Toplu süre kesen bir program ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmet Ali Ertunç

mehmetaliertunc.com
Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.mehmetaliertunc.com
Merhabalar,

Çalıştığım kategori gereği videoların başlarından belirli bir süreyi kesmem gerekiyor ve bunu toplu olarak Camtasia vs.. programlar yapmıyor.

Örn ; 20 videoyu eklediğimde ilk 2 dakikasını kesebilecek bir program var mı ?

Merhabalar,

Çalıştığım kategori gereği videoların başlarından belirli bir süreyi kesmem gerekiyor ve bunu toplu olarak Camtasia vs.. programlar yapmıyor.

Örn ; 20 videoyu eklediğimde ilk 2 dakikasını kesebilecek bir program var mı ?

videonti hem başından hem sonundan kesiyor. birde bigasoft kesiyor diye hatırlıyorum

tüm dertlerin çaresi [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] :) her türlü talebi karşılayan program videonti nedense hayranı oldum programın

tüm dertlerin çaresi [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] :) her türlü talebi karşılayan program videonti nedense hayranı oldum programın
Onceden bir diziyi renderlarken toplu kesme icin bigasoft toplu filtre için aiseesoft kullanirdim tek tek camtasiafa hizlandirma icin ugrasirdum smdi hc birine gerek yok tek ayar tek program tesekkurler [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

Onceden bir diziyi renderlarken toplu kesme icin bigasoft toplu filtre için aiseesoft kullanirdim tek tek camtasiafa hizlandirma icin ugrasirdum smdi hc birine gerek yok tek ayar tek program tesekkurler [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION]

aynen bende çift program kullanıyordum :) bazı eksikler var onlar da stabil olduğu zaman forum bir level daha atlamış olacak

ffmpeg nedeniyle biraz yavaş kalıyor hocam ama yiğidir öldür hakkını yeme derler ya cidden çok iyi bir program.

videonti hem başından hem sonundan kesiyor. birde bigasoft kesiyor diye hatırlıyorum

Öneniz için teşekkürler hocam. Bir arkadaş pm ile işimi görecek bir program attı.

ffmpeg nedeniyle biraz yavaş kalıyor hocam ama yiğidir öldür hakkını yeme derler ya cidden çok iyi bir program.

Öneniz için teşekkürler hocam. Bir arkadaş pm ile işimi görecek bir program attı.

hocam ffmpeg diye geçiştirme [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam söyledi aynı anda 3 kez o programı açıorsun ve bu sayede tüm işlemyici kullandırtıyorsun ve yavaşlık denen bir şey kalmıyor :)

hocam ffmpeg diye geçiştirme [MENTION=9657]Slowhand[/MENTION] hocam söyledi aynı anda 3 kez o programı açıorsun ve bu sayede tüm işlemyici kullandırtıyorsun ve yavaşlık denen bir şey kalmıyor :)

:) Doğrudur hocam. Ama bu kezde hızlı render istediğinde boyut çok yüksek çıkıyor. Yanlış anlaşılmasın programı kötülemiyorum çok iyi ama benim ihtiyaçlarımı karşılamıyor.

:) Doğrudur hocam. Ama bu kezde hızlı render istediğinde boyut çok yüksek çıkıyor. Yanlış anlaşılmasın programı kötülemiyorum çok iyi ama benim ihtiyaçlarımı karşılamıyor.

fazlaa uzattım sanırım ama onun da çözümü var bitrate yi 500 yap görüntü de bozulma olmadan aynı boyutta çıkartır sana :) programı baya analiz ettim de bir çok şeyini çözdüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri