topluluk ihtari acil bilgi

ScrolLock

Kayıtlı Üye
Arkadaslar 8 aylik goz bebegim kanalima 2.topluluk ihtari geldi 2 hafta pasif kalacagi soylendi kategorim duzgun bir kategori ciplaklik vs yok butuk ihtimal rakiplerim yolladi ne yapmaliyim acil bilgi

Eger bu 2 hafta icinde 1 tane daha topluluk gelirse kanalın kapanır suan yapıcagın bısey yok bence yeni bi kanal ac ordan devam et

katılıyorum sen sadece defansif olabilirsin... şikayet gelir yada ihtar gelir işlem uygulanır...
sen başka bir kanal aç, orayada aynı videoları yada farklı videoları yukle... 2 kanaldada çalışmaya devam et....
devansifsin yenı video felan yukleme o kanalı kendı halıne bırak... başka kanaldan devam et yoluna.. kanalın dınlensın ihtar sureleri 6 ay sonra sıfırlanıyor ... topluluk ihtarı telifden beladır. google a mail atsan cevap alman zaten 1 ay oda otamatık cevapdan sonra genel bir cevap olur... tatmın olmazsın.

c: topluluk ıhtarı mı ? telif hakk mı ?...topluluk ıhtası ise durum googla bıldırılıyor google topluluk ıhtarı atıyor geri çekılmedede bişe değişmez..
telif ise reklam durur telif hakkı sanaveılırse, telif kalkar reklam çıkar para kazanman devameder

4milyonluk kanal hocam nasil birakayim ihtari geri cektirwmezmiyim

ihtara itiraz edebılıyosun ama suan kanalda hıc bı ıslem yapamadıgın ıcın ıtıraz edemessın (mail yoluyla edebilirsin belki) kotu olmus 4mlık kanala bence duaet 3. ıhtar 2 hafta ıcınde gelmesın dıye yazık olur kanala

katılıyorum sen sadece defansif olabilirsin... şikayet gelir yada ihtar gelir işlem uygulanır...
sen başka bir kanal aç, orayada aynı videoları yada farklı videoları yukle... 2 kanaldada çalışmaya devam et....
devansifsin yenı video felan yukleme o kanalı kendı halıne bırak... başka kanaldan devam et yoluna.. kanalın dınlensın ihtar sureleri 6 ay sonra sıfırlanıyor ... topluluk ihtarı telifden beladır. google a mail atsan cevap alman zaten 1 ay oda otamatık cevapdan sonra genel bir cevap olur... tatmın olmazsın.

c: topluluk ıhtarı mı ? telif hakk mı ?...topluluk ıhtası ise durum googla bıldırılıyor google topluluk ıhtarı atıyor geri çekılmedede bişe değişmez..
telif ise reklam durur telif hakkı sanaveılırse, telif kalkar reklam çıkar para kazanman devameder
Topluluk ihtari geldi bi yontemi olmali yarfim lutfen

---------- Mesaj saat 00:01:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:00:56 civarında gönderildi. ----------

ihtara itiraz edebılıyosun ama suan kanalda hıc bı ıslem yapamadıgın ıcın ıtıraz edemessın (mail yoluyla edebilirsin belki) kotu olmus 4mlık kanala bence duaet 3. ıhtar 2 hafta ıcınde gelmesın dıye yazık olur kanala

Bende mail olayini dusundum ise yararmi acaba

4milyonluk kanal hocam nasil birakayim ihtari geri cektirwmezmiyim

hocam en doğru yöntem , kalan tüm videoları özel yapmak , ve 6 ay sonra tekrar açmak 2. ihtardan sonra en mantıklısı bu 4 milyon izlenimli kanalı-parayı ve aboneleri kaybetmek istemiyorsan yap bunu

Topluluk ihtari geldi bi yontemi olmali yarfim lutfen

---------- Mesaj saat 00:01:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:00:56 civarında gönderildi. ----------

Bende mail olayini dusundum ise yararmi acaba

daha önce hic denemedim ve deniyenide duymadım.Bence bu 2 hafta icinde kanalının kopyasını olustur ve kanalın acılırsa 1.kanaldan 2.kanalın reklamanı yap abone cek 6 ay sonra 1. kanala video yüklemeye devam et

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri