topluluk sorunu çözümü

• Kullanıcı zeynel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

zeynel

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bırlık olmamız gerek . 1 haftadır topluluk sorunları yaşıyoruz cogumuz ve ben araştırmalar sonucu . bazı etıketlerı kara lısteye duşuruyor . youtube ve bunun önlemını bu lınklerı tespıt ederek bulmamız gerek . deneme yanılma yontemıyle. bu arada bazı arkadaşlar konular açmış adsensıne maıl gelmeden para kazanmaları gıttıgı ıcın butun kanallarının . aynı sorunu bende yasadım . anında topluluk geldıgı ıcın adsense hıc bır uyarı gelmeden adsense baglı tum kanalların para kazanması gıdıyor.. burda herkezın yardımına ıhtıyacımız var bu etıketlerden gırıp topluluga dusen arkadaslar yazarsa sevınırım...

birlik değil temiz çalışın. kelimeler belli full,full episodes vb

yaklaşımlarınız için tşkler arkadaşlar genede biz ayrıntılı bır çözüm arıyoruz bakalım ...

arkadaşım senın bıldıgını bız bılmedıgımız ıcın sıkıntı yasıyor olabılırmıyız ?

benim bildiğimi forumun %95i zaten biliyordur. aylardır o kelimeler dönüp duruyor forumda. sonundada bomba gibi patladı :)

arkadaşlar bırlık olmamız gerek . 1 haftadır topluluk sorunları yaşıyoruz cogumuz ve ben araştırmalar sonucu . bazı etıketlerı kara lısteye duşuruyor . youtube ve bunun önlemını bu lınklerı tespıt ederek bulmamız gerek . deneme yanılma yontemıyle. bu arada bazı arkadaşlar konular açmış adsensıne maıl gelmeden para kazanmaları gıttıgı ıcın butun kanallarının . aynı sorunu bende yasadım . anında topluluk geldıgı ıcın adsense hıc bır uyarı gelmeden adsense baglı tum kanalların para kazanması gıdıyor.. burda herkezın yardımına ıhtıyacımız var bu etıketlerden gırıp topluluga dusen arkadaslar yazarsa sevınırım...

Aynı sorunları yaşayan biri olarak kısa ve öz çözümü yazayım deneyin.. Bende şu an no problem. Fakat f.. atan ....... lardan kurtulamıyorum. noktalı yere istediğinizi düşünün!

Yüklediğiniz video youtube tarafından kaldırılıyor maile topluluk geliyorsa ve ceza almıyorsanız youtube denetiminden kurtulamıyorsunuzdur.
Birincisi başlıkta full kelimesi kullanmayın ve etikette, ikincisi açıklamayı index alacak şekilde kısa yazın ve indexte gördüğünüz anda açıklamanın tamamnını silin kaydedin, etiket istediğinizi yazın ama full, full bölüm full episode yazmayın! Youtubenin denetiminden kurutlun. açıklama kısmına asla full ile başlayan bir şey yazmayın!

Yazdıklarınıza hemen cevap veremeyebilirim acil çıkmam lazım. Deneyin ama unutmayın açıklamadan yakalıyor youtube! ok! herkese bol kazançlar

Son düzenleme:
benim bildiğimi forumun %95i zaten biliyordur. aylardır o kelimeler dönüp duruyor forumda. sonundada bomba gibi patladı :)

o kelımelerının konularını gordum ama suan çok oayrıntılı bır durum var bır kaç konu açılmıs adsensıme baglı olan butun kanallarımın para kazanması gıttı dıye feryat edıyolar.. bu etıketlerden dolayı oldugun halen farkında olmayan var ..

---------- Spam Engelliyici 19:01 ---------- Önceki Mesaj 18:59 ----------

Aynı sorunları yaşayan biri olarak kısa ve öz çözümü yazayım deneyin.. Bende şu an no problem. Fakat f.. atan ....... lardan kurtulamıyorum. noktalı yere istediğinizi düşünün!

Yüklediğiniz video youtube tarafından kaldırılıyor maile topluluk geliyorsa ve ceza almıyorsanız youtube denetiminden kurtulamıyorsunuzdur.
Birincisi başlıkta full kelimesi kullanmayın ve etikette, ikincisi açıklamayı index alacak şekilde kısa yazın ve indexte gördüğünüz anda açıklamanın tamamnını silin kaydedin, etiket istediğinizi yazın ama full, full bölüm full episode yazmayın! Youtubenin denetiminden kurutlun.

Yazdıklarınıza hemen cevap veremeyebilirim acil çıkmam lazım. Deneyin ama unutmayın açıklamadan yakalıyor youtube! ok! herkese bol kazançlar

cok tşkler dostum .. çalışma biçimimizi iyice detaylandırmak gerek ...

Bende kesınlıkle full,full episodes bu tarz kelımeler yoktu Bakalım yarın pc yı falan formatlayacaığım arkadaşın evınden yukleme yapacağım 2-3 kanal deneyeceğim Şimdilik aklıma bunlar geldi

Bende kesınlıkle full,full episodes bu tarz kelımeler yoktu Bakalım yarın pc yı falan formatlayacaığım arkadaşın evınden yukleme yapacağım 2-3 kanal deneyeceğim Şimdilik aklıma bunlar geldi

fuul epsiode kelımelerı banko arkadaşlar bunları yazalım bır kenara tucrube edıp sıkıntı yasayan olursa paylaşırsa sevınırım arkadaşlar..

Quiz'den bununla ilgili mail gelmişti bir kanalıma. 2 adet videonuzda "Full Episodes" başlığı tespit ettik. Bu tip başlıklar Youtube tarafından spam olarak algılanabilir, düzeltin... şeklinde

Quiz'den bununla ilgili mail gelmişti bir kanalıma. 2 adet videonuzda "Full Episodes" başlığı tespit ettik. Bu tip başlıklar Youtube tarafından spam olarak algılanabilir, düzeltin... şeklinde

anlamaya çalıştıgım konu araba videosu attım otomatık tag gırıyor benım sıstemım fakat epsıode full kelımelerı yoktu taglarda onlarada topluluk geldı. sanırım baska kelımelerde var dostum ..

anlamaya çalıştıgım konu araba videosu attım otomatık tag gırıyor benım sıstemım fakat epsıode full kelımelerı yoktu taglarda onlarada topluluk geldı. sanırım baska kelımelerde var dostum ..

Açıklama etiket uyumluluğu diye bir şey var. Başlık ve açıklamada olmayan bir kelimeyi etiket olarak girmek de topluluk sebebi olabiliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri