Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
adamlardan başlığı alıyorum kendi render yaptığım videoya aynı başlığı koyuyorum 10 videodan 8ine topluluk gelip diğer 2si kalıyor ve ertesi gün kanal komple uçuyor madem o başlığa topluluk geleceksin neden 10 videodan 8 ine geliyor bu ytyi anlamak imkansız zaten botla yönetildiği için herşey olabilir
hocam valla adam atmıs vıdeoyu spamın kralı 5mılyondn fazla ızlenım almıs bırayda alıorum atıyorum bısaate topluluk..
bu topluluk sadece sıstemı olan topluluk sahtekar toplulugu sanırım kı bızımkı goze batıo onlarınkı serbest youtubeda.
valla artık ıyıcı cıldırıyorum para kazanmadan nedne geccem gunumu sadece bu spam calısıp yuksek ızlenım almısları sıkayete harcıycam bayagıda yuklu hesapla..
bunedır ya adamalrın yuzunden nefes alamaz olduk..
ayrıca youtube da nasıl bır dengesızse sadece bıze gucu yetıo..
ula adam topluluk ıhlalaının kralını bıraydır yapıo nerdesın?
websitesinde millete çerçeveli videomu izletiyoro adamların saplam siteleri var. siteye yayınladıgında anında milyonlar izliyor örnek, çizgi film felan... derken youtubedede trent oluyor önerilenlerde çıkıyor.. adama flagda işlemiyor şikayette. 1 uyaru alıncada videoları kaldırıyor, yada uyarılar işlemiyor çok izlenım alanlara... yani adam işi çözmüşneyse bukadarı fikir verir..
websitesinde millete çerçeveli videomu izletiyor
hocam bir çizginin bölümünü nasıl full hd atıyorlar örnek video varsa atarmısınız özelden merak ettim vallaNe çerçevesi full hd oynatılıyor. youtube kendisi hala bir kaynak. adamın takipocisi var, atıyor bir videoyu anında takipciler atlıyorr.. sonrası youtubede önerilen videolarla birden patlıyor ... çok hızlı trnet videoların şikayetleri hemen işleme alınmıyor. bir kanala 3 video at 1 şikayette kanalı özele çek... parayı kap yapılıyor. İnannıp inanmamak sana kalmış. Gelişim şart.![]()
Ne çerçevesi full hd oynatılıyor. youtube kendisi hala bir kaynak. adamın takipocisi var, atıyor bir videoyu anında takipciler atlıyorr.. sonrası youtubede önerilen videolarla birden patlıyor ... çok hızlı trnet videoların şikayetleri hemen işleme alınmıyor. bir kanala 3 video at 1 şikayette kanalı özele çek... parayı kap yapılıyor. İnannıp inanmamak sana kalmış. Gelişim şart.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.