Nasil anlıyoruz hocam onuBu topluluk yt nin topluluğu hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nasil anlıyoruz hocam onuBu topluluk yt nin topluluğu hocam
Nasil anlıyoruz hocam onu
Yok onu demiyorum o bellide.1 2 ay sonra topluluktan kapananlari.Videoyu yükledikten sonra maximum 2 3 saat içinde uygunsuz içerik diyor
Yok onu demiyorum o bellide.1 2 ay sonra topluluktan kapananlari.
Videoları .mp4 uzantılı yüklüyorsun sanırım. Converter programı ile uzantısını .mov yükleyip denermisin. (videolar manuel renderli olsun)
hızlı coverter istiyorsan Movavi Video Converter 16 programını kullan.
Dediğim gibi yap videoyu öyle yükleme yap birde. olumlu yada olumsuz sonuç alırsan buraya yaz ona göre başka bir yöntem deniyecem.
forumda çok dile gelmiyor bu durum sanırım senin benim gibiler dışında bu olayı herkes aştı artık. çözümü bende merak ediyorum denemediğim şey kalmadı yinede geliyor.
bu olay çok sık geliyor başımıza bu aralr hatat 3 aydır fealn çok abartı şekilde tam çözdüm dediğimiz anda gene geliyor buna çözüm yok gibi ama sadece fark ettiğim bişey şu o katagoride çok flag varsa hereks birbirini indiriyorsa o katagoride toplulk lider kanalı al aşğı ediyo ama kimse yoksa sadece sen varsan kafana göre takıl başlık etiket herşeyi yap bişey olmuyor yani flaglayınca herkes kendi topuğuna sıkıyor gibi başakda bi açıklaması yok ben bunu gördüm
Benim youtube da yaptigim canli yayin kaydina topluluk geldi![]()
Hocam emin ol bu sorunda çözülmüştür. Aynı dertten bende muzdaribim. Ama suan bunun sorununu çözen bunları okuyor ve gülüyor .5'6 ay sonra o da fixlenir buraya yazarlar böyle bi şey vardı diye bakın görün
itiraz edin, büyük ihtimalle itirazınız kabul edilir
kimse kimseye flag atmazsa, ne videoalara topluluk gelmez nede kanal kapanmaz nede adsense spama düşmez...yt bişey yapmasına gerek yok millet olarak biz kendi kendimize yapıyoruz
1-) flag gelse maile flag geldi diye yazar
2-) kimsenin çalışmadığı kategori de bile topluluk aldim
3-) millet 1 adsenseye 2 den fazla kanal bağlamaz ve pc de açılmış tek adsense ise adsense ne ban yer nede spam
Aynen katiliyorum.hepsi flagtan kapaniyor.1.mail ile bildirim gelir.
2.başlığa full episode full season ,etıketlere gırersen gelir topluluk dızıden bılıyorum..
3.Spam çalışan kişiler 2 kanal bağlayan kesinlikle yükske hit aldığı kanalları bağlar bu durum çok nadir.spam çalışanlar kişiler daha fazla kanal bağlıyor merak etme
youtube bazı başlıklar ve etiketleri otomatik olarak topluluk kuralllarına uymadığından videılar uçuruyor.
açık ve net söyluyorum.... spam ve vb uyarı yuzunden kapanan %95 kanallara flag atılıyor,kimse kalkıp tersini söylemesin anca milletin kafasını karıstırmak için söylemlerdir.hersey tercübe ile sabittir.
Youtube sadece spam konusunda önceki yıllara göre daha hassas oldu....Adsense para kazanmamamızın sebebi birbirimize flag atmaktır
Aynen katiliyorum.hepsi flagtan kapaniyor.
Tamam bu basliklar belli zaten.ama hic topluluk gelmicek videolar temiz kanallar ucuyo.hocam merak edenler nedeyebilir. full movie english yazıp bir video yüklesinler yt otomatik videoya topluluk atacak benim iki kez bu başlıktan geldi![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.