Topluluk Kuralları İhlali Çözüm

• Kullanıcı moneydad
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

moneydad

Yasaklanmış
Web sitesi
www.yeni̇kalem.com
Bu aralar çok sık karşılaştığımız bir sorun. Neredeyse upload ettiğim bütün videolara bu ihtar geliyordu yada uygunsuz içerik reddedildi. Daha önce yazıldı ise kusuruma bakmayın. Bu videolar video başlığı, açıklama ve etiket ile tespit edilip engelleniyor. Deneyerek olumlu sonuçlar elde ettiğim yöntemleri sizinle paylaşacağım.

Daha önce topluluk yiyen bir videoda kullandığım etiketler ve başlıkta full, episodes, season 1 episodes 1 gibi benzer kelimeler kullanmıştım ve video beş dakika sonra topluluk yemişti. Daha sonra aynı videoyu aynı şekilde etiket ve başlıkta bu ve bu gibi kelimeler kullanmadan sadece video isimi ve kısaltmalar (english= eng) ile eklediğimde video sorunsuzca kaldı ve bir kaç gündür de sorun yok.

Emin olmak için farklı videolarda denemeler yaptım aynı etiketleri ve başlıkları kullandığım videolar gene topluluk ve uygunsuz içerikten engellenirken, tekrar etiket ve başlığı düzenleyip attığımda video sorunsuz yayında kaldı.

Kısaca genelde topluluk yiyecek videolar etiket, başlık ve açıklamadan yakalanıyor. Ve kanaldaki herhangi bir video topluluk yediğinde ve ya uygunsuz içerikten reddedildiğinde diğer videolarım da aynı şekilde gitti. Diğer videoları da etkilediğini düşünüyorum.

Ufak bir bilgi olabilir ama bazılarımızın işine yarayacağı düşüncesi ile paylaşımda bulunmak istedim. Gördüğüm kadarı ile bu sorunu yaşayan çok arkadaşımız var. Video başlıklarınızı, etiketlerinizi ve açıklamalarınızı kontrol edip düzenleyerek sonuca ulaşabilirsiniz. % 100 garanti vermiyorum yalnız çoğunda işe yarayacaktır.

bence içerikle alakalı benimde başıma geliyo , full episode her videoda kullanırım bazı içerikler duruyo bazıları gidiyo

boş video yüklenmemiş kanallar bile toplulktan kapanıyor hocam :D

hocam aynı durum ayın 1 inden beri bende de oluyor aynı isimle atttığım kanallr etkilenrken aynı video başka kanallarda sorun olmuyor sonra o kanal etkilendiğinde aynı isimli diğer videolar etkileniyor ... en büyük sıkıntıı eski kanllarda yaşadım bu ay bunun yüzünden 7-8 aylık kanllarım gitti...

Bu aralar çok sık karşılaştığımız bir sorun. Neredeyse upload ettiğim bütün videolara bu ihtar geliyordu yada uygunsuz içerik reddedildi. Daha önce yazıldı ise kusuruma bakmayın. Bu videolar video başlığı, açıklama ve etiket ile tespit edilip engelleniyor. Deneyerek olumlu sonuçlar elde ettiğim yöntemleri sizinle paylaşacağım.

Daha önce topluluk yiyen bir videoda kullandığım etiketler ve başlıkta full, episodes, season 1 episodes 1 gibi benzer kelimeler kullanmıştım ve video beş dakika sonra topluluk yemişti. Daha sonra aynı videoyu aynı şekilde etiket ve başlıkta bu ve bu gibi kelimeler kullanmadan sadece video isimi ve kısaltmalar (english= eng) ile eklediğimde video sorunsuzca kaldı ve bir kaç gündür de sorun yok.

Emin olmak için farklı videolarda denemeler yaptım aynı etiketleri ve başlıkları kullandığım videolar gene topluluk ve uygunsuz içerikten engellenirken, tekrar etiket ve başlığı düzenleyip attığımda video sorunsuz yayında kaldı.

Kısaca genelde topluluk yiyecek videolar etiket, başlık ve açıklamadan yakalanıyor. Ve kanaldaki herhangi bir video topluluk yediğinde ve ya uygunsuz içerikten reddedildiğinde diğer videolarım da aynı şekilde gitti. Diğer videoları da etkilediğini düşünüyorum.

Ufak bir bilgi olabilir ama bazılarımızın işine yarayacağı düşüncesi ile paylaşımda bulunmak istedim. Gördüğüm kadarı ile bu sorunu yaşayan çok arkadaşımız var. Video başlıklarınızı, etiketlerinizi ve açıklamalarınızı kontrol edip düzenleyerek sonuca ulaşabilirsiniz. % 100 garanti vermiyorum yalnız çoğunda işe yarayacaktır.

hocam aynı durum ayın 1 inden beri bende de oluyor aynı isimle atttığım kanallr etkilenrken aynı video başka kanallarda sorun olmuyor sonra o kanal etkilendiğinde aynı isimli diğer videolar etkileniyor ... en büyük sıkıntıı eski kanllarda yaşadım bu ay bunun yüzünden 7-8 aylık kanllarım gitti...

Aynıları benimde başıma geldi anlattığım gibi, sağlık olsun bundan sonrakilere dikkat ederiz artık :)

arkadaşım sanırım yt güncelleme yaptı yeni videolar da ne yaptıysam geçmiyor dünya engeli gelmese bile uygunsuz içerik geliyor daha önceden böyle bir şey olmuyordu.

Uygunsuz içerik gelıyor ama bı zararı yok gıbı para kazanma yıne açık?

bende bu sorunu yaşıyorum benim anlamadığım benim kanallar gidiyor diğer atan adamların kanallar duruyor,baslık ve acıklamalar nerdeyse herkesın aynı etıkette kullanmıyorum

ben sadece season 1 yazıyorum episode yazmıyorum hiç bir sıkıntı olmuyor çok şükür...

bir yıl önce bunları yazsaydın doğruydu ama şuan bu söylediklerin çok demode kaldı. adamlar artık video kimliğini okuyor. başlık, etiket, açıklama geçmişler.

bir yıl önce bunları yazsaydın doğruydu ama şuan bu söylediklerin çok demode kaldı. adamlar artık video kimliğini okuyor. başlık, etiket, açıklama geçmişler.

Tabiki de öyle. Yalnız ben sadece anlattığım şeyleri örnek aldım. Çünkü hala bu şekilde yapıpta videolarında sorun yaşayan arkadaşlar var. Sistemleri tamamen otomatik sonuçta. Bunu en iyi yt to yt yapanlar anlar. Bir videoyu bir başkası full episode, full series gibi başlıklarla yayınlayıp aylardır ayakta tutarken bir başkası aynı etiket açıklama ve başlık ile topluluk, dunya engeli ve uygunsuz içerik yiyebiliyor. Bizzat denedim ve bu etiketleri kullanmadan tekrar paylaştığımda hiç bir şekilde videoya her hangi bir engel gelmedi. Ama piyasada hala bu şekilde bir sürü full+full video var onlara bir şey diyemeyeceğim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri