Topluluk mu Spammı?

• Kullanıcı Bruglione
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Bruglione

Kayıtlı Üye
kanalıma serice 150 video atmıştım kapanmış spam mıdır?

Biz bizim Topluluk Kuralları tekrarlanan veya ciddi ihlalleri nedeniyle (ki sizi bilgilendirmek istiyorum http://www.youtube.com/t/community_guidelines ) YouTube hesabınız * askıya alınmıştır. Inceleme sonra hesabınızdaki aktivite spam dolandırıcılığı yasaklamak veya ticari aldatıcı içerik (bizim Topluluk Kurallarını ihlal tespit https://support.google.com/youtube/answer/2801973?hl=en ). Eğer erişen sahip veya herhangi bir diğer YouTube hesapları oluştururken yasak olduğunu unutmayın. Hesap sonlandırmaları ve nasıl bizim Topluluk Kuralları uygulanır hakkında daha fazla bilgi için, Yardım Merkezimizi ziyaret edebilirsiniz https://support.google.com/youtube/answer/2802168?hl=en .

Son düzenleme:
hiç okumadınmı acaba o yazıyı okusan üzerinde bağıra bağıra TOPLULUK yazısını görürdün.

Şu yazıları translate ile çevirip koymayın ya, İngilizce olsa daha anlaşılır olacak.

cevap soruda gizli :)

hocam okudumda ilk defa karşılaşıyorum mailde herşey var :)

hiç okumadınmı acaba o yazıyı okusan üzerinde bağıra bağıra TOPLULUK yazısını görürdün.

Inceleme sonra hesabınızdaki aktivite spam dolandırıcılığı yasaklamak veya ticari aldatıcı içerik
hocam kafamı bu karıştırdı eringeç birisi değilim okudum :)

kanalın gmailine gir, topluluktan dolayı olmuşsa mail gelmiştir
mail bu hocam işte :)

---------- Spam Engelliyici 20:20 ---------- Önceki Mesaj 20:19 ----------

Şu yazıları translate ile çevirip koymayın ya, İngilizce olsa daha anlaşılır olacak.

hocam ingilizceniz okadar iyise benim şu proje ödevime bi el atalım? :)

mail bu hocam işte :)

hocam topluluktan dolayı kanallar kapanmışsa başka mail geliyor
ve bu başka mail bazen tüm kanallarını bir maile yönlendirdiysen bazen bu dediğim mail, yönlendiriğin maile geç geliyor

bitane kanala giriş yap tel onayı istiycektir 3cx ile tel onayı yap gmaile gir topluluk yediyseniz topluluk ile alakalı ikinci bir mail daha gelmiştir

spamdan gitmiş kanal topluluktan olsaydı hangi video topluluk geldiği yazardı spam bu herkez karıştırıyo flag yedim diyo bilende bilmeyende

hocam topluluktan dolayı kanallar kapanmışsa başka mail geliyor
ve bu başka mail bazen tüm kanallarını bir maile yönlendirdiysen bazen bu dediğim mail, yönlendiriğin maile geç geliyor

bitane kanala giriş yap tel onayı istiycektir 3cx ile tel onayı yap gmaile gir topluluk yediyseniz topluluk ile alakalı ikinci bir mail daha gelmiştir

spamdan gitmiş kanal topluluktan olsaydı hangi video topluluk geldiği yazardı spam bu herkez karıştırıyo flag yedim diyo bilende bilmeyende

Hi *,

Due to a copyright claim, you are no longer monetizing the following YouTube video. It is still playable on YouTube, but the copyright owner could choose to show ads on it.

Video title: ******
Includes: *******
Claimed by: ********

Why this can happen

Your video might contain copyrighted content.
A copyright claim on a video can prevent you from monetizing it.

- The YouTube Team

ilk bu mesaj gelmiş , sonrasın attığım o mail yazısı

hocam takma bukadar bi kanal için yoluna devam et spam yaban adamlarız biz sonuçta yeni kanalla devam et topluluk olmuş spam olmuş boşver

hocam takma bukadar bi kanal için yoluna devam et spam yaban adamlarız biz sonuçta yeni kanalla devam et topluluk olmuş spam olmuş boşver

anlık 150 video attım denemek amaçlı 1 2 saat içinde gitmiş, istediğim oldu aslında kapanıcak mı diye baktım ama mailde topluluk kelimesi geçince spam topluluk arasında kaldım bilsem daha iyi olcak benim için

combo yapmışlar. telif, spam, topluluk ne varsa göndermişler.

banada bu maıl gelıyor adsenseye bagladıgımda ertesı gun gıdıyor kanal bu maıl gelıyor gene çözüm varmı adsense çöp mu oldu yoksa ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri