klausner12
Yasaklanmış
etiket açıklama başlık girmeyin topluluk gelmiyor 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
etiket açıklama başlık girmeyin topluluk gelmiyor![]()
Adsense ve ödemelerin bağlandığı hesaplardan buluyorlar bence...
Kanalı yaptıktan yaklaşık yarım saat sonra topluluk geliyor.Farklı içerikler denedim.Farklı render aldım.Farklı isimler denedim Sonuç aynı 15 kanaldan 3 ü ayakta dünden beri sebebi nedir.İlk defa böyle bişeyle karşılaştım.
[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] 1 tane video atabilelimde söz devamınıda atıp güncel tutucam kanalı![]()
bu yazınıza hiçbir şekilde katılmıyorum. binlerce kanal biliyorum 1 sene 2 sene önce tek seferde atılmış. Günlük olarak bazılarını takip ediyorum. şuan günde 10binlerce izlenim alıyorlar.Youtube'de güncel çalışan işi götürür....Sürekli video atılan kanallar öne çıkıyor..At geç çoooook eskide kaldı...Ayak uyduran kazanmaya devam eder,uyduramayanlarda kaybeder...
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.