Toplu Video İmleme Ve Multi İndex Çalışması

dün akşam bi kanal için anlaştık başarılı olacağından eminim :)

Arkadaşla bir kanal için anlaşıldı ilgisi için teşekkür ederim.

dün akşam bi kanal için anlaştık başarılı olacağından eminim :)

Rağporunuzu göderdim hocam :)
Bol kazançlar...

Arkadaşla bir kanal için anlaşıldı ilgisi için teşekkür ederim.
Değerli yorumunuz için teşekkürler. Kanalınız için çalışma başlamıştır :)

1 kanal için anlaşma yapıldı.
Teşekkürler... Kanalınız için çalışma başladı hocam bol kazançlar :)

Bende 1 kanal için çalışma yaptırmak istiyorum dönüş yaparmısınız
teşekkürler

Arkadas'tan 1 kanal icin hizmet alinmistir. Bol kazanclar dilerim.

Son düzenleme:
Arkadaşın yaptığı çalışma çok başarılıdır bugün dökümanlar teslim edilmiş işleme tamamlanmıştır emeğine sağlık

Arkadas hizli bir sekilde calismayi kisa sürede tamamlamis ve bilgileri teslim etmistir. Kendisine tesekkür eder bol kazanclar dilerim.

[MENTION=13118]acan38[/MENTION] ile bende ön çalışmalara başladım deneme olarak bir kaç işlem yaptı ondan mıdır bilmiyorum ama hiç index almayan videolar index aldı inşallah onun sayesindedir de bu sorunu aşmış olurum ve uzun süre kendisiyle çalışırım.. kendisi çok ilgili ve gerçekten bilgili :)

Arkadaş indexleme işini helledip tüm raporları teslim etmiştir.bundan sonrası faydası olup olmadığını takip edip tekrar yazacağım.

Arkadaş indexleme işini helledip tüm raporları teslim etmiştir.bundan sonrası faydası olup olmadığını takip edip tekrar yazacağım.
Yorumunuz için teşekkürler hocam.. Bol kazançlar dilerim.

Forum için ve forum dışı tüm çalışma raporları telim edilmiştir...

Son düzenleme:
Ahmet beye 1 kanal siparişi verilmiştir yarına sipariş teslim edilecektir ilgisi ve alakası çok iyi birisi şimdiden teşekkürler :)

Ahmet beye 1 kanal siparişi verilmiştir yarına sipariş teslim edilecektir ilgisi ve alakası çok iyi birisi şimdiden teşekkürler :)
Rica ederim hocam değerli yorumunuz için teşekkürler.
Kanalınız için çalışma başlamıştır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri