Toplu Video Yükleme

• Kullanıcı 0can
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Hocam yükleme yaparken sıkıntı ile hiç karşılaşmadım. Zaten çoğu kişi tek ipten yükleme yapıyor. Önemli olan açtığınız hesapları her zaman farklı iplerden açmanızdır.

Hocam yükleme yaparken sıkıntı ile hiç karşılaşmadım. Zaten çoğu kişi tek ipten yükleme yapıyor. Önemli olan açtığınız hesapları her zaman farklı iplerden açmanızdır.

Teşekkürler büyük bir dertten kurtulduk.

Peki tecrübelerinize göre bir hesaba günlük en çok kaç video atılmalı veya kaç videodan fazla atılırsa sıkıntı oluşturur?

ama hocam sonuçta hesaplar arasında gezerken yine aynı ip den geziliyor değişen birşey olmuyor ki

ama hocam sonuçta hesaplar arasında gezerken yine aynı ip den geziliyor değişen birşey olmuyor ki

Google in o mantığını bilmiyorum ancak ilk hesabın açıldığı ipe dikkat ediyor. İlk günlerde 1 ipten 20 ye yakın kanal açtım sadece 5 tanesine yükleme yapmıştım 2. gün 20 hesap birden banlandı diğer hesaplarda youtube kanalı bile açık değildi. Ondan sonra her hesabı farklı ipten açtım o gün bugündür sorunla karşılaşmadım. Hesaplar arası geçişlerde tek ip kullanıyorum sorun yaşamadım.

Google in o mantığını bilmiyorum ancak ilk hesabın açıldığı ipe dikkat ediyor. İlk günlerde 1 ipten 20 ye yakın kanal açtım sadece 5 tanesine yükleme yapmıştım 2. gün 20 hesap birden banlandı diğer hesaplarda youtube kanalı bile açık değildi. Ondan sonra her hesabı farklı ipten açtım o gün bugündür sorunla karşılaşmadım. Hesaplar arası geçişlerde tek ip kullanıyorum sorun yaşamadım.

anladım,olabilir

hocam bu arada bu cmd üzerinden çekim işlemi hata verdi az önce de tekrar kaldığımız yerden nasıl başlayabiliriz böyle bir şey mümkün mü komutla ?

Kanal başı günlük maksimum kaç video yükleme yapıyorsunuz ?

anladım,olabilir

hocam bu arada bu cmd üzerinden çekim işlemi hata verdi az önce de tekrar kaldığımız yerden nasıl başlayabiliriz böyle bir şey mümkün mü komutla ?

Komuta şunu eklerseniz kaldığı yerden devam eder. Normalde çekim yaparken hata vermez eğer hata verdiyse şu versiyonu sorunsuz indirmektedir. İNDİR

youtube-dl --verbose

Hocam ben videoları listeler halinde çekiyorum daha sonra atmaya başlıyorum boş zamanınız çoksa her kanal 400 - 500 video atabilirsiniz. Ancak videoları 1 kanal 500 olarak değilde 250 250 gibi gruplar halinde atmanız daha iyi olur.

Komuta şunu eklerseniz kaldığı yerden devam eder. Normalde çekim yaparken hata vermez eğer hata verdiyse şu versiyonu sorunsuz indirmektedir. İNDİR

youtube-dl --verbose

Hocam ben videoları listeler halinde çekiyorum daha sonra atmaya başlıyorum boş zamanınız çoksa her kanal 400 - 500 video atabilirsiniz. Ancak videoları 1 kanal 500 olarak değilde 250 250 gibi gruplar halinde atmanız daha iyi olur.

evet liste olarak texte kanalları yazıp çekiyorsunuz değil mi hocam ama öyle olursa hepsi aynı klasöre gider videoların ?

Hocam iindirirken duruyor telif hakkı nedeniyle video engellendi diyor orda durduruyor indirmeyi onu nasıl geçecez peki ?

evet liste olarak texte kanalları yazıp çekiyorsunuz değil mi hocam ama öyle olursa hepsi aynı klasöre gider videoların ?

Öyle değil mesela 1 tane cmd komutu açıyorum "c:\videolar\%(title)s.%(ext)s" klasorunu gösteriyorum. 2. 3. 4. gibi devamlı cmd komutu açıyorum "c:\videolar2\%(title)s.%(ext)s" klasorune yüklesin diyorum böyle indirtiyorum. Liste olarak çekmek istediğimde çoğunlukla tek video linklerini alıp ona ekliyorum o şekilde tek videoları toplu çektiriyorum.

telif hakkı nedeniyle engelleneni çekmiyorsa şu komutu ekleyip denermisiniz. --ignore-errors

Öyle değil mesela 1 tane cmd komutu açıyorum "c:\videolar\%(title)s.%(ext)s" klasorunu gösteriyorum. 2. 3. 4. gibi devamlı cmd komutu açıyorum "c:\videolar2\%(title)s.%(ext)s" klasorune yüklesin diyorum böyle indirtiyorum. Liste olarak çekmek istediğimde çoğunlukla tek video linklerini alıp ona ekliyorum o şekilde tek videoları toplu çektiriyorum.

evet o şekilde bende düşündüm en mantıklısı bu arada komutu yazdım sonuna verdiğiniz komutu ekledim fakat kaldığı yerden devam etmedi baştan aldı hocam ? Yine aynı yere geldi takıldı 270.videoya ?

Telif yemiş videoya geldi mi duruyor indirmeyi baştan alıyorsun yine oraya geldi mi duruyor onu nasıl geçecez peki hocam ?

evet o şekilde bende düşündüm en mantıklısı bu arada komutu yazdım sonuna verdiğiniz komutu ekledim fakat kaldığı yerden devam etmedi baştan aldı hocam ?

Telif yemiş videoya geldi mi duruyor indirmeyi baştan alıyorsun yine oraya geldi mi duruyor onu nasıl geçecez peki hocam ?

Flood yapmak gibi oldu ama komutun tamamını vereyim kaldığı yerden devam etmek ve hata gördüğünde yoksayıp diğer dosyaya geçmek için şu yolu izleyin.

PHP:
youtube-dl --verbose --ignore-errors --playlist-start=1 -o "c:\videolar\%(title)s.%(ext)s"  kanal, playlist yada tek link urlsi

Flood yapmak gibi oldu ama komutun tamamını vereyim kaldığı yerden devam etmek ve hata gördüğünde yoksayıp diğer dosyaya geçmek için şu yolu izleyin.

PHP:
youtube-dl --verbose --ignore-errors --playlist-start=1 -o "c:\videolar\%(title)s.%(ext)s"  kanal, playlist yada tek link urlsi

yanlış yere yapıştırmışım :)

hocam yine aynı şey oldu baştan indiriyor ?

En mantıklısı direkt o komutla başlamak hataları engelle komutunu vermek şu an devam ediyor soorun yok gibi baştan başlıyor ama o hatayı atlıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri