Topluluk İhtarı Sorunu

• Kullanıcı MPVH
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

MPVH

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sehidim.com
Arkadaşlar Aylardır takip ettiğim ve yüklediğim bir diziyi 3 gündür her yüklememde direk topluluk ihtarı alıp kanalım kapatılıyor.

1 Topluluk ihtarı ile kanal kapanırmı anlamış değilim
Ayrıca kanalımda başka ihtar yada uyarıda yok

En önemlisi yüklediğim diziyi en az 5 kişi daha yüklüyor ve onlarda duruyor aynı dizi hatta bazıları açıklama etiket ve küçük resme kadar videoyu benden çekiyor.

Ama ihtarı alan ve kanalı kapanan ben oluyorum aynı sebebden 3 günde 3 kanalım gitti

Sahte telifler bitti şimdide sahte Flaglarmı başladı acaba Sorunu yaşayan baska kimse varmı ?

Bu işler sanırım biraz şans işi , kimisi yüklüyor voleyi vuruyor bir şey olmuyor kimisi de daha yüklerken kanal kapanıyor.Ayrıca tek topluluk ile kanal kapanır mı falan demeyin Youtube kafasına göre hareket ediyor istediğini yapıyor.

YT nin çoğu zaman kafasına göre hareket ettiği gördük ama bu durum normal değil.

Kapatılan kanallarım eski ve itiraz haklarım da var görünüyordu ama 1 topluluk ihtarı alır almaz itiraz hakkı bile vermeden kapatılması ilginç

Aynı durum dün başka bir arkadaşımın başına geldi aynı dizi ama itiraz hakkı mevcut kanalı kapatılmadı. İtirazıda kabul edildi.

Benim ise 3 eski kanalım en az 6 7 aylık direk kapatıldılar !

Aynen. Tek topluluk ihtarıyla 2 kanalım kapandı. Adamlar ne diyerek şikayet ediyorsa artık :D

Benim arkadaşımın da günde 2 bin tlye yakın kazanmaya başladığı kanal topluluktan gitmişti geçen hemde topluluk uyarısını alacak içerik değil almayı bırakın topluluğun yanından geçmediği içerik ama şerefli olmayan insan çokya yeni moda bu sadece topluluktan şerefsizler toplulukla ilgisi olmayan kanallara ne topluluk atarlar anlamıyorum bu insanları

Mimlenmissindir. Bir kanalımda aptallığımdan 2 defa twerk videosu yükledim çok açık saçık olammasına rağmen rakiplerin şikayetinden oalcakki 2 defa topluluk yedim. İlkinde sorun olmadı ikinci ihtarda 2 hafta kanala giremedim. 2 hafta dolar dolmaz kanal açıldı ve aynı şekil video yükleyebiliyorum...

anlamadığım dizinin ismini neden yazmıyorsun.başkasının da başına gelsin diye mi?
bu arada geçmiş olsun...

Arkadaşım Dizinin adının önemi yok A dizisi B dizisi fark etmez sorun dizi ile alakalı topluluk ihtarı alacak birşey yok ne açıklama ne etiket ne başlk nede kücük resim hepsi standart ama adamlar sahte telifi bırakıp sahte topluluk ihbarına yönelmiş olsalar ki böyle bir şey oluyor

Dizi normal aile dizisi ne açıklık var ne şiddet. Rakiplerden birisi bunu yapıyor buda ahlaksızlığın şerefsizliğin daniskası sanmasın ki yanına kalır bugun bana yarın ona, onunda hakkından gelen birisi çıkar onunda kanalları kapanır elbet.

Bizim Türk milleti kadar (Söz meclisten dışarı) böyle 3 kağıt yapan millet yok arkadaş.

Aç gözlülükleri için onurlarından vazgeciyorlar Bari Allah'tan korkun oda yok.

Sözlerim Bu tür yollara başvuranlara dır buradan polemik çıkmasın lütfen.

aynısını ben yaşadım o diziyi yüklemeyi bıraktım bende birtek bana veriyodu diğerlerine vermiyodu

ben olsam köksen silerim aynı videoları... bana denk gelmesinler :D

işi gücü bırakıp dakikalarımı ayırıyorum... bana sataşan vede sahte telifli biri oldumu koken uçurtuyorum kanallarını... şuana kadar bu biçimde 4 kişinin kanalı kullanılmaz ettim... eeeee bu devirde böyle kana -kan...
Not: 1 kişiye dahi ihtar ve telif gondermedım şuana kadar , sadece defansif çalışıyorum... saldırganlık % 0, ama savunma %100

Zannedersem youtubenin gözünde önem kazanmış kanallara flag işlemiyor burda bir algoritma var ama çözebilmiş değiliz

1 2 3 ..10 sahte flaglarla kapansaydı bu sitede kanal kalmazdı

Bu topluluk ihtarı ile hizmet şartları ihlali ve kullanım şartları ihlali AYNI mı oluyor ? bilmem anlatabildimmi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri