zaman izlenimler devam ediyor mu?Ediyor.Kazançlar yansıyor mu?Yansıyor.Demek ki kanallarla ilişkisi devam ediyor.Yönetici atamak adsense mailini yt kanalı olarak kullananlar için önerilir genellikle.

Hocam iş o zaman çıkmaza girdi pinli eski bir adsense hesabımdı.Dediğiniz forumu biliyorum onların mesajımı görmesi cevaplaması cevapladıktan sonra bu konu yardım etmesi cidden ayrı bir dert (: yani imkansız ama deniyeceğim

Keşke başka yol olsa

kardeşim sen yönetici yap birini diğer hesaplarınıda eğer biliyorsan o kapanan banlanan hesaplarını google + ile gir hesaplarını sil ben yaptım suanda cok güzel de kullanıyorum.

kardeşim sen yönetici yap birini diğer hesaplarınıda eğer biliyorsan o kapanan banlanan hesaplarını google + ile gir hesaplarını sil ben yaptım suanda cok güzel de kullanıyorum.

Para kazanması kapanan kanalları yok ettim.Ama banlanmaya sebeb olan kanalı giriş yapamıyorum devre dışı kaldı yazıyor.Adsense yöneticisini değiştirsem ne olucak ki işe yarar mı?Arkadaş konuda cevap vermişti yaramaz demişti

Sorunlu kanalı silemiyorsanız, o adsense hesabını unutun çünkü bir çözümü yok.

Walla aynısı benimde başımda. Sorunlu kanal silinmediği sürece adsense ye ne kadar kanal bağlarsan bağla bir poha yaramaz. Hatta yönetici maili değiştirsende boş.

Sorunlu kanalı silmediğiniz sürece o adsense bi işe yaramaz kesin ve net

---------- Mesaj saat 14:18:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:08:32 civarında gönderildi. ----------

Bende şöyle birşey oldu bir kanalim vardi mayis ayinda açtığım. Bu kanal kapanmişti. Geçen bu kanaldan dolayı para kazanmam kapatildi. Bu kanala giriş yapmaya çalişinca devre dışı falan yazdi. Sonra nasil oldu bilmiyorum girdi kanala videolarin hepsinde ! İsareti vardi kanali sildim gitti. Anlamadigim su kanal kapanmisti tekrar nasil açildi?
Hocam kanal bilgilerini yollarsaniz birde ben deneyeyim silmeyi insallah silebilirim.

Sorunlu kanalı silmediğiniz sürece o adsense bi işe yaramaz kesin ve net

---------- Mesaj saat 14:18:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:08:32 civarında gönderildi. ----------

Bende şöyle birşey oldu bir kanalim vardi mayis ayinda açtığım. Bu kanal kapanmişti. Geçen bu kanaldan dolayı para kazanmam kapatildi. Bu kanala giriş yapmaya çalişinca devre dışı falan yazdi. Sonra nasil oldu bilmiyorum girdi kanala videolarin hepsinde ! İsareti vardi kanali sildim gitti. Anlamadigim su kanal kapanmisti tekrar nasil açildi?
Hocam kanal bilgilerini yollarsaniz birde ben deneyeyim silmeyi insallah silebilirim.

Hocam kanala youtube giriş yapıyorum devre dışı yazıyor.Gmail giriş yapıyorum ordada devre dışı yazıyor.Bazı zaman youtube devre dışı oluyor ama gmail devre dışı yazmıyor.Gmail devre dışı yazmasa kanala silerim.Ama malesef olmuyor.Devre dışı yazıyor.Siz ne yapcaksınızda silceksiniz yöntemini söylermisiniz

yontemi bilsem soylerimde. bende yukarda anlattigim gibi oldu. kanal kapaliydi gmaile girdim sonra kanal açildi kanali sildim. nasil oldu bilmiyorum. Belki silebilirim diye istemiştim.

yontemi bilsem soylerimde. bende yukarda anlattigim gibi oldu. kanal kapaliydi gmaile girdim sonra kanal açildi kanali sildim. nasil oldu bilmiyorum. Belki silebilirim diye istemiştim.

Hocam kanala giriş yapınca youtube ve kanalın gmail devre dışı yazıyor.Resim bu

Kanalın Url Youtube yazınca bu çıkıyor.

Kanal Eski bir kanal 6-7 aylık ben bu kanalı o zamanlar spam kapandı biliyordum.Youtube bu kanalı bahane edip adsense hesabımdaki tüm kanalları devre dışı bırakması saçmalık kapalı bir kanala nasıl yaparlar bunu
Bunu geçtim kanal giriş yapamıyorum devre dışı yazıyor.Kanalın hiç bir işlevi yok adsense kanal ekleyince devre dışı yazması saçma

Bende kanalimi kapandi diye biliyordum hatta bu kanali [MENTION=80]cansuyildiz[/MENTION] a niche calismasi yapsin diye vermiştim o zaman kapanmisti galiba 3 teliften falan kapanmisti yada spamdan . Aralik 6 da,bu kanaldan dolayi para kazanmalar gitti. Allahtan şifreyi hatirladim. yoksa gitmişti onca kanal.

Bendede aynı sorun var ama biraz daha farklı, ben adsenseden tüm kanalları gmailleri sildim. kanalların hepsini silip kapattım. Ama hala yeni gmail açıp bağlayınca para kazanması devre dışı kalıyor sebep olarakda eski bir kanalımı gösteriyor. Çözüm yok sanırım. Adsenseyi tamamen temizlemek lazım o da nasıl olacak bilmiyorum çünkü temiz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri