Topluluktan kaldırılan videolarınız için itiraz gönderin

WeyliPreci

Kayıtlı Üye
2 gün önce eski kanallarımdaki yüksek izlenimi olup durduk yere topluluk alıp kaldırılan videolarım için itiraz göndermiştim bugün itirazda bulunduğum 15 videonun tamamı geri yüklenmiş çoğu 200K izlenim üzeri ve film videolarıydı. Eğer sizinde bu tür videolarınız varsa silmek yerine itirazda bulunun.

2 gün önce eski kanallarımdaki yüksek izlenimi olup durduk yere topluluk alıp kaldırılan videolarım için itiraz göndermiştim bugün itirazda bulunduğum 15 videonun tamamı geri yüklenmiş çoğu 200K izlenim üzeri ve film videolarıydı. Eğer sizinde bu tür videolarınız varsa silmek yerine itirazda bulunun.

Hocam itirazda bulunsakta videolar indexten kaldırıldığı veyahut açıldığında indexte en arkalara düştüğünden eski kazancını hiç veremiyor.

Hocam itiraz metnine ne yazdınız ?

Videoyu bulamadım ama şu yazıyı göndermiştim hocam

''I received youtube community guideline strike. I don't know, why and i am not agree with this strike because my video doesn't contain sexual content, harmful, copyright issues, hateful content, threats, spam, misleading, metadata or scams. So please remove this strike from my channel.''

Videoyu bulamadım ama şu yazıyı göndermiştim hocam

''I received youtube community guideline strike. I don't know, why and i am not agree with this strike because my video doesn't contain sexual content, harmful, copyright issues, hateful content, threats, spam, misleading, metadata or scams. So please remove this strike from my channel.''

Eyw hocam not aldım deneyeceğim. Son durumu buradan paylaşırım bende.

Arkadaşın söylediği doğru belki 20 üzerinde kanal topluluk yedi itiraz ettim 1 kanal kapatıldı 19 kanal topluluk kalktı. kanal eski ve yüksek izlenim varsa saldırı ihtimalinin olduğuna daha çok tatmin oluyorlar ondan dolayı topluluğu kaldırıyorlar.

Bari metni spamlamayın hocam
İtiraz kısmına ne yazarsanız açılıyor bu sıralar
Yalnız itiraz metni kutusunu tamamen yazarak doldurun, bir iki kelime ile itiraz etmeyin

Bari metni spamlamayın hocam
İtiraz kısmına ne yazarsanız açılıyor bu sıralar
Yalnız itiraz metni kutusunu tamamen yazarak doldurun, bir iki kelime ile itiraz etmeyin

Valla orasını bilemem rastgele bi videoda denk geldim adam bu benim yazdığımı yazıp göndermiş videolarda geri yüklenmiş hiç ümidim yoktu yazdım gönderdim hepsine geri yüklenince de paylaştım dediğiniz gibiyse herkes kendi metnini yazıp göndersin boşuna heba olmasın videolar.

en azından senın kanal ayakta, nedense bu aralar itiraz etmeyede fırsatım olmuyor. Çünkü kanalı kökten kapatıyorlar. :( geçende başka maille itiraz gönderdim açmadılar. tek tek videolarına topluluk gelenler için güzel haber.

mümkünse daha anlamlı olabileceğini düşünerek, yardım metninizde aşağıdaki gibide değişiklik yaptım.

I ve received that from youtube about community guideline strike. Also I disaggree with this strike, due to on my channel there isn't any contain sexual content, harmful, copyright issues, hateful content, threats, spam, misleading. Please confirm that, I am expecting that to check my channel one more time

Kind Regards.

Mr. Bilmem ne

Neler neler yazıp itiraz ettiğim oldu ama 1 kere bile geri yüklemediler.

ben ittiraz ettiğimde kanal uçuyor 1 gün sonra. artık öyle bir hata yapmıyorum

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende itiraz ettim kabul edildi ama bu seferde videonun para kazanma simgesi gitti.

metne ne yazıldığının önemi yok 1 kelime yazınca geldiğide oldu döneme bağlı .

gaza gelip 1 sene önce spamdan kapanan kanala itiraz ettim neden yaptım bilmiyorum aslında 1 kez açtırmıştım ama sonradan yine kapandıydı inş tekrar açarlar videoları da yüklerler :D

gaza gelip 1 sene önce spamdan kapanan kanala itiraz ettim neden yaptım bilmiyorum aslında 1 kez açtırmıştım ama sonradan yine kapandıydı inş tekrar açarlar videoları da yüklerler :D

beyler kanal açıldı şaka gibi ama kanalın para kazanma kapalı :d

evet topluluktan giden kanallarınıza itiraz edin arkadaşlar açılma oluyor
denendi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri