Topluluğa itiraz edipte itirazı kabul edilen ?

• Kullanıcı Anıl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Anıl

Yasaklanmış
Var mı arkadaşlar böyle bir şahıs ? Bana umut olmasını istiyorum. :(

yukardaki arama kısmına bi yaz bakalım belki bi sonuç alırsın Sitenin en üstünde Google özel arama yazıyor. Konu acmadan önce oraya sorunumuzu sıkıntımızı yazıyoruz daha önceden açılmış konular oluyo genelde.

Zamanında denemistim sen misin lan YouTube karsı gelen deyip kanalımı kapatmıslardı :)
Topluluk telife benzemez arkadaslar.Yediniz mi dönüsü pek olmaz.

yukardaki arama kısmına bi yaz bakalım belki bi sonuç alırsın Sitenin en üstünde Google özel arama yazıyor. Konu acmadan önce oraya sorunumuzu sıkıntımızı yazıyoruz daha önceden açılmış konular oluyo genelde.

http://www.ytpara.com/546862-post1.html Burada bir arkadaş yazmış ancak geri bildirim kısmı neresi :(
Zamanında denemistim sen misin lan YouTube karsı gelen deyip kanalımı kapatmıslardı :)
Topluluk telife benzemez arkadaslar.Yediniz mi dönüsü pek olmaz.
Oluyormuş hocam :D

Bak gördünmü, Konu açmadan önce Aradığın zaman biraz ön bilgiye sahip oluyosun. Böylece forumda gereksiz çöp konular açılmıyo. Aradığımızıda bulabiliyoz kolayca ;)

Eğer yanıltıcı küçük resimden ihtar geldiyse itiraz şansı yok, uygunsuz içeriğe itiraz edebiliyorsun.

Daha önce 1 kez itirazım kabul edilmişti, video yeniden aktif oldu ve ihtarı yaş sınırına çevirdiler.

Bak gördünmü, Konu açmadan önce Aradığın zaman biraz ön bilgiye sahip oluyosun. Böylece forumda gereksiz çöp konular açılmıyo. Aradığımızıda bulabiliyoz kolayca ;)
Dostum sürekli konularımda beni eleştirip duruyorsun bir sorun sıkıntı varsa ekle skype'ı görüşelim. Eğer sorunun sıkıntın yoksa da rica ediyorum konularıma mesaj yazma.
Eğer yanıltıcı küçük resimden ihtar geldiyse itiraz şansı yok, uygunsuz içeriğe itiraz edebiliyorsun.

Daha önce 1 kez itirazım kabul edilmişti, video yeniden aktif oldu ve ihtarı yaş sınırına çevirdiler.

Uygunsuz içeriğe geldi hocam. Yalnız ben videoyu sildim topluluk gelen. İhtar kalksa video yeniden aktif olacak mı ?

Dostum sürekli konularımda beni eleştirip duruyorsun bir sorun sıkıntı varsa ekle skype'ı görüşelim. Eğer sorunun sıkıntın yoksa da rica ediyorum konularıma mesaj yazma.

Uygunsuz içeriğe geldi hocam. Yalnız ben videoyu sildim topluluk gelen. İhtar kalksa video yeniden aktif olacak mı ?

İtiraz linki duruyor mu hala?

Şuan itiraz edildi yazıyor. Daha yanıt gelmedi henüz.

Sunucuda videonun yedeği varsaitiraz değerlendirilir sen videoyu sildiğinde tamamen silindiyse neye göre değerlendirecekler ki itirazı? İhtar kalksa bile video aktif olmaz onu silmeyecektin hata yapmışsın.

Bişey çıkmıyor sen topluluk yediğinle kalıyorsun... Çizgi filme gelen top. Bile kaldırmıyorsa yt gerisini sen düşün.

Sunucuda videonun yedeği varsaitiraz değerlendirilir sen videoyu sildiğinde tamamen silindiyse neye göre değerlendirecekler ki itirazı? İhtar kalksa bile video aktif olmaz onu silmeyecektin hata yapmışsın.

İlla kayıt tutuyorlardır hocam koskoca veritaban boşuna yok :D Neyse ya hayırlı olsun bakalım.

Zaten %99 reddediyorlar ama küçük de olsa bir ihtimal var, ben 2 senede sadece 1 kez kaldırtabilmiştim çok da umutlanmamak lazım...

Zaten %99 reddediyorlar ama küçük de olsa bir ihtimal var, ben 2 senede sadece 1 kez kaldırtabilmiştim çok da umutlanmamak lazım...

15 dakika olayı kalkmasa sıkıntı yoktu da 15 dakika kalkınca olmuyor. Videoyu partlara bölüp atsak reklamlar her video da 1 tane çıkacak. O zaman da kısa videodan farkı kalmayacak. :(

bir kaç videoya itiraz etmiştim,kabul edilenler olmuştu 1 hafta sonra tekrar topluluk geldi :) topluluk gelene kadar kazanılan para senindir...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri