miranamahmut
Yasaklanmış
Arkadaşlar. Ben kanallardan video kopyalarken bytubed eklentisini kullanıyordum. Onu da idm ye aktarıp hemen sayfada ki tüm videoları indiriyordum ama bu Bytubed 480p indirme yapmıyor sadece 360p ve 720p yapıyor. Videoların hepsi 480p ben bunu nasıl indircem. Veya bana bunun gibi eklenti ile video çekebileceğim program önerir misiniz ? Bot falan istemiyorum. Programlarla uğraşmak istemiyorum. Spamcı değilim. Bu videoları toplu indirip düzenliyorum kendimce. Mesela bir çizgi filmin 100 bölümünü indiriyorum beğendiğim videoları. Gidip komple kanal kopyalamıyorum. Kanal için değilde video çekmek için eklenti falan lazım yani.
Bonus soru
Ben mesela kanala birden 100 video atmıyorum. O 100 videoyu 1 ayda atıyorum günde 4 video falan paylaşıp. Ben bu videoları yükleyip liste dışında bekleyip mi paylaşsam yoksa her gün 4 video upload edip direk mi paylaşsam. Liste dışında 1 ay bekleyen videoyu herkese açık yapınca ne gibi bir fark olur. Video 1 ay önce yüklenip 1 izleyici ile başlayınca kalitesiz gözükür mü ?
Bu sorularıma çözüm bulursanız çok minnettar olurum.
Bonus soru
Ben mesela kanala birden 100 video atmıyorum. O 100 videoyu 1 ayda atıyorum günde 4 video falan paylaşıp. Ben bu videoları yükleyip liste dışında bekleyip mi paylaşsam yoksa her gün 4 video upload edip direk mi paylaşsam. Liste dışında 1 ay bekleyen videoyu herkese açık yapınca ne gibi bir fark olur. Video 1 ay önce yüklenip 1 izleyici ile başlayınca kalitesiz gözükür mü ?
Bu sorularıma çözüm bulursanız çok minnettar olurum.