Topluluk ihtarı ve Bıkkınlık

• Kullanıcı Arbys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Arbys

Kayıtlı Üye
Cümleten Selamun Aleyküm. Arkadaşlar Yaklaşık 10 Gündür Topluluk İhtarı denen illet ile cebelleşiyorum. Ne yaptıysam olmadı. etiket girmedim, açıklama girmedim. Başlık olarak Poyraz karayel 1. bölüm olarak yazdım (Dizi adı örnektir) HD, FULL, TEK PARÇA gibi kelimeler kullanmadım. Ama gene topluluk gene topluluk ip değiştirdim mac adresimi değiştirdim ama gene fayda yok. Varmıdır bunun bir çözümü. Yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler hayırlı akşamlar :)

Hata bu şekilde ;

Ben artık uğraşmayı bıraktım ne denediysem olmadı tamamen girdiğin başlık açıklama ve etikte ile alakalı.Videoyla alakasız şeyler yazınca ihtar gelmiyor ama bu sefer de ilgili kelimelerin hiçbirinde video çıkmıyor haliyle de izlenim almak çok çok zor oluyor.En temizi kategori değiştirmek.

Hocam daha önceden atılan içerikler ve bu içeriklere ait kanal kapanmları , telif durumlar, eşleşen durumları vs yaşandıysa siz o içeriği attığınızda topluluk geliyor. Benim gözlemlediğim bu. Eğer ki çok az atılmış veya atılmamış bir içerik atarsanız gelmiyor. Benim deneyimlerim bu yönde hocam.

başka kategori yüklemeyi denediniz mi belkide o dizide problem vardır.

aynı durum bendede var bi aşamadım 1 haftadır uğraşıyorum

Hocam sitede videolu onaylı eski kanal satan var. Ondan kanal aldım topluluk gelmedi 10 gündür. Yeni açtığım kanala attım topluluk geldi.

Aynı sorun bende de var malesef ve hala bir çözüm bulabilmiş değilim :(

hep söyleniyor ama ben de 50 farklı içerikle denedim çözüm olmadı eski kanallar

O kadar şey denedim hala sorun devam ediyor yokmu bir çaresini bilen.

[MENTION=31441]Arbys[/MENTION] aynı sorunla bende karşılaşıyorum
günlük 200 tl kazandırmaya başladı 3 gün dayanmadı bu resimdeki gibi topluluktan uçurdular?
Ne saçma olay :(

Türkçe içerik çalışmayın valla boşa kürek flagdan ,sahte telifine herşeyi yapıyor bu türkler :)

bazı kategoriler vardı sürekli oto topluluk geliyor . Bende karşılaştım 2-3 ay öncesinde bişey olmayan kategoride atınca dire topluluk geliyor 1-2 saate . Kimsenin flag atcağını vs düşünmeyin . Kanala 1-2 saate topluluk geliyorsa o kategoriyi bırakmaktan başka çare yok .(ismini a diye yazıp açarsınız sonra düzenlersiniz yine gelir .)

ABD ,Avustralya ve Kanada içeriklerinden uzak durmak lazım.

bende de öyle oluyor içerikle alakalı dizinin adını kısaltma yazrsn gelmez ama ozamanda izlenmler düşüyor. geneldede nbc dizilernde oluyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri