Toplu video ekleyip süre kesme programı lazım

EaglePaw

Kayıtlı Üye
Toplu video ekleyip süre kesmem gerek . Mesela 100 video ekledim başından sonunda 5 saniye kescek. Böyle bildiğiniz hızlı bir program var mı acaba ? Şuan videonti kullanıyorum ama biraz yavaş geliyor

premierede yaparsınız kesmeyi kısa sürede ancak render süresi muamma :)

baştan kesme var bende ffmpeg, istersen veririm, sondan kesmeyi ffmpeg yapamaz, her videonun süresi farklı olduğundan dolayı, bende daha önce aramıştım, bilgili arkadaşlar böyle demişti

Toplu video ekleyip süre kesmem gerek . Mesela 100 video ekledim başından sonunda 5 saniye kescek. Böyle bildiğiniz hızlı bir program var mı acaba ? Şuan videonti kullanıyorum ama biraz yavaş geliyor

Videonti kesme ile birlikte diğer render seçimlerini de işlediği için yavaşlıyordur. İstek geldikçe bu tip işlemleri araçlar menüsüne ekliyorum. Bunu da en kısa sürede ekleyip yayınlarım. İyi çalışmalar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vartam aradin bisey ama birazdan adina bakar konuyu guncelerim hocam

---------- Spam Engelliyici 09:20 ---------- Önceki Mesaj 08:52 ----------

Vartam aradin bisey ama birazdan adina bakar konuyu guncelerim hocam

hocam aradıgın program EasiestSoft Movie Editor 5.1.0

bunu fulle bende bazı nedenlerden ıhtıyac duydum paralı programlar kullanmak ıstemedım ısımı goruyor cok ıyı ve cok hızlı
dıkkat etmen gereken toplu vıdeo attıgın zaman ılk once bastan kesmeyı hepsıne uyarla once bı hepsını bastan kes. sonra tekrar aynı vıdeoları ya yenı yukle yavarolan sekılde devam et sondan kesılecek kısmı belırle oyle kes
aynı anda hem onden hem sondan kesersen bazen sacmalayabılıyor ve bazı vıdeolarda fazla kesme yapabılıyor ama dedıgım sekılde hem cok hızlı hemde dogru sonuc alırsınız.
kesecegınız kısmı belırleyıp yes to all gıbı bısey yazıodu ona tıklıycaksınz hesıne uyarlar

Yapmış olduğum bot yt den video indiirp render alabiliyor video sonundan ve başından süre kesebiliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri