Topluluk İhtarını Çözdüm Galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

askbahcesii

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar yöntemi kendi içeriğimde uzun uğraşlar sonucu sanırım buldum.Yöntemi sadece 10 kişiye ücretli yada içerik karşılığında anlatmayı düşünüyorum.İlgili arkadaşlar pm veya konuya yazabilir

Galiba ?

Kesinleştir bence...hüsran olmasın sonra

10 kişide 10 kişiye satarsa ve o alan 10 kişide yine 10 kişiye satarsa sınırsız döngü :)

hocam hayırlı satışlarda bence konuya örnek koyman daha iyi olur at şöyle 2 3 tane baba videolardan millet görsün

10 kişide 10 kişiye satarsa ve o alan 10 kişide yine 10 kişiye satarsa sınırsız döngü :)

yöntemi alan arkadaşlar kendini düşünrse böyle bişye başvurmazlar

---------- Spam Engelliyici 21:03 ---------- Önceki Mesaj 21:02 ----------

hocam hayırlı satışlarda bence konuya örnek koyman daha iyi olur at şöyle 2 3 tane baba videolardan millet görsün

videolara gerek olmadığını düşünüyorum herkesin farklı video olacak sonuçta ben kendim videolarımda geçtim bu sorunu aynı sorunu olan arkadaşlara yardımcı olmak istedim sadece.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri