Topluluk Gelen Kanalı Adsense Bağlama..

• Kullanıcı flyx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar

flyx

Süper Moderatör
Arkadaşlar güncel düşünceniz nedir? yeni açılan bir kanala topluluk veya dünya engeli yeseniz adsense bağlar mısınız?

risk teşkil eder mi? sizin tecrübeleriniz neler?

Baglamam topluluk gelen videoyu siler kalanları baska kanala ceker baglarım

Bence bağlanmamalı, risk almak kötü şu zamanda.

şuan en temiz çalışanlar adsense de öderler mi ödemezler mi diye düşünceler içine girmişken. kirli kanalları bağlamak çılgınlık olur.

1 topluluk gelen, iyi izlenim ve kazanma yakalayan kanali bagladiydim. 1 ay sonra 2. topluluk gelince kapandi. Bu ay ki ödemede belli olacak :) Cok fazla topluluk risk oranini arttirabilir fakat Kanal izlenim ve kazanc yüksek düsünülürse baglamaya deger. Eger birden fazla adsense kullaniyorsaniz, bosta olan adsense denenebilir diye düsünüyorum.

riks budur :)
eğer izlenim konusunda kanal yavaştan oturmuş ise bağlarım
ama yeni bir kanalsa, kalan videoları temiz bir kanala çeker devam ederim

Dünya engeli 1 ayda kalkıyor zaten, 1 ay bekle hem kanalın oturmuş hemde adsense riske girmez.
Topluluk gelmişse zaten bağlamaya gerek yok, çünkü yt kanalın er yada geç kapatacaktır. Yine riske girmeye gerek yok

2.adsense için ben 1 - 2 kere riske girdim bakalım nolacak sonuçları :)

Aynı durum bendede var ilk gün 20 bölümden 1. Bölüm topluluk yedi kanal içerik tuttu boş boş duruyor yazık oldu kanala :D

çok getiren kanalsa adsensde hatrı sayılır rakamlar saymıyorsa bağlarım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri