'Torba kanun' tasarısı kabul edildi

lanet olsun bunların sisteminede adaletine de.Böyle devletmi olur.Tüm partiler için geçrli bu dediğim o yüzden kimse siyasete çekmesin.Allah aşkına vatandaşı sigorta firmalarına peşkeş çekip anasını ağlattınız.Adam 5 bin tl lik aracına nasıl 2 bin tl sigorta ödesin.Sonra yakalayınca da ceza kestiniz gariban adamlara.Şimdi ben hayatım boyunca kullanmadığım bir hizmetin parasını yan i gss yi bin tl ödedim hemde borç harç şekilde ne zorluklarla sırf üstüne faiz binmesin diye.Şimdide kalkmış ödeyenlere geri ödeme yapılmayacak şekilde borçlar silinecek? biz enayimiz ? yoksa devletin adaletine güvendik diyemi keriz olduk ? tek kelime ile yazıklar olsun böyle devlete partilere millet vekillerine yazıklar olsun....

ben de işin siyasetinde değilim ve devletin vatandaşı düdüklemeye çalıştığını fanatik şekilde savunurum.

fakat 5 bin liralık araca 2 bin liralık sigortanın amacı o 5 bin liralık araçla 200 bin liralık araca zarar verilirse diye yapılmış, yine de fiyatlar fazla tabii

13 yıl olmus sanırım bu hukumet basta olalı ve artıların yanında cok fazla eksilerin olması ve halen daha yanlıslar yapmaya devam etmekde ısrar etmesi dusundurucu

Sur'daki insanlarin bi tanesi askeri polisi sevmez.eminim ki hepsi pkk'ya yardim etti. Sen git yeni ev yap.yaziklar olsun.pkk yi alkislarla getiren devletten ne beklersin.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

haci dayı kusura bakma da sen hakkını yanlış yoldan arıyorsun :) ben milli sporcuyum taek wondo , 6 kişi çıktı önüme bıçak felan çekti, ben bilmiyor muydum onları dövüp patates etmeyi, uslu uslu aklımı kullanıp çağırdım polisi hallettiler, siz haklıyken haksız duruma düşmüşsünüz, akıl edip çekseydin telefona videoya, bazı şeylere böyle susup devletini vatanını suçlayamazsın kusura bakma, sen buna sessiz kalıp günaha ortak olursun sadece

hocam: Beratcan'ın annesi serbest bırakıldı! - Son Dakika Haber

böyle bir ülkede yaşıyoruz ayrıca adaleti hukuku bu kadar üstün bir ülke savcı 2 kere gönderiyor hakim 2 kere serbest bırakıyor ve sen bu yazıları yazıyorsun sadece bu değil bir çok dava buna çalışmayan adalet memlekete dava olmuş bir konuya çalışmayan adalet bir gelip benim komşuya ve ben diyarbakırlıyı kaçak kullanıyor diye şikayet etsem ona mı çalışacaktı ki adalet çalışıyor adamlara madalya veriliyor.

Boğaz köprüsünün masrafı çıktıkdan sonra ücretsiz olacak yalanından sonra hiç bir hükümete güvenmiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri