Topluluk ihtari Saldirilari (Yeni Nesil)

• Kullanıcı BlackRam
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

BlackRam

Yasaklanmış
Merhaba arkadaslar,

az önce kanalima girdigimde yüklemis oldugun bir "Vine Compilation " videosuna topluluk ihtari geldigini gördüm. Kanalimda abone sayisi yüksek ve baska bir kanalima oradan videolari begenerek hit cekiyordum. O kanalima da girdim ve o kanalimda 2 tane topluluk ihtari almis. Ama sormak istedigim arkadaslar; videolar 18+ degil 16+ bile degil, siradan vine videolari nasil topluluk aliyorlar ve tesadüf iki kanalda ayni anda? :S daha önce basina gelen var mi? nasil bir yol izlemeliyiz sizce? cok üzüldüm, bütün moralim yerle bir. Kendim hazirlayip o kadar emek harciyordum. Cok kötü bir durum. Degerli yorumlarinizi bekliyorum.

Özel resimlere m*m*, g*t vs koyuyorsan normaldir.

açıklamaya etiket koyuyorsan, arkadaşın dediği gibi resimlere çekici kadın resimleri koyuyorsan şikayet almışsındır. bu da işleme girmiştir. illa içerik değil, açıklama ve resim de önemli. insanları kandırmaya çalışmak, aramada öne çıkmak için etiket girmek de yasak youtube kurallarına göre. aynı şey başıma geldi vine'da. kanallarım kapandı. bir daha etiket falan girmiyorum açıklamaya. dikkat et kanallarını kaybedebilirsin.

öyle bir anlatmışsın ki ikisinede geldiğine göre büyük ihtimal sahibi atmıştır bunu hiç düşünmüyorsunuz :D hem yeni nesil diyorsun hemde ortada kanıt yok birşey yok kim attı maili göster aynı videolara mı geldi bunlarıda söyleyin arkadaşım 2 şey yazıp geçiştiriyorsunuz

arkadaşlar benimde aynı sıkıntım var iki gün önce bi topluluk ihtarı almıştım aynı kanalım bugünde bi ihtar almış ve şuan da topluluk kuralları iyi durumda değil.
ve kanalım kanal ayarlarında takılı kalmış vaziyette sadece video arattığımda ilgili videoları gösteriyor.başka bi sayfa açamıyorum video yöneticisine tıkladığımda sayfa yenilenip tekrar kanal ayarları geliyo. nolmuş şimdi buna adsenseden ayırsam mı? diğer kanallarımda şimdilik bi problem yok

öyle bir anlatmışsın ki ikisinede geldiğine göre büyük ihtimal sahibi atmıştır bunu hiç düşünmüyorsunuz :D hem yeni nesil diyorsun hemde ortada kanıt yok birşey yok kim attı maili göster aynı videolara mı geldi bunlarıda söyleyin arkadaşım 2 şey yazıp geçiştiriyorsunuz

Hocam cogu arkadas anlamis, siz anlamamissiniz. Topluluk ihtari bu ve bunlarda kimin attigi yazmiyor. Ayni video gelmedi farkli videolara geldi. Ayrica hadi gelsin tamam normal birsey ama neden tüm kanallarima ayni anda geliyor? birinin bu acigimi yakalayip saldirdigi belli. Arkadaslar yazmis resimlere dikkat cekici icerik ve aciklamaya etiket girmek yasak diye. Ben bunu bilmiyordum ögrenmis oldum. Fakat bunu yapan 100lerce kisi var, peki.... Bende simdi 40-50 kanalimla böyle yapan herkeze flag aticam madem benimkini kapattilar kimse yapmasin!

Hocam cogu arkadas anlamis, siz anlamamissiniz. Topluluk ihtari bu ve bunlarda kimin attigi yazmiyor. Ayni video gelmedi farkli videolara geldi. Ayrica hadi gelsin tamam normal birsey ama neden tüm kanallarima ayni anda geliyor? birinin bu acigimi yakalayip saldirdigi belli. Arkadaslar yazmis resimlere dikkat cekici icerik ve aciklamaya etiket girmek yasak diye. Ben bunu bilmiyordum ögrenmis oldum. Fakat bunu yapan 100lerce kisi var, peki.... Bende simdi 40-50 kanalimla böyle yapan herkeze flag aticam madem benimkini kapattilar kimse yapmasin!

siz topluluk ihtarı aldım dediniz sadece flagda gelmıyor topluluk ihtarı flagdan geldi deseydiniz anlardım

Videolarda kendini görenler bu videoda ben varım ama haberim yok diye bildirimde bulunmuşlardır en basiti.

Benimde bir vine kanalıma topluluk ihtarı geldi bugün.Direk sildim kanalı diğerlerini tehlikeye atmamak için.

Benimde bir vine kanalıma topluluk ihtarı geldi bugün.Direk sildim kanalı diğerlerini tehlikeye atmamak için.

Belli ki adamin teki bütün vine kanallarini flaglamis. Bundan sonra resimlerde dikkat cekici video icinde bulunmayan kapak resimleri eklemicem. Aciklamaya da öyle abartili dolu etiket girmicem. Girenleri de rahat birakmicam. Madem böyle herkez düzgünce yapsin.

Belli ki adamin teki bütün vine kanallarini flaglamis. Bundan sonra resimlerde dikkat cekici video icinde bulunmayan kapak resimleri eklemicem. Aciklamaya da öyle abartili dolu etiket girmicem. Girenleri de rahat birakmicam. Madem böyle herkez düzgünce yapsin.

Valla ben yaptım, ben flagladım çoğu bine kanalını adam bir suru etiket giriyor kadın resmi koyuyorsa flaglerim. Ben yapmıyorsam izlenim alıyorsam o da yapmasın. Benim kanalın kapandı bu yüzden onların da kapanmalı.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri