Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam açıklamayı index alacak şekilde yapmayın
evet dolduruyorum açıklama ve etiketi
---------- Spam Engelliyici 21:58 ---------- Önceki Mesaj 21:58 ----------
+18 resim felanda yok
---------- Spam Engelliyici 21:59 ---------- Önceki Mesaj 21:58 ----------
Hocam Nasıl index alacak şekilde derken açıklarmısınız ?
açıklamada aşırı spam ve bazı kelimeleri kullanmak youtube'un topluluk ihtarı göndermesine neden oluyor.
mesela full movie gibi kelimeler kullanma.
Hocam tamamen etiket ve açıklamadan oluyor 2 gün önce kendi hazırladığım videoyu etiket açıklama doldurdum 2 3 saatte 40 50 görüntülenme aldı sabah kalktığımda topluluktan kanal gitti.
Yani anlıyacağınız etiket açıklamayı fazla girmeyin
hocam örnek veriyorum mesela
vines compilation 2014
vines compilation best
vines compilation king vines
vines compilation girl vines
vines compilation
Videoların etiketlerini ve açıklamalarını dolduruyor musun ?
açıklamada aşırı spam ve bazı kelimeleri kullanmak youtube'un topluluk ihtarı göndermesine neden oluyor.
mesela full movie gibi kelimeler kullanma.
250k üstü içerik varken 10 dk'da topluluk ihtarı almanızın başka bi açıklaması varsa bekliyorum.Full movie kullanmak sakıncalı değil, içerik full movie olmadığı halde full movie yazmak sakıncalıdır.Her şikayeti flagcılar yapıyor değil, full movie yazdığınızda içinde full movie yoksa insanlar kızıp flaglıyor.
250k üstü içerik varken 10 dk'da topluluk ihtarı almanızın başka bi açıklaması varsa bekliyorum.![]()
çalıştığım bir seri vardı, tv serisi. yanaktan öpme olayı bile yok o seride. ama yaptığım açıklamadan topluluk geldi. yayınlandıktan hemen sonra. 1-2 başka içerikte daha başıma geldi.Birincisi topluluk ihtarı dediğin şey çok geniş kavram.Spam içerik, cinsel içerik ya da yanıltıcı küçük resim...Bunların hepsi topluluk ihtarı.
Hiçbir zaman toplu kapanmalar hariç, bir videonun başlığı sebebiyle otomatik ihtar gelmez, muhakkak şikayet vardır...
0 izlenmeli yeni videoya nasıl ihtar geliyor.Şöyle oluyor sen videoyu yüklüyorsun, aynı video başkasının kanalında ihtar yiyor, aynı dosyayı yüklemiş tüm videolara ihtar gidiyor.
Ben 0 izlenmeli özelde duran videoma telif ihtarı geldiğine şahit oldum.Dünya engeli falan değil dikkat et telif diyorum.Yukarıda söylediğim gibi aynı video başka bir kanalda ihtar yediği için benim kanalıma ihtar geldi.Telif ihtarınında otomatik gelme ihtimali yoktur herhalde.
Bazen yüklediğin video kullanım hakları ihlali diye reddedilir.Daha önce ihtar yemiş video olduğu anlamına gelir, burdaki durum da bunun gibi.Senin kanalına çekilmiş bir ihtar yok ama videolar eşleştiği için aynı ihtar birçok kanala gidiyor.
çalıştığım bir seri vardı, tv serisi. yanaktan öpme olayı bile yok o seride. ama yaptığım açıklamadan topluluk geldi. yayınlandıktan hemen sonra. 1-2 başka içerikte daha başıma geldi.
kullanım hakları ihlali diye reddedilen içerik hiç kanalda durmaz, işlenmesi bitince hemen atarlar o uyarıyı biraz kırp sağdan, soldan yeniden yükle geçer. arkadaşın söylediği olay o değil.
başlıktan değil etiketten, açıklamadan geliyor zaten topluluk.
bunu sadece ben söylemiyorum, mNote'da söyledi, Serk@nYT'de söyledi. benim de başıma geldi.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.