Toplu yorum gönderilebilecek site var mı?

• Kullanıcı Drop
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

Drop

Kayıtlı Üye
Günde 1000/1500 yorum atabileceğimiz.Yorumları paneline toplu ekleyebileceğimiz bir site var mı?Varsa iletirseniz sevinirim.

tek seferde 50den fazla yorum atılacak yer bende bulamadım

tek seferde 50den fazla yorum atılacak yer bende bulamadım

konuyla alakasız olacak bu konuda özür dilerim ama, sitenin adresini rica edebilirmiyim? [MENTION=26860]Drop[/MENTION] hocam sizinde bildiğiniz siteler varsa öğrenebilirmiyim? Uzun süredir yorum gönderen siteleri arıyorum doğru düzgün çalışan bir sistem bulamadım.

Youtube'da bir kanala rastgeldim.2500 izlenim 1200 yorum 2000 like var yarım saatlik videoda etkisi nedir onu test etmek istiyorum.Bildiğim site olmadığından buraya yazdım.

Youtube'da bir kanala rastgeldim.2500 izlenim 1200 yorum 2000 like var yarım saatlik videoda etkisi nedir onu test etmek istiyorum.Bildiğim site olmadığından buraya yazdım.

500'e kadar yabancı yorum ve 10.000'e kadar beğeni sağlayabiliriz.

[MENTION=26860]Drop[/MENTION] [MENTION=45894]Disturbed[/MENTION]
YouTube Panel Hizmetleri üzerinden tanesi 0.20 kuruş, alt alta, panelde yorumlar yazılarak tek seferde 50 taneye kadar yorum atılabiliniyor. Yorumlar anında yansıyor videolarınıza.
50*20=1000 şeklinde panel ile iletişime geçmenizde yarar var
Kolay gelsin.
[MENTION=12616]Sky4Line[/MENTION]
Yorum tane ücretiniz nedir acaba?
Teşekürler

[MENTION=26860]Drop[/MENTION] [MENTION=45894]Disturbed[/MENTION]
YouTube Panel Hizmetleri üzerinden tanesi 0.20 kuruş, alt alta, panelde yorumlar yazılarak tek seferde 50 taneye kadar yorum atılabiliniyor. Yorumlar anında yansıyor videolarınıza.
50*20=1000 şeklinde panel ile iletişime geçmenizde yarar var
Kolay gelsin.
[MENTION=12616]Sky4Line[/MENTION]
Yorum tane ücretiniz nedir acaba?
Teşekürler

Skype üzerinden yardımcı olabiliriz minimum 100 yorum olarak sipariş alıyoruz.

toplu halde ayni hesap uzerinden yorumyapanlar var , hemde binlerce, bi tanesi var , benim butun kanallarima yorum atmis nerdeyse ayni hesaptan , kategorilerde cok farkli

Günde 1000/1500 yorum atabileceğimiz.Yorumları paneline toplu ekleyebileceğimiz bir site var mı?Varsa iletirseniz sevinirim.

hocam, izlenim satın almak için hangi siteleri tavsiye edersiniz? (yabancı site olarak)

hocam, izlenim satın almak için hangi siteleri tavsiye edersiniz? (yabancı site olarak)

Biz satış yapıyoruz hocam sitemizde az kaldı açılıyor :) Yabancı müşterilerimiz ağırlıkta uzun süredir. Skype'tan eklerseniz yardımcı olalım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri