Toplu Video İçi Reklam Ayarı Girme [Yardım]

nescafe3in1

Yasaklanmış
Kanalıma yüklediğim 15 dakikadan uzun videolara tek tıkla toplu olarak video içi reklam ayarlaması yapabileceğim bir yöntem biliyor musunuz arkadaşlar?

Son günlerde bu olay çok canımı sıkmaya başladı yüzlerce videoyu yeni sekmede açıp reklam ayarlarını teker teker girmek insanı çileden çıkarıyor.

Geçenlerde sanki bir arkadaş monzilla eklentisi paylaşmıştı yanlış hatırlamıyorsam ondan yapılabiliyordu ama konuyu aradım bulamadım.

Demek istediğim, alttaki fotoda da gördüğünüz gibi tek tıkla o ayarları bütün videolara uygulamak istiyorum eğer mümkünse tabi.

3713incis2041879.jpg

Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler

malesef o script çözüm değil. tek tek videoları acıp scripti calıştırcaksın o da ayrı bi işkence....

toplu olarak bu işi yapıcak mini bi bot yazan cıksa da alsan onu

Makro ile kolaylıkla yapabilirsiniz. Ben İmacros kullanıyorum ve gayet işimi görüyor. tek tıkla 30 videoya reklam ayarı yapıyor. Bunu artırabilirimde.

Makro ile kolaylıkla yapabilirsiniz. Ben İmacros kullanıyorum ve gayet işimi görüyor. tek tıkla 30 videoya reklam ayarı yapıyor. Bunu artırabilirimde.

iMacros for Chrome

bu programdan mı söz ediyorsun hocam? kurdum tıkladığımda solda bir kutu çıkıyor. nasıl kullanacağım hakkında bilgi verir misin? team vereyim istersen

Dostum ben sadece bunun için 6 aylık videoyap botu satın aldım:)
imacros 500-600 videoları kanallar için çok zaman alıcı oluyor.
Bu işten kazanıyorsanız harcıyacaksanız,
çünkü kazançlar videoyap botunda bu özelliği açtıktan sonra sonra minimum %30-%40 arttı

çünkü kazançlar videoyap botunda bu özelliği açtıktan sonra sonra minimum %30-%40 arttı

Benimde yaklaşık bin videom vardı partnere geçince video ortasını açayım dedim bin videoda 2-3 saatte hallettim sonrasında akşamları açıyorum video ortası reklamları. macro kullanmasını bilenler için kolay birşey bir kere işlemi manuel yapıyorsunuz. daha sonra aşağıya doğru istediğiniz kadar kopyalıyorsunuz ve sadece tab numarsını 1 artırıyorsunuz daha sonra o kadar tab açıp macroyu çalıştırıyorsunuz o hallediyor.

Acemi arkadaşlar için ise detaylı bir anlatım yapacağım.

Görüşünü yanlış buluyorum emek harcamadan kolaya kaçıyorsun bunu hiç bir zaman doğru bulmamışımdır :)

Benimde yaklaşık bin videom vardı partnere geçince video ortasını açayım dedim bin videoda 2-3 saatte hallettim sonrasında akşamları açıyorum video ortası reklamları. macro kullanmasını bilenler için kolay birşey bir kere işlemi manuel yapıyorsunuz. daha sonra aşağıya doğru istediğiniz kadar kopyalıyorsunuz ve sadece tab numarsını 1 artırıyorsunuz daha sonra o kadar tab açıp macroyu çalıştırıyorsunuz o hallediyor.

kodu atsan daha güzel olmaz mı

tab acmak sıkıntı ya 1 bin tab mı actın ?

tab acmak sıkıntı ya 1 bin tab mı actın ?

Kodu göndereceğim.

bin tab açmadım bilgisayarım o kadar güçlü dğeil 30-30 hallettim :)

Benim oluşturduğum kod. Sadece Chromeda çalışır muhtelemen farklı tarayıcıalrda yazılar farklı çıkınca sapıtabilir sorumluluk kabul etmem :)

http://www.trknetwork.com/reklam.txt

Şimdi bunu yeni macro olarak kayıt ediyorsunuz daha sonra

vide yöneticisine girip gördüğünüz 30 videoyu düzenle yazılarına yeni tabla açıyorsunuz. sonra ilk taba gelip macroyu çalıştırıyorsunuz ve o işlemleri yaparken siz seyrediyorsunuz

reklam dakikalarını değiştirebilirsiniz. :)

Görüşünü yanlış buluyorum emek harcamadan kolaya kaçıyorsun bunu hiç bir zaman doğru bulmamışımdır :)

Sana bol emek vermeler dostum. Bu işe ben günümün 18-20 saatini ayırıyorum, sence emek verilmiyor mu? Sadece aldığım vitamin hapları, dikkat ettiğim beslenme şeklim, uyku düzenimi ayarlayan bitkisel ilaçlar eğer bunlar kolaya kaçmaksa varsın bu işte de kolaya kaçayım. Ancak sana şöyle söyleyim ki sen o şekilde emek harcarken ben senden daha hızlı koşuyorum

Sana bol emek vermeler dostum. Bu işe ben günümün 18-20 saatini ayırıyorum, sence emek verilmiyor mu? Sadece aldığım vitamin hapları, dikkat ettiğim beslenme şeklim, uyku düzenimi ayarlayan bitkisel ilaçlar eğer bunlar kolaya kaçmaksa varsın bu işte de kolaya kaçayım. Ancak sana şöyle söyleyim ki sen o şekilde emek harcarken ben senden daha hızlı koşuyorum

4 aydır bilgisayar başından kalktığım yok. Ayda en ama en fazla 3-4 gün evden dışarı çıkarım. Okuluma ve stajıma rapor alıp gitmiyorum. Vds 100tl, bot 15tl, b.ktan ebook 40tl, gözlerimin rahatlaması için aldığım gunnar marka gözlük 250tl kutu kutu nescafe gold 50tl en önemlisi de o üniversite sınavına hazırlanmam gereken değerli zamanım.. ailemle bozulan aram.. Hepsi youtube, adsense için.

Şimdi soruyorum gerçekten benden daha hızlı koştuğunu, daha fazla emek harcadığını düşünüyor musun?

4 aydır bilgisayar başından kalktığım yok. Ayda en ama en fazla 3-4 gün evden dışarı çıkarım. Okuluma ve stajıma rapor alıp gitmiyorum. Vds 100tl, bot 15tl, b.ktan ebook 40tl, gözlerimin rahatlaması için aldığım gunnar marka gözlük 250tl kutu kutu nescafe gold 50tl en önemlisi de o üniversite sınavına hazırlanmam gereken değerli zamanım.. ailemle bozulan aram.. Hepsi youtube, adsense için.

Şimdi soruyorum gerçekten benden daha hızlı koştuğunu, daha fazla emek harcadığını düşünüyor musun?

VDS + BOT kullanan birisinin, sadece video ortası reklamları açmak için bot aldığını söyleyen birisine " Sen kolaya kaçıyorsun, emek harcamıyorsun" demesi kadar trajikomik bir olay daha varsa; ben senden daha hızlı koşmadığıma inanırım. Bu arada yarışmıyoruz dostum yanlış anlama aynı yere koşuyoruz sadece. Ancak sana bir önerim, kazanmak istiyorsan bu kadar masraf yapmışın biraz daha yap saatlerce uğraşma video ortası reklam için. O zaman diliminde başka kanallar aç, VDS ve botu daha optimum seviyede kullan.

VDS + BOT kullanan birisinin, sadece video ortası reklamları açmak için bot aldığını söyleyen birisine " Sen kolaya kaçıyorsun, emek harcamıyorsun" demesi kadar trajikomik bir olay daha varsa; ben senden daha hızlı koşmadığıma inanırım. Bu arada yarışmıyoruz dostum yanlış anlama aynı yere koşuyoruz sadece. Ancak sana bir önerim, kazanmak istiyorsan bu kadar masraf yapmışın biraz daha yap saatlerce uğraşma video ortası reklam için. O zaman diliminde başka kanallar aç, VDS ve botu daha optimum seviyede kullan.

Açtığım 200 kanaldan sadece 10 tanesi ayakta kaldı çok şükür iyi de kazandırıyor. zamanında bot ta aldım fakat ne kadar kanal açtıysam hepsinin para kazanması kapandı. botu bıraktım bir tane bile para kazanma kapanma olayı yaşamadım. bu yüzden bot kullanmıyorum. ve özellikle her şeyimi video içi reklamlara borçluyum. ben de bilirim türkçe dizi yükleyip çok izlenim almayı, breaking bad'i evirip çevirip milyonlara izletmeyi. ama benim asıl hedefim riskli kategorilere yönelmektense araştırmak, kimsenin yüklemediğini bulmak, az izlenimli de olsa uzun olanı yükleyip düzenli kazanç sağlamak ve bunun için çok uğraştım Allah'a şükür karşılığını alıyorum. Ve biliyorum ki o 200 kanalımdan sağ kalan 10 kanal beni yaza kadar 50 yaşındaki babamın 1 senede kazandığı memur maaşını verecek.

Açtığım 200 kanaldan sadece 10 tanesi ayakta kaldı çok şükür iyi de kazandırıyor. zamanında bot ta aldım fakat ne kadar kanal açtıysam hepsinin para kazanması kapandı. botu bıraktım bir tane bile para kazanma kapanma olayı yaşamadım. bu yüzden bot kullanmıyorum. ve özellikle her şeyimi video içi reklamlara borçluyum. ben de bilirim türkçe dizi yükleyip çok izlenim almayı, breaking bad'i evirip çevirip milyonlara izletmeyi. ama benim asıl hedefim riskli kategorilere yönelmektense araştırmak, kimsenin yüklemediğini bulmak, az izlenimli de olsa uzun olanı yükleyip düzenli kazanç sağlamak ve bunun için çok uğraştım Allah'a şükür karşılığını alıyorum. Ve biliyorum ki o 200 kanalımdan sağ kalan 10 kanal beni yaza kadar 50 yaşındaki babamın 1 senede kazandığı memur maaşını verecek.

Kanallarinin kapanmasinin sucu botlar degil. Kanallarinin kapanmasinin sebebi 200 tane kanal acmis olman. Kendi agzinla soylemissin 10 tane kaldi artik kapanmiyor diye. Az kanali duzgun sekilde idare ettiginde zaten kapanma durumuyla karsilasmazsin (3 kez topluluk yada telif disinda)

Chrome kullananlar :
linkclump ve imacros indirsin.

Link clump ile sayfadaki 30 videonun dolar simgelerini seçin. Para kazanma sayfaları açılacak.
İlk videonun sayfasını açın.
İmacros için bu kodu yapıştırıp play loop diyip loopdaki sayıyı 30 yapın. 30 a kadar sayar hepsini editler.

TAG POS=4 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=* CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:trueview_instream CONTENT=NO
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:enable_overlay_ads CONTENT=YES
TAG POS=6 TYPE=SPAN ATTR=CLASS:yt-uix-form-input-checkbox-element&&TXT:
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:trueview_instream CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:midroll_checkbox CONTENT=YES
TAG POS=9 TYPE=SPAN ATTR=CLASS:yt-uix-form-input-checkbox-element&&TXT:
TAG POS=1 TYPE=INPUT:CHECKBOX FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:postroll_checkbox CONTENT=YES
TAG POS=1 TYPE=INPUT:TEXT FORM=ACTION:/metadata_ajax ATTR=NAME:midroll_field CONTENT=7:00,14:00,21:00
TAG POS=2 TYPE=SPAN ATTR=TXT:Değişiklikleri<SP>kaydet
WAIT SECONDS = 4
TAB CLOSE

Video dakikalarını istediğiniz gibi değişitiin koddan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri